Кралски работи и клюки - 5

• 25 914
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
и т'ва заради  някакви набедени за крале? /това не е обида,Тони,а мое мнение Laughing/
Joy Joy Joy
Естествено, че не е обида, а глупост.  Peace

Е,все едно  Laughing

# 676
  • София
Аз пък мислех,че такъв избор се прави от двете страни във връзката "мъж-жена".  Wink
И това за обноските са пълни глупости. Имала е ниво и преди да срещне прехваления неземен принц.

Е, да не я пък превъзнасяме прекалено, че ще й пораснат ангелски крила  Wink Да бъдем реалисти  Peace
Хубава е, стилна е и т.н., но нямаше кралско ниво преди обучението  Stop Не се усмихваше така нежно, постоянно слизаше и се качваше в колите със замах и си показваше бельото, не се обличаше подходящо и т.н. Просто беше едно обикновено момиче от сем-во с повече пари.

След шлифовката е съвсем друга работа  Peace

# 677
  • София
Ето виждате ли колко различни мнения.Един харесва Даяна,друг не я харесва.И сега трябва да скоча и да го "оплюя" ,че не я харесва ли?  Mr. Green Е,аз не бих и няма да го направя.Нито пък ще го обявя за дребна душица  Whistling

Ау Кристал...това тактична гонитба ли беше?Напомням,че все пак това е форум... ако ви дразня,моля докладвайте ме  Grinning
'

Вече досаждате, ненужните сте в темата!  Направете си друга и си плюйте там  на воля!  Тук дразните!  Вече ви го казаха доста пъти. Още колко трябва, за да разберете? 

Е що гоните пък сега? Има си мнение - пише го. Мен вчера роднин щяха да ме убият с поглед, като се изказах негативно за Даяна.  ooooh!

Дайте да се караме за кърменето, примерно. И живо ме интересува Кейт има ли епз или не?  Laughing И ще забелват ли третия по ред наследник на короната или не? Мас, преварен зехтин или купешка козметика? ЕБХ и Уилям срещу Кейти и памперси...такива прозаични работи.  Twisted Evil

# 678
  • Пловдив
Whistling

Моля, някой да вземе да постне снимка я на Камила, я на принц Алберт, че много плебейска стана темата.  Laughing

Laughing Да постне някой снимки я на Камилата, я на камиларя  Laughing

От мен една на камиларя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дайте да се караме за кърменето, примерно. И живо ме интересува Кейт има ли епз или не?  Laughing И ще забелват ли третия по ред наследник на короната или не? Мас, преварен зехтин или купешка козметика? ЕБХ и Уилям срещу Кейти и памперси...такива прозаични работи.  Twisted Evil

Забрави осоляването  Whistling

# 679
# 680
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ето виждате ли колко различни мнения.Един харесва Даяна,друг не я харесва.И сега трябва да скоча и да го "оплюя" ,че не я харесва ли?  Mr. Green Е,аз не бих и няма да го направя.Нито пък ще го обявя за дребна душица  Whistling

Може би не правиш разлика в изказването на мнение. Едно е да кажеш "А на мен Кейт никога не ми е харесвала", съвсем друго да го кажеш присмехулно или заядливо "Ще умра от смях, как може да харесвате тая Кейт". И от Луната се вижда, че второто не е изказване на мнение, оспорване на чуждото такова.

Последната дискусия ме накара да се замисля, че всъщност Кейт много бързо придоби необходимото излъчване и държание, на Даяна й отне години.

# 681
  • Бургас
Whistling

Моля, някой да вземе да постне снимка я на Камила, я на принц Алберт, че много плебейска стана темата.  Laughing

Laughing Да постне някой снимки я на Камилата, я на камиларя  Laughing

От мен една на камиларя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дайте да се караме за кърменето, примерно. И живо ме интересува Кейт има ли епз или не?  Laughing И ще забелват ли третия по ред наследник на короната или не? Мас, преварен зехтин или купешка козметика? ЕБХ и Уилям срещу Кейти и памперси...такива прозаични работи.  Twisted Evil

Забрави осоляването  Whistling

Камиларят прилича на вокалиста на Whitesnake  Mr. Green

# 682
# 683
  • София
Джули, ще ме умориш с твоите лафове.  Joy

Даяна винаги съм я възприемала като някаква самотна и тъжна фигура. Тази жена нямаше солидна подкрепа от близки - нито от мъж, нито от родители.

При Кейт нещата стоят по съвсем различен начин. Мисля, че и затова толкова бързо усвои нужните маниери и кралски етикет. А от двореца със сигурност са си взели поука от случая с Даяна.

# 684
И малко снимки на Кейт:

Скрит текст:

Може и да сте ги виждали, но така за малко разнообразие в темата.  Grinning

# 685
То и Камила след обработката на двореца почна да ми понася. Много големи спецове са там явно.
преди
преди

сега
сега

и като много млада
1
2

# 686
Ами аз като харесвам и Кейт, и Даяна, че и Камила даже /нея най-отскоро, признавам си/ в коя категория попадам?  Wink
Стига сте се дракали, дами! Не е изискано! Да не говорим, че част от мненията са така написани, сякаш авторките им лично са светили в кралския двор.  Peace

# 687
  • София
Ох, не мога ли и аз да отида на такова ошлайфане, просто така - за личен кеф и удовлетворение.  Mr. Green

McKitty, и аз у всеки харесвам по нещо.  Peace Камилата нито прави някакви изцепки, нито нищо. Маха с ръка, усмихва се скромно, стои си блажено до Чарли...

Я ми припомнете за Сара Фъргюсън - имаше ли някакъв скандал около нея навремето?

# 688
  • София/Горна Оряховица
Не могаааа  Joy Joy Joy

http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/465-2013 … -23-23-08-03.html

Лунно дете е това и точка по въпроса.

# 689
  • На земята, която е всъщност звезда.

Я ми припомнете за Сара Фъргюсън - имаше ли някакъв скандал около нея навремето?

А, те продължават и до днес.

За нея ми е най- кофти, държат се сякаш не съществува, а тя все пак е била част от това семейство и е родила две внучки на Бети. Просто никога не се подчини на правилата и я изритаха.  

Общи условия

Активация на акаунт