Кралски работи и клюки - 5

• 26 152
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
  Перфектно си изглежда за вчера родила.Много са сладки и естествени!

# 481
  • София
Ми да го връщаме, щом ще прилича на Чарлз?
Корема и без тва си е там. Нека го поноси още малко, току виж замязал на Мидълтънови.

# 482
  • София
Корема и без тва си е там. Нека го поноси още малко, току виж замязал на Мидълтънови.

Душа ако си пийнала, що не идеш да поспиш малко ?

# 483
Някой от вас много се излагат с коментарите  Naughty

# 484
Млъкни, млъкни, млъкни. Досега беше смешна, вече си жалка.

# 485
  • София
На мен ми е още по- чаровна с коремчето!
Но аз съм с плебейски вкус и не знаех, че е недопустимо модерните принцеси да изглеждат като нормални жени часове след като са родили първото си бебе. Laughing

# 486
Със или без корем, все си е хубава Кейт.

# 487
  • София
Не е същото оделано, но май прилича на Чарлс за ужас на мнозина  Crazy

...

Тц, на Уили си прилича. Вижте Уили като бебе. Същите бузики, носле и т.н.  Peace

ох, и на мен на Чарлз ми прилича за сега  Thinking

Ауууу, недейте така де, не ме отчайвайте!  Crossing Arms Принцът трябва да е прелестен  Crazy

# 488
Какво като прилича на Чарлз? Аз го харесвам  Grinning

Всъщност, да решиш на кого прилича такова малко бебе е абсурдно. Всички знаем как се променят децата. Моята дъщеря няма нищо общо с бебешките си снимки- там е копие на баща си, сега никак не му прилича.

Цитат
Със или без корем, все си е хубава Кейт.
Абсолютно  Peace

# 489
На мен ми се струва, че пелените са различни - вълнообразен край на пелената на бебето на Кейт.

А Кейт и Уилям са такива симпатяги - естествени, красиви, щастливи! И Кейт е прекрасна с това коремче! Никакъв колан не й е нужен, много е красива така, естествена, спокойна, усмихната, свежа и то толкова скоро след раждането! Много са позитивни, страшно ми допадат!

Малкият принц е прелестен!

Аз пък на следващия ден след раждането бях плоска като дъска.

# 490
  • София
Какво като прилича на Чарлз? Аз го харесвам  Grinning ....
....

Сега може, но като стане голям не е препоръчително да прилича на дядо си Чарлс  Tired Нека да е на мама, на чичо... Heart Eyes

# 491
Отивам да будя мъжа, да се погрижи ме за още една щерка. Независимо дали прилича на Чарлз, принц е:)
Тамън ще има избор Негово Кралско Височество Принца на Кембридж.

# 492
  • София
Какво като прилича на Чарлз? Аз го харесвам  Grinning ....
....

Сега може, но като стане голям не е препоръчително да прилича на дядо си Чарлс  Tired Нека да е на мама, на чичо... Heart Eyes

или на баба Даяна

# 493
  • София
Какво като прилича на Чарлз? Аз го харесвам  Grinning ....
....

Той и чичо прилича на дядо  Joy

# 494
Отивам да будя мъжа, да се погрижи ме за още една щерка. Независимо дали прилича на Чарлз, принц е:)
Тамън ще има избор Негово Кралско Височество Принца на Кембридж.

Според направения му в темата хороскоп ще бъде много сексуален, така че добре дошъл е изборът  Mr. Green. Пък нека има ушите на дядо си Уелс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт