Кралски работи и клюки - 5

• 26 087
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Именно....
излъчването му, походката, просто тялото му   Blush

# 571
Аз пък наистина се интересувам дали прабабата кралица Елизабет II разбра, че има правнук -  престолонаследник и каква беше нейната реакция ?

Имаше официално съобщение, че кралицата е "развълнувана" от появата на новия й правнук и е споделила това с присъстващите на приема вчера вечерта в Бъкингамския дворец.
Самата кралица не се е появявала още.
Засега - толкоз. Simple Smile

# 572
  • София
Замислих се, колко много са променили Кейт. Доста време е отнело преобразяването й. Не е лесно да се превърнеш в кралска особа  Peace Все едно са 2 различни жени  Peace

Сега е наред Челси (още ли са разделени с Хари?)  Peace

# 573
http://www2.pictures.zimbio.com/bg/William+and+Fergie+s+Royal+Ro … +5z8P-V1FIs-l.jpg

А някой знае ли как са се запознали...?
Уф...става ми се принцеса някаква.....

# 574
  • София

Вчера даже си изгледах филма за тях, да си припомня как беше историята със запознанството и колежа. Embarassed

Този филм ли имаш предвид?

# 575
Те нали се бяха разделили за известно време.

# 576
http://www2.pictures.zimbio.com/bg/William+and+Fergie+s+Royal+Ro … +5z8P-V1FIs-l.jpg

Мисля, че за пръв път я е видял на някакво ревю на университета.
Снимка от тогава:

# 577
  • София

В колежа Peace Той я харесал, пък тя уж се дърпала, ама доста го почака де. По едно време й викаха "Katie-Waity" ("чакащата Кейт")  Peace

# 578
  • София
Те нали се бяха разделили за известно време.

Да, бяха. Ето.

После казаха, че повече от година са я обучавали за кралска особа- маниери, начин на говорене, държание, как да слиза от кола, как да се качва по стълби и т.н.

Той междувременно имаше забежка с Наташа Хамилтън  Peace

# 579
Тази снимка е......доста ужасна....
Какво ли е харесал.... newsm78 Тук няма и следа от наченък на сегашната и изтънченост и визия....
Браво на нея.
Чакащата Кейт  Joy

# 580

После казаха, че повече от година са я обучавали за кралска особа- маниери, начин на говорене, държание, как да слиза от кола, как да се качва по стълби и т.н.

Той междувременно имаше забежка с Наташа Хамилтън  Peace
Ама докато са били разделени ли? Аз по едно време си мислех, че няма да се оженят изобщо, а то какво било Simple Smile
Ама няма начин, обучението е повече от наложително за такава роля.

# 581
  • София
Тази снимка е......доста ужасна....
Какво ли е харесал.... newsm78 Тук няма и следа от наченък на сегашната и изтънченост и визия....
Браво на нея.
Чакащата Кейт  Joy

Преобразиха я от-до. Таблоидите говореха, че трудно е понесла раздялата. Междувременно беше започнала да се обучава на протокол  Peace

“Kate’s been briefed on all matters of royal protocol – how she’s expected to behave in public, what to wear, even when to smile and when to look serious.

“But when she was informed that her future husband would undoubtedly cheat on her, she felt physically ill. Now she… doesn’t want to go ahead with the wedding!”

"Globe"

**

Ули, да, докато бяха разделени, той се появи с Наташа Хамилтън  Peace

# 582
  • София

Вчера даже си изгледах филма за тях, да си припомня как беше историята със запознанството и колежа. Embarassed

Този филм ли имаш предвид?

Не ми излиза нищо на твоя линк, но филма е този:
http://www.imdb.com/title/tt1831829/

# 583
В разрез със захаросаната тема,аз пък ще кажа,че изобщо не харесвам Кейт  Laughing Нито преди,нито сега.Голяма е хитруша.И наистина незнам какво толкова въздишате по нея.Поне да беше хубава....,а то и това не е.

Има ли други на моето мнение?Предполагам,че точно в тази тема няма да открия съмишленици  Laughing

# 584
Ако си махне тая рехава косица и се обръсне гола глава , би ми харесал примерно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт