Кралски работи и клюки - 5

• 26 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Какво като прилича на Чарлз? Аз го харесвам  Grinning ....
....

Сега може, но като стане голям не е препоръчително да прилича на дядо си Чарлс  Tired Нека да е на мама, на чичо... Heart Eyes

или на баба Даяна

Да, и на нея Peace Тя имаше страхотна харизма  Heart Eyes

Аз чакам мома да имат. Принцеса ми трябва  Embarassed

# 496
хаха, само да не е палавник като чичо си, че с тая сексуалност по хороскоп, става пожар  Laughing

# 497
На няколко от снимките се вижда висящо етикетче на одеалцето, но не виждам марката, някой ако е с по-добро зрение може да се пробва  Peace

тук първата снимка, например

# 498
Която дама от темата няма щерка, да се замисля, шанс да стане кралска тъща е голяма с този хороскоп.

# 499
   И аз не очаквах, че ще се покажат толкова скоро след раждането, браво, че уважиха хората.
   Това с корема е голяма смешка, аз така да изглеждах като родих, гола щях да излезна   Laughing Само в Бг се носят тези колани, в Англия не са ги чували. Не се притеснявайте, тя скоро ще изглежда прекрасно. Ако беше без корем щеше да се почне, че е фалшива бременност или че има коремна пластика сигурно  Crazy
    За системите, не виждам защо да има синини и лепенки, защо да са и слагали система? Аз като раждах не са ми слагали никаква система, само ми взеха кръв един път, защото имах проблем и ми спукаха вена. Но тя може да не е имала проблем и може да са и взели кръв правилно, ако е имала. И вече като се наложи секцио май ми сложиха нещо.
     Прекрасно е бебето, чакам име  Heart Eyes

# 500
  • София
хаха, само да не е палавник като чичо си, че с тая сексуалност по хороскоп, става пожар  Laughing

Чичото е вече сигурно в джаза  Joy Сладури  Heart Eyes

# 501

ох, той милия, кога е излизал от там  Joy
Но на него това му е чара, аз го харесвам  Peace

# 502
  • София/Горна Оряховица
Във филма за Даяна, който излъчиха вчера по кино нова, споменаха, че когато Уилям се е родил, първите му появи са били същите като на баща му. Първо - в двореца, държан от мама. После, държан от прабаба. После - в градината, на одеялце. После - тати го люлее, мама стои и гледа.

Та, в същото това разказаха как дрехата, в която го показват в двореца (снимките първо в ръцете на мама, после в тези на прабаба) е същата, в която е бил облечен Чарлз.

Може би вече са прекалено стари тези дрешки, но не е изключено да е целенасочен избора така, че да си приличат одеялата. Както и роклята.

# 503
  • София
Хахаххааа, гледах повторение - питаха Уилям "Джордж ли го кръстихте?"  Joy

# 504
Аз Хари не го мисля, той сега празнува ли, празнува. Има повод, нека пие, него тази истерия го устройва - има си заместник, не е вече на пънгара с трона. Интересно ми е какъв ще е неговия подарък за бебето.

# 505
Да, но Уилям и Кейт показаха още на сватбата си, че разчупват традициите и протоколите. Това направиха и сега с показването на бебето. Въпреки това го правят много примерено и деликатно.

# 506
  • София

ох, той милия, кога е излизал от там  Joy
Но на него това му е чара, аз го харесвам  Peace

И аз много го харесвам  Heart Eyes

# 507

Какъв им беше отговорът?

# 508
Аз Хари не го мисля, той сега празнува ли, празнува. Има повод, нека пие, него тази истерия го устройва - има си заместник, не е вече на пънгара с трона. Интересно ми е какъв ще е неговия подарък за бебето.

Четвърто парче от короната  Laughing?

# 509

Какъв им беше отговорът?
Че все още мислят.

Общи условия

Активация на акаунт