Радостта ми е голяма, през март ще стана мама!

• 24 283
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Два пъти по 2 ли ? Слагай го,повечето момичета сме на него.Аз до скоро бях на 3по 2 Peace

# 76
Да, и аз съм 3x2. Много хубав препарат е, не се притеснявай.

# 77
  • Лондон/Пловдив
Дани неможе да няма жълто тяло бебето се храни до като се образува плацентата от жълтото тяло . Най вероятно доктора не го е видял  newsm78
Доктора който ме гледа мен видя жълтото тяло в левият яйчник явно този яйчник е овулирал  поне аз така си го обяснявам дано не говоря глупости .

# 78
Момичета, днес четох вестника сутринта. И новината ме потресе, а именно тази година 2013г. няма да имам минималния брой родени деца, а именно 60хил. Затриваме се като нация, много ме е яд.  #Cussing out Да се надяваме, че 2014г. когато са и нашите бебоци има бейбибум Трябва да има достатъчно кандидати/тки за снахи и зетьове хахахахаха smile3521 newsm62

# 79
  • В градината...
И аз не знам как без жълто тяло би могло да има ембрион  Thinking Та нали то е източникът на прогестерона, благодарение на който се развива ембрионът.
Аз също съм на 3Х2 утрогестан /той си е прогестерон/.

# 80
Ехааа, много бързо сте запълнили новата тема  Laughing
За инфото на първа страница добавям, че съм на 27 год. от София  Grinning

Момичета кога горе долу се взимат кръв и урина за първи изследвания.
аз съм в петък на лекар, ама в 13:30 и ме е страх, че ако реши тогава да ми взима ще съм яла, пила и какво ли още не  Laughing Laughing Laughing

И на мен ми говориха за някакъв жълтъчен мехур. Не знам дали е същото за което говорите (жълто тяло)... newsm78

Честито на всички новопостъпили бъдещи майки   bouquet

# 81
  • Пловдив
Magi_Ko,дано следващата година да има бейби бум! Ако имам мома- вчера се роди зетя Mr. Green Heart Eyes

Vani79 ,първите изследвания са на гладно и жадно Peace  мойте ще ги пускам след няколко дни и ме предупредиха точно това Peace
Става въпрос за жълто тяло Peace

# 82
Като стана въпрос за това Вие каква разлика имате в годините със своите половинки. Нашата разлика е 9 години и може би е малко стряскаща, но някак си не мисля, че с момче на моята възраст бих се установила да живея, пък и както е в случая да създам поколение.  Thinking

# 83
  • Пловдив
Magi_Ko,всеки сам преценява за себе си Peace По-малки или по-големи- любов да има Hug

# 84
Нашата разлика е 7 години. За сега не се усеща, ще видим в бъдеще.
Голяма част от моите връстници са доста незрели, но не мисля, че това е причината да съм обвързана с по-голям от мен мъж, а просто защото "така се случи". Laughing Laughing Laughing

# 85
  • В градината...
И нашата е 7 години .... но в моя полза  Mr. Green

# 86
Браво, Перу накара ме да се нахиля  Grinning Много положително ми прозвуча. Радвам се, че ви има  Hug

# 87
  • В градината...
Така си, ако знаеш пък и как си пасваме  Blush

# 88
Така си, ако знаеш пък и как си пасваме  Blush
Затова явно сте сътворили вълшебство, както аз го наричам  Heart Eyes

# 89
Пак съм аз  newsm68 kraseto_iv, златна си ! Благодаря за информацията, голяма съм невежа в бебешките мисли  Blush Относно четенето на темата - аз попивам всеки пост, не пропускам...  Mr. Green Относно родените бебоци...момичета, положението е страшно ! Миналата година има родени 85 хиляди бебета, като 65 хиляди са циганчета. Не ме заклеймявайте като расист, казвам го само, защото ме е яд, че българките все по-рядко раждат, а в повечето случаи се ограничават и само до едно дете... защото не разчитат на социално майчинство, а се чудят и маят как да отгледат добре детето си - да го възпитат, облекат, изучат и нахранят ! Искрено се надявам през 2014 год. статистиката да е по-добра... И за разликата във възрастта - мъжО ми е по-дърт от мен с 5 години... Ама аз пак съм по-мъдра от него  tooth и все му казвам "Слушай кака си"   umnikuu

Общи условия

Активация на акаунт