Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 146
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
да ви попитам,ако си секцио може ли пак с такива бабешки гащи или няма да са удобни,има ли го пак обилното кървене както при нормално,не знам дали въпроса ми е за тук но не мога да намеря така подробно инфо за тези неща който ме вълнуват,ще се радвам ако някоя мама сподели благодаря предварително Peace Peace  bouquet

# 226
Добър вечер мамита,

Фоша, препарата го купуваме в магазини Био Балев, както и от Хит съм взимала, наскоро ги открих и там. Наскоро купихме и бебешко шампоанче на същата марка. Имат и козметика за възрастни.

Боби, да, абсолютно бабешките гащи са идеални за след секциото! Мекички са покриват ти шева и държат превръзките.  Peace

Също така знам че на Чико еднократните са по-големи. Можеш и тях да пробваш.

Тцъ, на мен ми бяха малки и стягаха.  Blush

За тоновете - няма такова нещо, че трябва да си по гръб. Някоя мама вече писа - разполагаш се както ти е удобно и чак тогава ти нагласят сензорите.

Туити, тоновете се мерят, за да се установят евентуални аномалии в сърдечния ритъм и дали няма да се наложи раждане. Нали знаете, че в последния месец вече бебето си е готово да се роди и могат да се очакват изненади всеки момент. Затова издават и 45-дневен болничен.

Сийловър, не си причинявай повече такива маратони. Отдъхвай, доколкото можеш, че и без това са ти хиляда работи на главата.

Амели, за пелената казаха, че била някаква, която струвала около 250 паунда и била същата каквато използвала Виктория Бекъм като изписвали нейната дъщеря  Joy Не помня коя марка казаха, че е, нещо с Б беше. Мисля да се възползвам и аз от складчето в квартала  Mr. Green

Ние се оправихме окончателно, благодаря на всички!  Hug

# 227
коткинчо благодаря мисля че успях да намеря темичката за секцио Hug  bouquet
аз всъщност незнам още как ще раждам,понеже скоро бях на ЖК и аг ми каза че за сега бебо се движи леко едър и може да се наложи секцио,по добре от колкото и двамата да се мъчим,ако въервим така де,и до сега съм се интересувала но все за норм раждане,и като ми казаха така си мисля за всеки случей да се запозная как стоят нещата и при секциото

# 228
Добро утро!

fosha, точно вчера бях на дерматолог и ми каза, че пъпчиците са от това, че тялото ми нещо не може да се справи нормално с изпотяването
Радвам се, че не е нещо сериозно. Hug

Anni0422, тези кофи точно за новородени са много ефективни. Успокояват бебеоците, защото се чувстват като в корема на майка си  Mr. Green Максимум до 6 м се ползват. После вече са малки.

Ехе, mimi_9, та вие вече сте готови с покупките. Браво! Wink

Относно среднощните жеги - бутилка, пълна със студена вода в леглото върши чудеса. Като студентка, когато климатиците бяха лукс, това ме спасяваше. Crazy

_Ninka, и аз скиторя много като теб. Много е полезно през бременността. И дори трябва да се ходи с километри.  Peace

Amelly, опасна си  Mr. Green Като го оплетеш това кралско одеало непременно да се похвалиш.

tuitito, нас всяка седмица ни викат за преглед от другия месец - мерене на кг, кръвно, обиколки и слушане тоновете на бебока, но поне до сега не са ми пускали от онези дългите тонове със запис, а при акушерката има едно доплерче и с него за 2 мин слушаме какво става. До сега ни го правеха веднъж месечно.

Аз днес бях на преглед - качила съм 1 кг за последните две седмици и 1 см на коремна обиколка. Дребното е със седмица напред според мерките на ехографа. Иначе води - бол, матка млада и злена, стои си високо - шанс да родя през август за сега никакъв, а така искам едно лъвче  Crazy Пуснаха ми изследвания и след две седмици ще отида да видим резултатите, че ми е интересно къде се подвизава хемоглобина.

Седмаче, ти голям тур днес си направила. А уж трябваше да почиваш  Hug

Да похваля фирмата за мебели. В понеделеник поръчахме скрина и днес се обадиха да го вземем.  Невероятно бързи са. Като се обадят и за гардероба, и наредим детската ще направя една фотосесия да се похваля  Mr. Green

# 229
Добро утро  kaffeetrmker_2
Гледам пак някой не са спали  Laughing , аз обаче през деня не можах много и си наваксах  Wink
Pampers значи всеки път когато ходя съм и на тонове  Whistling а запис пуснаха само последния ,че имах някакви болки .
Честито на всички с нови придобивки !
sealover дано нямаш проблем сега и да не се налага  Hug Hug
И какво щях да пиша изключих .. Blush после пак  hahaha

# 230
  • Пловдив
Добро утро!  preggo
Ние тази нощ сме се завъртяли пак... а тъкмо се бяхме нагласили както трябва. Единственото, което ме притеснява пъпната връв, която последно беше около вратлето и при всяко въртене незнам къде ще застане.
Занимавам се с шеф и кройки, ремонти, отделно, че се изморявам бързо... Задушно ми е много.

