Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 378
  • 723
  •   1
Отговори
# 675

интересен колаж с нашите сладури

# 676
Цитат
Скрит текст:
Потребител

Местожителство:
София

Re: Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218
« #681 Съб., 27 Юли 2013, 13:30 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Боже, Боже, гледам и не вярвам на очите си!    Докъде са стигнали нещата в тази тема! И колко низко са паднали някои хора, пишещи в нея, за да коментират личните профили на потребители във фейсбук, без дори да са си направили труда да прочетат по-внимателно това, което коментират.
Дейзи, имах друго мнение за теб - след снощните ти постове ми падна в очите. Как стигна до извода, че Ирина Илиева има близначета,че не ми стана ясно? Дори в една от снимките във фейсбук самата Ирина казва, че това са кръщелниците й, а не нейните деца? Що за заключения? Винаги ми е харесвал твоя умерен тон и изказ. Жалко, че се поддаде на влиянието на някои други потребителки и промени начина си на писане и стила си. Вярвам, че си интелигентно момиче, защо пишеш абсолютно непроверени данни?

Просто не мога да повярвам - някои хора от темата просто вече се "Оляха". 
Да, Марица не е права, че влиза с други никове, не ми харесва и това, че залива темата с много еднакви снимки и безполезни възклицания, но това не е повод да излеете цялата си злоба срещу нея, която да стигне чак дотам, че да размятате в публичното пространство лична информация относно дъщеря й и отгоре на всичкото доколкото виждам абсолютно неверни данни. Много жалко, много! Смятах повечето от вас за умни и интелигентни жени! Отвратена съм!
Отгоре на всичко нито веднъж в тази тема не видях, някой който е сгрешил да се извини - защо е толкова трудно да кажете едно "Извинявай"? Всеки греши понякога, прави прибързани заключения, но важното е да има доблестта да си признае, че е сгрешил, да поиска прошка от човека, който е наранил.

След всичко, което прочетох снощи, май е най-добре да спра да влизам в темата изобщо - дори като четяща от балкона! Ясно е, че тук освен злоба и лични нападки, няма вече какво друго да се види и научи! Жалко - за темата и за талантливия актьор Енгин, който заслужава много повече.

Нека престанем с адвокатстването на една персона, която провокира с истеричните си нападки  тези момичета тук, които нямат "чадър". Същите нападки понесе и Дейзи. Факт е, че използва ника и сътояние на дъщеря си, за да внесе пак смут. Ето това е за отвращение, а не нормалната човешка реакция на наднатите хора, които както писах не са дебили. Защо не взе отношение по поместени материали за Енгин - стари и нови, а за това!

# 677
Добър ден с пожелание за прохлада!

Искам да споделя как се разбира истината в нашата тема чрез виц.

Скрит текст:
Действието се развива в началото на миналия век. Сватбите се правят по сватлък, младоженците почти не се познават. Думата имат родителите. Познати традиции, особено за нас, които гледаме турските сериали. Зъдължитерно условие е булката да е честна, тоест девствена. Девствеността се удостоверява с пиене на блага ракия на сутринта и изкарване на чаршафите, на които задължително трябва да има кръв. До тук ясно. Има обаче едно неписано условие. Ако родителите на булката имат и малко съмнения в нейната честност, то за да уверят останалите и себе си в честността на дъщеря си, поръчват глашатаят на селото сутринта след сватбата да мине през цялото село с биене на тъпан и да оповести честния факт.
Върви глашатаят из селото и крещи:
-Булката е честна, булката е честна и бие силно тъпана всички да го чуят.

Глашатаят минава покрай кръчмата със същата сила на тъпана и със същото оповестяване, че булката е честна.
В кръчмата е пълно с мъже, които си пият сутрешното кафе. Единия,т чувайки глашатая да крещи, казва на мъжете от неговата маса:
- Да, бе да! Аз на тъпана ли да вярвам или на пениса си?
Да, Димана. Ето  това е- че истината се казва под сурдинка. Ако я беше казал силно на глас , щеше да отнесе някой тупаник!

# 678

Да се насладим на снимката на това талантливо и красиво момче.

