Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 157
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Дундичка, най-накрая се появи , от кога все те мисля какво став с теб. Добре , че беше предупредила за проблеми с нета ....И хайде и аз да ти кажа-честито !!! Пожелавам ти дълги години на семейно щестие и малкото човече много да ви радва и сплотява Hug
Аз днес съм много мързелива ....Направих една баница , наядохме се с малката и от тогава гледам филм . Сега я взе една позната да си играят с нейните дечица и се очертава дълъг ленив следобед . Кеф!!! Отдавна не съм се отпускала така ( дори чиниите си стоят неизмити  Embarassed) и ми е малко трудно честно  казано , все изпитвам някаква вина , че нещо не съм свршила  Crazy 

# 256
Dund1chk4 честито! Желая ви дълги години съвместен живот!

# 257
  • Пловдив
Добър ден и от мен. Няма нищо ново при мен. Обичайните киселини, спане тук-там и така. Снощи излизахме малко с едни приятели, та малко разнообразие видях и аз. Иначе вчера си смених адресната регистрация най-накрая, на големия също и другата с-ца ще ходя да вадя лични карти. Моята за 4 години за 3 път ще я сменям. Аман!  Crazy
kotkincho, ама моля ти се с правенето на секс след секцио искаш да се гътна тука. Как така 6 месеца? То даже лохиите спират по-бързо/ за 20 ина дни при мен/ , та след месец се престраших. То хормони , то чудо, бивало и от това да се лишим. Иначе за забременяване е хубаво да се изчака да зарастне добре раната, но АГ е най-добре да каже.
Dund1chk4, радвам се че се появи.  Hug Честита сватба, много да се обичате и подкрепяте дъъъълги години!
Аз си стоя на климатика и няма да мърдам днес май. Хубав уикенд ви желая!

# 258
kotkincho, ама моля ти се с правенето на секс след секцио искаш да се гътна тука. Как така 6 месеца? То даже лохиите спират по-бързо/ за 20 ина дни при мен/ , та след месец се престраших. То хормони , то чудо, бивало и от това да се лишим. Иначе за забременяване е хубаво да се изчака да зарастне добре раната, но АГ е най-добре да каже.

Joy Ми така ни нареди докторката  Laughing Макар че на мене хич не ми беше до това първите месеци... Ник'ви хормони братче, гледах да залегна ако може да поспя, пък секса - някой друг път  hahaha Тая ламя моята си ядеше нощем бая месеци и от недоспиване хич не ми беше до ласки...

Дундичка, честито!  married Много любов и разбирателство!

# 259
На мен секса ми е забранен от 5 месеца, ако трябва да чакам и още 6 след раждането и  smile3511 Дано съм добре и след първия месец да се почва luvbed

# 260
  • София
Dund1chk4, радвам се, че вече си на линия  Simple Smile Честито и от мен! Все така да се обичате и разбирате. Свърши ли ремонта при вас?

Кога мислите, че ще се включат консултанти по кърмене? Не че се сещам за нещо да питам, следя другите теми и се образовам, но все пак.. При мен времето наближава, наистина последните дни ми е много тежко. До сега се чувствах супер, но от няколко дни място не си намирам от кръст, корем, нерви, подутини, изобщо всичко коренно се промени.

Сега като заговорихте за секс започнах да се питам какво беше това. Обаче никак не ми е до него.

Ушана, и ние взехме този термометър. Четох в друга тема, че бил точен, дано.

# 261
И при мен започнаха разни неразположения като по-трайно надуване на глезени и ходила! Дундичка, честито! Желая ви много любов, разбирателство и грижовност един към друг!
Soho, и аз уж чета да се образовам, но пък нищичко не запомням!  Joy Ние изпробвахме термометъра - уж мери, но дава различни градуси от ухо и от слепоочие. Вие пробвахте ли го? Сохо, на теб поне глезените спаднаха ли ти?

# 262
Ушана, няма ли упътване при измерване в различните точки каква е разликата? На нашия термометър, който е обикновен дигитален дава разлика от градус до два между дупе, уши и под мишницата.

# 263
Коткинчо, има си упътване, разбира се, но аз мразя да ги чета  Joy Ако не беше ММ, щях да реша, че не работи и да го върна. Все ми се струва, че такива джаджи трябва да се разгадават само по картинки и елементарна логика. Като ми трупнат едно упътване с отвратителен превод... А вие с Таня Цветанова ме разсмяхте за секса - с този тумбак, която все по-трудно намествам дори не се сещам за подобни любезности...  Joy

# 264
Коткинчо, има си упътване, разбира се, но аз мразя да ги чета  Joy Ако не беше ММ, щях да реша, че не работи и да го върна. Все ми се струва, че такива джаджи трябва да се разгадават само по картинки и елементарна логика. Като ми трупнат едно упътване с отвратителен превод... А вие с Таня Цветанова ме разсмяхте за секса - с този тумбак, която все по-трудно намествам дори не се сещам за подобни любезности...  Joy

Joy
И аз съм така с упътванията - някой друг да ги чете и после да разказва ако може  Mr. Green
А иначе нали знаеш как спестяват от превод - пуснат ги на гугъл транслейта и после директно в печатницата.. Шо да дават пари за преводач и така си е добре...

# 265
Благодаря ви за пожеланията, много сте мили  Heart Eyes

soho doll, като цяло сме готови с основните неща, останаха някои дреболийки, но вече мога да си отдъхна...че 2 седмици толкова се преуморявах, докато се нанесем и подредя всичко..  Tired

За секс и аз не се сещам...едно на ръка хормоните, ами и се чувствам като слон...изобщо не съм на тая вълна  Mr. Green Аз казвам на мъжО, че ще почака още 3 месеца, а той гледа жално и казва "колкото трябва ще се чака"  Mr. Green

Бебинка сега си прави дневната доза упражнения за разтягане, а аз й се радвам на малките крачета ритащи ме в ребрата...нямам търпение да я гушна  Heart Eyes

# 266
  • София
Още един в групата, която мрази да чете упътвания.
За термометъра разбрах (не от упътването), че се мери на най-изпъкналата част на челото и винаги се взима най-високата стойност. Тук се обсъждаха на скоро, в някоя от темите, но трябва да видя къде и какво точно пишеше, че ето - и това забравих.
Нищо не ми се спаднало, приличам на хипопотам от където и да ме погледнеш, лошото е, че освен че се подуват, краката и супер много ме болят вече. В момента, в който стана от сън и седна започват зверски болки по костта, ужасно е. Но няма да хленча повече, малко остава.

# 267
  • До морето :)
Аз пък обичам да чета упътвания, много са ми интересни. И листовките на лекарствата...  Laughing

Дундичка, честито! Горчиво! Много да се обичате и уважавате!   bouquet

За секса - какво беше това?! Ние не сме правили отдавна, макар че нямахме забрана. Ама нещо нямах желание. После и контракции... Иначе чакам да ми свършат лохиите и се мятаме.  Rolling Eyes

# 268
Ей, тоя секс Whistling ние се записваме по един път в седмицата , рядко повече ама аз имам чувството, че вече всеки път е като за първи и що така нз hahaha
Ако знаете как ме сърбят ръцете, сортирах 3 касетки с праскови и половина и напрао ще пукна сега ooooh!
Чете всичко, че вече вяра на нищо нямам, често обаче не са ми нужни много разбирам от техника и технологии и рядко се затруднявам, ама лекарствата ми минават
Котрол Joy
Отивам си прибера зарзаватите оф хладилника, че ще се сплуят в тая жега, тука е около 33 градуса в момента Sick

# 269
Лече, ми да ги пращаме на теб упътванията тогава -  Joy А пък листовки на лекарства.... Всъщност почти не пиех лекарства до забременяването, така че още нямам навик и това да изчитам. То пък зачета ли се - все за правописни грешки гледам  hahaha  Сохо, ти водиш по дни, така че наистина мъничко остана! Исках да пробвам един фриз. салон от другата страна на улицата, но докато се натуткам - стана жега!

Общи условия

Активация на акаунт