Време ли е вече да започнем да си мажем зърната с крема?

Ако раждането е секцио след колко време минимум може да се започне тренировка за второ??? А след нормално раждане?
Четох, че е една година, но май и тука е строго индивидуално и АГ-то най-добре да даде мнение.
Хе хе не съм луда, просто ми стана интересно  Grinning

Слънчев и усмихнат ден на всички  smile3525

Пазете се от жегите!

P.S. Хи хи 6 седмици до термин. Grinning

# 231
Бременни коремчета спинкате ли още Mr. Green
Памперс, някакси не мога да възприема как ще го държа в тая кофа, нали бебетата не трябва да сядат newsm78
Забременяване след раждане може да стане и без да разбереш, ама според мен е най-добре като зазравее и се възстанови организма, за да нямаш други проблеми, иначе леля ми февруари роди и декември забременя с второто baby_neutral
Вчера четох, че преди и след раждането не било хубаво да се носят ластични колани за пристягане newsm78 сега се чудя да си купувам ли?

# 232
Ани  аз пък си мислех точно обратното,че е хубаво да се носят пристягащи колани newsm78 а защо не било хубаво?

# 233
Добро утро!

Аз два дена ще съм сама - ММ отиде да вземе Габи и днес ще ходят и на море, а аз ще кукувам. Ами така е, големи разстояния са не мога да рискувам да ходя и аз.

Памперс радвам се за хубавите новини от прегледа, честито покупки, чакаме снимки.
Дианче, ами няма начин пак на " четири крака " ще трябва да стоиш Simple Smile
 Желая ви лек ден!

# 234
Добро утро коремчета!

# 235
  • До морето :)
Добро утро!
Аз вчера бая контракции имах, нещо се преуморих, та сега пазя леглото. За малко да стана и ме стяга.  Sad

Забременяване след раждане - строго индивидуално е. Ако се кърми, може да няма цикъл и година, съответно няма бременност. След секцио знам, че е хубаво да се изчака поне година и половина, за да зарасне хубаво операцията.

За пристягащите колани - чувала съм, че така коремните мускули "мързелуват" и де факто няма ефект никакъв. По-добре спорт.

# 236
Anni0422, леля ти пак много е чакала Simple Smile Разликата между мен и сестра ми е точно година и 5 месеца, т.е. майка ми е родила януари и септември е забременяла пак Simple Smile
Лече-Буболече, докторите изрично предупреждават, че след раждане се забременява и от "въздуха" (явно каналите са още отворени ли, какво ли и става много лесно) и липсата на цикъл и кърменето не са гаранция, че няма да стане Wink
Седмаче, ако кръвта е бистра и ярка най-веротно е от бръсненето. Май "проблемното" кървене е вътрешно и не е толкова ярка кръвта, но и другите да кажат.
Lulu25 и аз се научих да спя така - много е удобно, но когато нарочно искам не ми се получава. Само в съня си успявам да се наместя  Grinning

Аз тази нощ я изкарах много гадно. Такава жега  Sad Въртях се ужасно и направо не можех да дишам, още се чудя защо не пуснах климатика, но бях вир вода и ме беше страх да не настина. В 8 не издържах и най-демонстративно и сърдито (на ММ, ама какво ми е виновен той, че е лято и жега) си вдигнах д-то и се преместих да спя в хола. Пуснах си климатика и си откарах 2 часа  Sunglasses А той милия не смее да мръдне, за да не ме събуди и само мина да го намали малко, че бях направила зима и избяга да му съчувстват на "мъжко" кафе. Бръмбърка явно също не обича жега и от вчера е пощуряла, дано поне се завърти  Simple Smile

Забравих да се похваля, по календара на док, днес отбелязвам 45 дни... Леко ме хваща нервата и притеснение Simple Smile

# 237
new leaf и аз като гледам моята лентичка - остават 40 дни и започва да ме хваща шубето,, а хем искам по-бързо да минава, че много ми тежи вече.

# 238
  • До морето :)
new leaf, ако нямаш цикъл - нямаш и овулация. А без овулация няма как да се забременее.  Peace Вече преди да ти дойде за първи път има О и тогава може да стане работата без да разбереш.

# 239
Добро утро,мацки,днес тук ще е голяма жега.
И аз немога да спя нощем-все ми е топла,тежко и така.
Вчера една позната и една приятелка ми казаха че "както ме гледали,до месец ще родя".Как го решиха това незнам,ама и аз искам едно лъве...като мене  Flutter
Иначе вече имам всичко необходимо за бебка-освен скрин,но тази седмица смятам да си купя.И багажа за родилното трябва да си стегна и съм готова.
Чакам да дойде 9 август-да вляза в 9 месец и след това бебка може да идва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт