Кралски работи и клюки - 5

• 25 927
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз намирам бебето за доста смачкано, както всяко новородено. Но аз така намирах и собствените си деца Simple Smile Заприличват на нещо, според мен, чак към първия месец Simple Smile Преди това всичките са грозници Simple Smile

# 691
Та по въпроса са бебето, ясно е вече каква ще е титлата, Негово кралско височество, принц.....на Кембридж.Искам да попитам защо децата на принц Едуард са с титли Лейди и Виконт, а на другите синове на Елизабет ІІ, които също са дукове са с деца принц/принцеса?За децата на принцеса Анн е ясно защо са без благороднически титли.

# 692
баба Ками е била изумителна красавица като млада

# 693
  • Пловдив
Та по въпроса са бебето, ясно е вече каква ще е титлата, Негово кралско височество, принц.....на Кембридж.Искам да попитам защо децата на принц Едуард са с титли Лейди и Виконт, а на другите синове на Елизабет ІІ, които също са дукове са с деца принц/принцеса?За децата на принцеса Анн е ясно защо са без благороднически титли.
Щото трети, и дукските титли свършили Simple Smile

# 694

Я ми припомнете за Сара Фъргюсън - имаше ли някакъв скандал около нея навремето?

Аз сега се зачетох за нея, заради въпроса ти.
Била е противоречива личност и тя. Още по време на брака си надебелява до 100 кг, което кара пресата да се подиграва с нея, наричайки я "The duchess of Pork" /вместо на Йорк/.  ooooh! Доста грозно от тяхна страна. Междувременно я виждат с разни мъже, когато Андрю не е наоколо. Малко след раздялата им пък я снимат гола на плаж, с някакъв бизнесмен. И така, нищо чак толкова интересно. Ако правилно помня какво съм чела тук-там, Кралицата хич не я харесва.

# 695
  • София
Ay, Камила е била хубава като млада.

А вчера едни журналисти бяха хванали принцеса Ан в крачка и я питаха за бебето, а тя каза: "Какво общо имам аз с това?" Явно й е писнало от журналисти.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 15:56 от bazel

# 696
  • Пловдив

Я ми припомнете за Сара Фъргюсън - имаше ли някакъв скандал около нея навремето?

А, те продължават и до днес.

За нея ми е най- кофти, държат се сякаш не съществува, а тя все пак е била част от това семейство и е родила две внучки на Бети. Просто никога не се подчини на правилата и я изритаха.  

Най-известните скандали около Бети:

http://www.snews.bg/bg/statiya/nay-izvestnite-skandali-okolo-kra … tora-snimki:19317

# 697
  • На земята, която е всъщност звезда.

Laughing Принц Филип:... не пропуснал да се поинтересува дали президента на Нигерия не се е приготвил да си ляга, след като се е появил с националното си облекло...при посещението си в Китай Филип посъветвал британски студент да се прибира по бързо в страната си, докато не са му се дръпнали очите...

Сара в момента има ефективна присъда в Турция, но англичаните не я дават.

# 698
Ето това намерих по въпроса
Цитат
"Дали заради разочароващите кралицата постъпки или по друга причина, принц Едуард се разминава с титлата херцог, която обичайно се дава на всички деца на монарха. На сватбата си със Софи Рис-Джоунс през 1990 г. Едуард е провъзгласен за граф на Уесекс. Това става с уточнението, че той в бъдеще ще наследи титлата на баща си херцог на Единбург. Но това ще се случи, след като са изпълнени две условия - кралицата предаде трона на наследника си и настоящият херцог на Единбург почине. Дотогава Едуард е граф на Уесекс. Заради тази сложна схема пък децата му не са принцове и принцеси, както е по традиция за всички внуци на кралицата. Вместо това дъщеричката му Луиза се нарича официално лейди Луиза Уиндзор, а синът му Джеймс е виконт Джеймс. "
от тук http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=438041

# 699
  • Майничка
...Я ми припомнете за Сара Фъргюсън - имаше ли някакъв скандал около нея навремето?

Имаше, имаше... май бяха разделени, но не и официално разведени с принц Андрю.
Скрит текст:

# 700
  • София
То и Камила след обработката на двореца почна да ми понася. Много големи спецове са там явно.
преди
преди

сега
сега

и като много млада
1
2

Еми, не може да им се отрече, че са спецове. Всичко, което попадне в двореца, се шлифова до последният детайл и то успешно  Peace

# 701
Като сме започнали да вадим кирливите ризи на Сара Фергюсън, кажете какви са прегрешенията на Едуард, че аз лично не съм чувала за такива,просто ми е интересно и моля някой да поясни.

# 702
Кейт, малко преди да се запознае с Уилям:
http://nadinejolie.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/Kate-Midd … year-Florence.gif

И сега ако кажете, че не е имало любов! Направо е страшна изкусителка, лисица и принцеловка! Не любов, а голяма любов виждам аз. И стъпка по стъпка достига там, където е сега.

# 703
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък не мога да разбера защо непрекъснато се сравняват тоалетите на Даяна и Кейт, модата е била съвсем съвсем различна и толкова различно е било всичко. А Даяна преди смъртта си, последните няколко години беше ужасно феерична и стилна. Хубави са ми и двете, Камила не харесвам, чисто визуално, освен това и е неприятна историята между нея и Чарлз. Ако толкова са се обичали, що не са се взели? Не е каква да е, аристократка е. Каквото било, било, останало в миналото.

# 704
Много ми харесва Камила.

Общи условия

Активация на акаунт