Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 167
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Живачни и спиртни термометри вече изобщо не се продават-който имал, имал. Яд ме е, защото тия дигиталните наистина разилка от 1-2 градуса за нищо я нямат  ooooh! а когато следиш десетите, за да прецениш дали и време за даване на температуропонижаващо, е ужасно. От дигиталните имам такъв с мек накрайник, който е бърз и много неточен и един, който е по-бавен (и доста по-трудно да удържиш детето), но все пак е по-точен. Поне знам, че и в Пирогов им мерят температурата със същите след последния гаф на онзи с мекия някрайник.... ooooh!

Мен за секса ме мъчат не толкова позите, колкото това, че оргазчът предизвиква контракции и сега внимавам да не стигам до край, което си е едно мъчение  Embarassed но пък сега са ме подгонили пак едни розови сънища ....   Embarassed Чакам девети месец да му отпусна края Mr. Green Че след раждането по мои спомени се чувствахточно както kotkincho описва - едно, че хормоните хич ги нямаше, второ че ме болеше и трето като знаех, че имам час-два дремна преди звярът пак да е ревнал, хич не бях склонна да жертвам  и 20 мин за секс от този така ценен час Twisted Evil

# 286
Здравейте момичета  Hug не съм чела новата тема а вече има 20 странички. АЗ изживявам отвратителна седмица в личен план дано не ми се отрази на бебчо иначе физически съм добре, но емоционално моите и роднините на мъжа ми ме съсипаха минава ми леко по леко няма да ви обяснявам да не ви натоварвам. Не знам ако не бях толкова чувствителна щеше ли да ми пука толкова .... както и да е когато имам с какво да се похваля ще ви пиша   bouquet

# 287
Привет и от мен!
Пак изписахте света, не мога да ви изчета.
Днес цял ден ми се спи, през нощта уж спах, детето се събуди в 6 , до 7 се опитвах д дремна,накрая и двамата с ММ ревнаха, че са гладни и станах... На обед аъм задрямала за малко, сега пак, и след тпв дремване се събуждам вир вода. Писна ми вече да се потя, никога не е било така.
За секса - с първата бременност имах голямо желание. Сега нямам ообено но ММ го е погнал хормона. Правим по веднъж на седмица, за повече нямам сили. Сега като излязох от болницата малко ще се пазим, макар че нямам такива препоръки. Иначе след първото раждане, чакахме около месец и половина-два преди да се яробваме, но шест месеца ми се струват ужасно много!
Добре ме накарахте  да се замисля за тази алергия от комари, ще се окаже, че и Кристиан е алергичен. Той милия постоянно е нахапан, но понякога стават много големи и твърди пъпки. Иначе и аз ползвам Брос, но често забравям да го напръскам... Пилешки мозък!
И ние купихме лидълския термометър, надявам се да е читав.
Дундичка, честито и от мен, много щастие ви желая!
Другите няма да ви споменавам, че вече забравих кой какво писа...

# 288
Здравейте, момичета Hug

Да се похваля: вече съм дипломирана Mr. Green Пътуването до София си беше истинско изпитание, но пък си заслужаваше. На връщане посетихме Крушунските водопади. Голяма красота е там. Истински вълшебно място!

С бебка сме добре, като изключим бременлийските неразположения Mr. Green без тях за къде Peace Стана ми странно, че ми се възвърна гаденето от първото тримесечие и снощи цяла нощ пазих двете нули. Днес съм само на препечен хляб със сирене, за да не повторя.

За изписването: още не сме обсъждали как ще се случат нещата, но вероятно ще посрещнем гости. Знам, че няма да съм в кондиция, но пък на бебе всички се радват...Сигурна съм, че ако не майка, то свекърва ми ще е подготвила вкусотийки за хапване вкъщи.

Шофирането: аз съм активен шофьор, но от както забременях мъжът ми много се притеснява, когато карам. Вследствие на дълги разговори, след шестия месец преустанових шофирането Mr. Green

Pampers, и аз съм с "искане" за лъвче, но едва ли...

