Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 391
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Мартичка,какво виждат очите ми.Друго си  е човек да смени техниката.Честито и да си го ползваш със здраве.Слагам ти едно хубаво момче за настроение

малко е тъжно,но това е защото те нямаше.Наложи се малка корекция изяла съм една важна буква

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 12:33 от milkaradeva

# 662

Хубав колаж

# 663

[quotebebo_sn
Ентусиаст

Местожителство:
Русе

Re: Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 110
« #645 Вт., 01 Май 2012, 23:36 »   

Наблюдението на Sevda Gungor от снимачната площадка на КВФ

“Ах, вчера отидох на снимачната площадка, но закъснях....този път, не направих нито една снимка, нито заснех видео, нищо, защото в мига, когато видях Енгин, цялото ми тяло се скова ... той беше невероятно привлекателен ... беше облечен в смокинг, който му стоеше перфектно... той беше много, много красив... казват, че булките са срамежливи /го дават по-срамежливо/ , така че булката не излезе навън.. това Дениз, сестрата на Керим ли е? Тя беше облечена в червена рокля и косата й беше вдигната ... косата на Мукадес беше къдрава .. тя беше седнала отвън с Кадир. Обзаложих се с Ата и отново загубихI... Рахми беше с костюм, Мехмет от ресторанта, също беше там.. Фахретин беше осигурил охрана. Всички бяха там!Изглеждаше, че сватбата ще бъде вълнуваща.. снимаха цяла нощ, защото после отиваха в тяхната нова къща... изглежда щяха да изпращат булкат и младоженеца,  след това, обаче не знам какво е  станало...

][/quote]

Момичета, малко ретровълна от старите мигове. Видеото е на Марта и е с много настроение, за което доприняся и игривата музика, а цитатът е от посетителка на снимачната площадка, по време на снимки на сватбения сериал!

# 664

Напрежение и страст

# 665

Всичко у него ми се вижда прекрасно

# 666
  • