Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните проблеми, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и опита на майките да се адаптират към новите ситуации. Темите включват споделяне на лични преживявания, съвети за избор на детско оборудване като колички и столчета за кола, както и обсъждане на здравословни проблеми и грижи.
-
Какви са някои от основните проблеми, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Какво представлява изписването на бебето и какви са обичаите, свързани с това?
а когато следиш десетите, за да прецениш дали и време за даване на температуропонижаващо, е ужасно. От дигиталните имам такъв с мек накрайник, който е бърз и много неточен и един, който е по-бавен (и доста по-трудно да удържиш детето), но все пак е по-точен. Поне знам, че и в Пирогов им мерят температурата със същите след последния гаф на онзи с мекия някрайник....
не съм чела новата тема а вече има 20 странички. АЗ изживявам отвратителна седмица в личен план дано не ми се отрази на бебчо иначе физически съм добре, но емоционално моите и роднините на мъжа ми ме съсипаха минава ми леко по леко няма да ви обяснявам да не ви натоварвам. Не знам ако не бях толкова чувствителна щеше ли да ми пука толкова .... както и да е когато имам с какво да се похваля ще ви пиша
Стана ми странно, че ми се възвърна гаденето от първото тримесечие и снощи цяла нощ пазих двете нули. Днес съм само на препечен хляб със сирене, за да не повторя.
То бивало и бивало, ама това вече било прекалено. 

- не че има лекарска забрана, но само малко да се позамисля и ме почваха контракции, какво остава за друго... Сега му викам айде в 9 месец даже е препоръчително, той вика да бе няма какво да правя аз при детето... има време после ще си наваксваме - Злато!
Надявам се днес най-късно утре майстора да е приключил. 

Представям си първият ни път след раждането сигурно ще съм като някоя девственица няма да знам какво да правя 
Бъзикам се,нормално е да има страх ако ще и 10 да си родила,все едно раждане с раждане няма еднакво и винаги има човек от какво да се притеснява.Дай Боже всичко да е напред с всички ни