Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да се запиша за ранна FM във Варна, освен при Балев?
Какви са преживяванията на други жени с различни изследвания като БХС и амниоцентеза?
Какви са мненията за имената Киара и Кая като имена на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да се запиша за ранна FM във Варна, освен при Балев?
-
Какви са преживяванията на други жени с различни изследвания като БХС и амниоцентеза?
-
Какви са мненията за имената Киара и Кая като имена на бебета?
-
Какви са преживяванията на жените с различни начини на раждане, като естествено раждане и цезарово сечение?
-
Къде мога да намеря бебешки колички в София?
За енергията - това беше временно явление... ела ме виж днес... даже не мога да се наканя да стана и да измия съдовете :/
И дори не мога да преценя кой е крив и кой прав...
Караме се дори заради времето напоследък.... 
Но после ми минава и всичко се забравя.....
от полуделите хормони сега приемаш всичко много по-емоционално,и повече страдаш за неща за които след време ще се смееш.За мъжът ти също всичко е ново и едва ли е наясно(както повечето)че трябва доста по-деликатно и внимателно отношение към една бременна,не че го защитавам но и на тях им трябва време да го осъзнаят довечера седнете поговерети и ако можеш му обясни някак нещата и недей да се ядосваш
но след 30 минутки спор всичко е пак ок
сега ми предстой голямата драма да му каа че искам да съм си при наще когато дойде време да раждам а не при майка му,
ужас ще настъпи 3тата световна направо не ми се мисли
Погледнах я в буквалния смисъл като гърмян заек и и заявих че аз не обичам пъпеши, и се започна с физиономиите, ами хубаво то и аз не обичам ще го подаря на някой, за какво го купих ти нищо не обичаш, каквото съм ти взела до сега все не си го пипнала
. На следващия ден ми купила гъба за баня, шапка за коса и такава джаджа за гърба
А относно евентуално бъдещо място за живеене, не знам как ще я караме... Ти как ще го убедиш твоя мъж да се махне от мястото, на което живеете и да идете у вас? За мен това е "мисията невъзможна", а от практическа гледна точка - не трябва и ден да се задържаме повече в това селце Самоков... тук има 3 аптеки, една нефункционираща почти болница, две училища и две детски градини... една Била и един Т-маркет... НИЩО друго !!!
Ама аз да не съм тамагочи бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!! Да слушам, да съм смирена... мале, този младеж чува ли се какво си мисли даже... лелелелелелелелеле.......... Писах му "Ей това не го мога !!!"...