# 679

Толкова са красиви двамата.Керим я гали с поглед

# 680
Сега искам да се върна на въпроса от Универсала.
What if Engin Akyurek takes a break for another year after the movie? Do you think just making a movie will satisfy his fans' hunger for him?
Какво ако ЕА си вземе още година почивка? Мислите ли, че един филм ще задоволи глада на феновете за него? (преводът ми не е художествен, извинете  Praynig)

Бяха ни представени еднотипни мнения, съответстващи на сляпо обожание. Но има и други мнения и си направих труда да ви ги представя. Слава Богу, не всички фенове са изгубили здравия си разум.  Grinning

Haniyah Masowd Thank you Melike and Enise fans will never be satisfied because we always want more of him but he is worth waiting for however I feel time is being squandered. (Феновете никога няма да са доволни, чакането си заслужава, обаче чувствам, че времето се пропилява)

Enginfan Enginfan He seems well rested, so no more breaks please .. thanks for sharing the comment n photo (Той изглежда добре отпочинал, така че без повече прекъсвания, моля)

Valentina Georgieva I think Engin Akyurek has a choice whether or not to rest, but his fans are entitled to receive official information about his projects. (Аз мисля, че ЕА има право да решава дали да почива или не, но неговите фенове имат право да получават официална информация относно проектите му)

Sabiha Z Khan I think he should appear in more projects with short breaks, I feel one year break between each project is a bit too much...He should pick up more projects with short gaps in between and regularly be seen on TV or movies. His immense acting talent needs to be seen more often. (Мисля, че той трябва да участва в повече проекти с кратки прекъсвания. Чувствам, че една година почивка след всеки проект, е прекалено много. Той трябва да поема повече проекти с къси паузи между тях и редовно да бъде в ТВ или киното. Необятният му актьорски талант се нуждае да бъде гледан по-често.

Moля, преведете! Някой разбира ли турски?

http://sozcu.com.tr/2013/magazin/ne-proje-var-ne-teklif.html

Май започват снимките на новия филм?

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 15:08 от ValentinaP

# 681

Гледали сме го ,то се знае ,но е хубав. Има ли нещо,което да не сме виждали?
Много работите или се излежавате.Сама ли ще си говоря? Няма ли някой поне да се заяде,да каже колко са стари снимките и т.н. ? Жилавичка съм.Страхувам се за зъбките ви.

# 682

Толкова са красиви двамата.Керим я гали с поглед

не знам зали ми се получи..... но ще продължа... дая, той я гали , ами тя... ох тук съм съсп смесени чувства....

# 683
Ооппа и аз с новост

# 684
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви, че сте писали в темата, че сте сложили толкова хубави снимки на Енгин и толкова прекрасни клипове!!!
Аз много харесвам Енгин/Керим/БУЛУТ/
Сртахотна тема. Има какво да се прочете и разбере.

Скрит текст:
Виждам, че играта на менкане на имената продължава. Тати ще каже. Той всичко вижда, всичко знае.
Нали съм с едни час назад късно затварям екрана, та една фотка от нощеска /2:08:51 бг. / да сложа:
[01:08:51] baba-mp3, di...va, dimana-nova, elinor-7, marytza, Plamenna_, vadina (+ 4 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

И пак класическа музика в съвременен анражимент

ООООООООО нова снимка

# 685
с поглед де....

# 686
ооо...ди...не мжга да уточня многотието...ва от къде ги взематехтези хубави снимки

# 687
  • Пловдив

http://sozcu.com.tr/2013/magazin/ne-proje-var-ne-teklif.html

Статия от днес. Доколкото разбрах - имал към момента външен проект/предполагам говори за филма/, който трябва да завърши и да го предложи на зрителите. Би било глупаво да се говори, че е бил задръстен с предложения за проекти - отговорил, докато се качвал в колата си.
.......................
Дано излезе и превод на английски.

# 688
а, и Мариана с отговор.... благодаря за новената, щечакам и повече

# 689
Привет, момичета! Hug Hug

Приятен и прохладен да е денят на всички! newsm53 newsm53

Благодаря за хубавите клипове и снимки!  bouquet  bouquet

Валя Hug  мерси за новата снимка, страхотна е!  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт