Кралски работи и клюки - 5

• 25 963
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Колко бързо си почистиха и сложиха пейчиците  Grinning. При нас би бил нужен поне половин ден  Joy

А колко спокойно се миксират журналята, минувачите, кибиците, полицаите и т.н. и всичко изглежда някак мило, подредено, не бързат, все едно всеки ден се случва. Салютите пукат, на заден план се чува сирена, пред входа на болницата само аз не минах, няма напрежение, няма гардероб с черни очила и хендс фрий... Heart Eyes

# 61
Аре сега, утре, утре ще ме оперират, няма да гледам:(
Егати.....

# 62
Да, много е спокойно пред болницата..И повечето са със слънчево очила с жълти рамки.

# 63
Пишете със скоростта на светлината, едва ви изчитам  Laughing
Moon Walk, успех утре.

# 64
# 65
Аре сега, утре, утре ще ме оперират, няма да гледам:(
Егати.....

Късмет!  Flowers Four Leaf Clover Ти гледай да си добре, пък записи и снимки от всички възможни ъгли ще намериш във всеки новинарски сайт, даже по-удобно така.  Wink

Хайде да залагаме кой ще държи бебето на излизане от входа?  Wink

# 66
със сигурност Кейт е била подложена на масажи, процедури и гимнастики за бременни, за да бъде в най-добра форма. Със сигурност и възможно най-скоро след раждането са започнали възстановителните процедури, така че да не я мислим. Нищо чудно даже да я видим без корем  Mr. Green

ъъъ, ако беше в Бг, бащата държи бебето, майката държи цветята? но не знам протоколът на английския довр какво гласи.

# 67

Късмет!  Flowers Four Leaf Clover Ти гледай да си добре, пък записи и снимки от всички възможни ъгли ще намериш във всеки новинарски сайт, даже по-удобно така.  Wink

1 глас за Уилям
Аз не бих се доверила на себе си, да нося роденото си преди 24 часа дете.

# 68
  • София
От мен глас за Камила.  Mr. Green

# 69

аз съм за Кейт Peace

# 70
От мен глас за Камила.  Mr. Green

Simple Smile Освен да се бутат с Каръл и да си съскат 'дай го на мен, не, на мен го дай'.
Аз също мисля, че Уилям няма да устои на удоволствието да си гушне бебето пред камерите, но после ще си го върне на майката.

# 71
  • София
Уилям от мен

# 72
И аз мисля, че Уилям ще го държи

# 73
Аз си мисля, че Уилям ще се покаже през вратата и след него ще излезе Кейт с бебето.

Аз не напирам да ги изписват и да ни ги показват. Любопитно ми е, но това са техните мигове, първите дни са най-прекрасните и трябва да са си само родителите и детето.И без това са лишени от това заради асистенти, роднини и др..

# 74
със сигурност Кейт е била подложена на масажи, процедури и гимнастики за бременни, за да бъде в най-добра форма. Със сигурност и възможно най-скоро след раждането са започнали възстановителните процедури, така че да не я мислим. Нищо чудно даже да я видим без корем  Mr. Green

ъъъ, ако беше в Бг, бащата държи бебето, майката държи цветята? но не знам протоколът на английския довр какво гласи.
Да. Кейт е млада, здрава жена в отлична, спортна форма. Едно нормално раждане не може да я затрудни никак. Като гледам снимка на майка и - чудесен ген и тя е във форма веднага след раждането. Да са живи и здрави и им желая да имат най-малко 3 деца с Уили. Убедена съм, че Кейт ще държи бебето, така е редно. Бебето е най-сигурно в майчините ръце.

Общи условия

Активация на акаунт