Радостта ми е голяма, през март ще стана мама!

• 24 283
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми е по-зле от следобеда нататък. До обяд съм почти ок.

# 661
  • Варна, морето, сините вълни...
Лелеее умирам от кефф преди малко разбрах че най-добрата ми приятелка и тя е бременна и ще ражда януари  Party newsm44

# 662
  • Варна
Ох, то ясно че ще мине и аз с това се успокоявам. Но пък за спането сте щастливки - ние спим заедно през цялата вечер. Надявам се скоро да се отбиваме и почвам да мисля как да го преместя в негово легло. Не знам как ще ми се получи, ама изобщо. Но пък знае ли човек, може чудо да стане Simple Smile и да се разминем леко и без драми  Laughing
Честито на приятелката ти, mimi. Тя се е крила доста, май  Wink

# 663
  • Пловдив
Ох,на мен пък ми няма абсолютно нищо, чак се притесних с вашите коментари. Единственото ми неразположение е,че ми е уморено, но то и от жегите може да ми е уморено. Вече се шашкам, да минава прегледа в сряда и да се успокоявам.

Фуфи, ти кърмеш ли? Чувала съм моя приятелка,че майка й забременяла с второто дете, докато я кърмела още. Разбрали обаче,защото тя / роденото мъниче/ започнала да се обрива от кърмата или нещо такова.

# 664
А на мен от нищо /е, вярно, че дуфастона е вагинално и няма как от него/.
еи Перу....от толкова много хапаве им объркваме иманата Embarassed
Утрогестана е вагинално.

# 665
Фуфи, моето решение е -залепена кошара за нашето легло. Махнала съм няколко решетки и тя идва когато реши. Някога се прехвърля чак към 7, друг път 2-3. Аз не съм отбила и за сега нямам намерение. Когато тя реши. Така или иначе е само вечер преди сън. Не е за заспиване. По-скоро да си взема необходимите витамини, минерали и антитела. Не се е обривала. В началото на бременността сучеше по-малко, вероятно вкусът е бил променен. То не че сега е много, ама колкото толкова

# 666
  • В градината...
А на мен от нищо /е, вярно, че дуфастона е вагинално и няма как от него/.
еи Перу....от толкова много хапаве им объркваме иманата Embarassed
Утрогестана е вагинално.
Тъй де, дето казваш, от толкоз много церове, вече се объркваме. То утрогестан, дуфастон - все е прогестерон, карай.
 Кога и при нас всичко ще е нормално  newsm78

# 667
  • Пловдив
След като овършах къщата ,да взема да ви почета, пак пишете за дуфастона и утрогестана, вие по колко ползвате всеки ден, моята доза ми се струва доста голяма 3х1 дуфастон и 2х3 утрогестан вагинално,затова си ги понамалих сама

# 668
  • В градината...
ок, ние да сме сигурни, че ще сме бременни до края, пък ще му мислим  Peace

# 669
Добро утро момичета ! Simple Smile
Надявам се скоро всички да се почувстваме като "нови" и с идването на любимия ми месец септември да ни дойдат нови сили, по-уравновесени емоции и много радост Simple Smile Аз да се похваля - тихичко казвам - май гаденето ми минава  Praynig За последните 5 дена ми се е случвало най-много един път на ден да ми стане лошо, а днес за първа сутрин се събудих без световъртеж  newsm44
Та, на всички пожелавам мъките и неволите да отминават вече.... и да попитам нещо, че ми стана интересно като обсъждате... всички ли, които имат вече деца, са ги оставили да си спят в спалнята при мама и тате? Не знам как стоят нещата, но аз искам детето да си спи в негово легло, а не при нас... все пак искам интимност с мъжа ми и искам да науча детето веднага да си спи първо в неговото легълце, а после и в негова стая ! А за храненето на 3 часа, включително и през нощта... всички ли го спазвате? Майка ми казва, че с мен е правила всичко като по учебник и не е мигвала, а със сестра ми - през нощта не я е хранела и тя си е спяла...

# 670
Да така е, рано е за такива придобивки, стискам палци всичко да е наред при всяка от вас... И ви завиждам благородно, защото тези моменти от живота ми бяха несравними и неповторими  preggo preggo

# 671
  • В градината...
Дано  Praynig

# 672
  • Пловдив
perunika, ще, ще  Hug Hug

# 673
Йо, в началото си я държах в кошарата, но сама предпочетох докато има нощни кърмения да е до мен, за да не ставам и да се наспивам по-добре. Другата причина е, че малките бебета в началото нямат регулярно дишане. Има случаи, в които забравят да дишат и после почват по-учестено. Съвместният сън с майката спомага за регулиране на дишане, сърдечен ритъм и тн. Спомага и за производството на кърма. Аз лично откривам повече ползи. Интимности може да си имате пак. Може просто да долепиш кошарата на бебчето и така няма да се стесни вашето пространство.
Кърмене на 3 часа никога не съм практикувала. Консултантите по кърмене от години препоръчват кърмене на поискване. Все пак детето не е робот и то най-добре знае кога има нужда да хапва. Първите месеци ядеше на 4 часа, но храненето продължаваше почти час. Имаше период, в който ядеше на час и половина за по 5 мин. Имаше жеги, та може и от жажда да е било. Нещата са много променени от едно време, когато нас са ни гледали. Аз лично си патя още от онези съвети на лекарите. За жалост в бг доста педиатри не са все още много адекватни на тема кърмене и захранване. Добре, че има организации като Ла лече лига и доста информация в нета, която може да отсееш по твое осмотрение. Природата е доста по-умна от нас, но за жалост упорито се опитваме да не я слушаме

# 674
Момичета има ли някоя от Вас , която като мен няма нито един от отрицателните признаци на бременноста ... нямам нито гадене, да не говоря за повръщане , нито главоболие, сънливост или огромен апетит .... Струва ми се странно и малко или много липсата им до някаква степен ме притеснява  Confused

Общи условия

Активация на акаунт