# 289
  • Пловдив
Днес съм като медуза. Само се местя от дивана на ... дивана. Ужас. Направо вече ми е лошо. Искам си бебето, ако ще и да реве денонощно, поне занимавка да имам. Ама пък онзи ден реших, че няма да раждам. Така ми е добре, много ме е шубе. Ще ходя да си взема малкото детенце, поне с него да се занимавам. За секса и ММ нещо го е пернал хормона, ама мен нещо хич. И като казах за препоръките за 6 месеца/ да гледам сеир, де/ и той каза, че ще ме сменя.  hahaha То бивало и бивало, ама това вече било прекалено.  Joy
zvezdi4ka*, честито!
g_12_09, оплачи се, ако ще ти олекне.  Hug
Pampers, и аз така си мислех за минаването на 3 години след секцио, ама нъцки. И темата на мамите за нормално след секцио четох. Големи разправии са да си намериш доктор в България съгласен. Отделно, че трябва да го ангажираш, а аз да си кажа честно нямам такава възможност. Иначе все повече се удивявам колко момичета без медицински показания искат оперативно раждане. ooooh!
Аз си имам алергия към комари. Много е неприятно. Като ме захапе, а те мен и напръскана ме хапят, ми става огромна фуска, после 3 дни ме сърби. Понякога и кафяво остава, но това от чесане най-вече. Пръскам се в момента с розовия Брос, детския. Снощи изтървах едно местенце на крака и ме захапа гад един. Наблюдавала съм в компания как стоим 4 човека, подминават другите, кръжат около тях и кацат мен да ядат.  Tired
Аз пък чета листовки всякакви. На уреди, на лекарства, въобще гледам да съм информирана.  Mr. Green

# 290
А всъщност, защо ви е страх да шофирате? Питам по-опитните. То вярно, че кретени и гамени много и не се знае кой и от къде ще те засече, но на мен возенето в градския транспорт ми се вижда по-зле, пък ММ няма как да ме развозва ежедневно. Иначе бих била много щастлива, ако има кой да ме вози и да не се налага да карам.

# 291
Здравейте и от мен,

Цитат на: Lulu25 в Съб., 27 Юли 2013, 20:53
Живачни и спиртни термометри вече изобщо не се продават-който имал, имал. Яд ме е, защото тия дигиталните наистина разилка от 1-2 градуса за нищо я нямат  ooooh! а когато следиш десетите, за да прецениш дали и време за даване на температуропонижаващо, е ужасно. От дигиталните имам такъв с мек накрайник, който е бърз и много неточен и един, който е по-бавен (и доста по-трудно да удържиш детето), но все пак е по-точен...
това е и моето мнение Smile

Дундичка, Честито бъдете мноооого щастливи!

Секс не помня от кога не сме правили, освен всичко останало, много ме е страх от контракции. След раждането въпреки че беше, нормално пак чакахме около 3 месеца, така бях разбрала първоначално(после се уточнихме с док, че само месец било нужно)...При мен след като родих секса стана мноооого по-добър.

За ухапванията от комар при Диана - и аз скоро установих че е алергична. Не я хапят много, слава Богу(за разлика от мен), но като я ухапе не минава с дни. Първо се зачервява, на следващия ден става много твърдо, по-червено и расте...а след като отмине остава много време кафеникаво петно...мажа я с Фенистил.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 22:33 от *Дария*

# 292
Здравейте, искам да попитам някои мислил ли е да ползва Био козметика за бебенцата и какво ви е мнението за нея. Чудя се какво да купя, имам приятелка, която работи в такава фирма, и козметиката е хубава, но се притеснявам да не се образуват след години например алергии на детето след като е започнало с Био?
Продуктите за които се чудя са на  Cattier, лично аз не съм ги ползвала, но само хубави неща чета за тях.

# 293
  • Пловдив
Добро утро!
Не било ви тресяло хормона ??? Аз ви питах, след колко време след секцио и/или нормално може да се пробва да си правим второ детенце, на вас секс ви е в главите  Grinning Grinning Grinning Joy
Ние от както забременях СЕКС  Naughty - не че има лекарска забрана, но само малко да се позамисля и ме почваха контракции, какво остава за друго... Сега му викам айде в 9 месец даже е препоръчително, той вика да бе няма какво да правя аз при детето... има време после ще си наваксваме - Злато!
За шофирането - в началото на бремеността ревях като се кача в кола все едно всички органи ми се разгърчваха. Сега като ни е тесничко в коремчето не ни е проблем пътуването, нито пък да шофирам из града. Не че го правя често, но го предпочитам пред лангъркането с автобуси, маршрутки и таксита, защото си избирам маршрута сама и да е все по гладичко. О да пълно е с идиоти ама както ми е все тая от бременлийските хормони много рядко се впрягам - само когато застраши мен и бебчо изкарвам по една дърта псувня като предупреждавам хайванина да си запушва ушите  Grinning Иначе много обичам да шофирам.
Да се отчета с ремонта - двуетажна къща цялата е с главата надолу  Grinning Снощи спахме на земята в празна стая - много забавно и романтично  Simple Smile Надявам се днес най-късно утре майстора да е приключил.
Амели и другите плетачки да показват.
Пете това с лазенето на четири крака наистина е верно за обръщането. Нали се заех да си шия кувертюра, че си нямаме за спалнята и като си нямам голям тезгях за работа пълзях из пода да я разкроявам и познай моето пак се завъртя - таман се беше нагласила, сега незнам кое къде и отиде. Така, че действа   bouquet

# 294
  • София
Добро утро момичета  Hug
Дундичка честито!Пожелавам ви много щастие и любов и малкото бебче което е на път да ви сплоти и направи любовта ви още по силна  txtloves
Ние днес сме на сватба та сега съм станала рано рано да си правя някаква прическа,защото сватбата е дневна и в неделя толкова рано едва ли ще намеря фризьор който да работи  smile3511
За шофирането,аз нямам книжка,но не ми пречи да се возя  Rolling Eyes
Зс секса-ъъъъ какво беше това чудо  Joy Ние не сме правили от както сме разбрали че съм бременна,не че имаме лекарска забрана,но просто ММ го беше шубе да не стане нещо лошо,пък и да ви кажа честно аз нямам абсолютно никакво желание до ден днешен,направо се плаша след като родя дали ще ми се върне желанието   newsm12 Представям си първият ни път след раждането сигурно ще съм като някоя девственица няма да знам какво да правя  smile3532
Пете докато ти четях поста се засмях и си викам божеее нея ако я е страх от раждането с тия две дечица които е родила,ние които ще ни е за първи път какво да кажеме  smile3505 Бъзикам се,нормално е да има страх ако ще и 10 да си родила,все едно раждане с раждане няма еднакво и винаги има човек от какво да се притеснява.Дай Боже всичко да е напред с всички ни  Praynig

# 295
Привет коремчета !
Дундичка честито ! Много любов и разбирателство ви желая !
Вчера много се уплаших ,получих кървене а не усещах болка или контракции. Е за минути събрах багажа дето беше в отделни чанти  Mr. Green Сега пазя дивана и дано устискаме поне 10 дни още  Confused Болката в кръста дали има нещо общо с това  newsm78

# 296
  • София
Добро утро!
Моето дете спи още в единствения ден, в който беше добре да станем рано и да си прготвим багажа Mr. Green  От днес е свършва морската ни фиеста...ех...

туити  Shocked какво каза АГ?  Дано всичко е наред Praynig

При секса, че има контракции - има, но те са моментни.  Аз и без това си имам такива безболезнени, вас защо чак толкова ви притесняват (който няма проблеми, разбира се)? Rolling Eyes
Моята АГ ми каза да изчакаме 45 преди да подновим интимностите след първото раждане.  Не се чувствах много комфортно отначало, а и наистина покрай грижите за бебето не ми беше много до това.  Постепенно нещата се връщат в нормалния ритъм, но то при всяко семейство си е индивидуално. 

Отивам да постягам багажа все пак Rolling Eyes

# 297
tuitito, стискам палци всичко да е наред! Иначе болката в кръста може да е и болезнена контракция... аз първият път само с тая болка ги усещах контракциите.

Sleeping beauty, за контракциите при секса, при мен няколко пъти се получиха болезнени -може би не точно контракции, но продължително и болезнено стягане на корема. Затова и реших, че ще чакам девети месец  Mr. Green

За шофирането и аз не виждам причина да се пазя от шофиране. Коремът ми ако и да е по-голям, колите са предвидени и за хора с къде-къде по-големи кореми от моя  hahaha Сериозно, нямам абсолютно никакъв проблем със заставането зад волана, нито с колана. При мен няма и как да не шофирам, понеже и ние живеем не точно на село в София, но откъм градски транспорт сме уредени точно, колкото и околните села. Отделно, че возенето в градски транспорт далеч не ми е по-безопасно Simple Smile

Да се оплача и аз една нощ от безсъние и кошмари. Не знам и аз по каква причина, хем легнах рано, хем хич не можах да спя. СТигнах до там да сънувам и раждането на бебчо, което досега не ми се беше случвало Mr. Green

# 298
 Добро утро!
 И аз да се оплача от тоя моя. Още не сме взели креватче и скрин. Уж за днес ми обеща, но щял да си почива. Бясна съм. Нито мога да пера, нито да подреждам, нито нищо. А пък ако вземем едва ли ще се навие да ги сглабя.

# 299
Lulu25, в аптеките се продават термометри с галий. Аз много се изнервям на цифровия и точно когато ми трябва няма батерии. http://geratherm.de/en/diagnostic/home-care/temperature-measurement/classic/

Дундичка, честито! Да се обичате много и да сте много щастливи!  bouquet

Ние купихме креватче преди няколко седмици, но още не е сглобено. Нямам търпение да дойде време и за това. За него си поръчах и името на бебето от текстил с няколко мечета. Много сладурско се получи. Поръчах и още един скрин, който ще стои в дневната, за да събера в него всички бебешки дреболии - шишета, стерилизатор, лигавници и т.н.

Още не съм получила дрешките от кумовете ни, а мястото за багажи е изчерпано  newsm78

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 10:05 от ени

Общи условия

Активация на акаунт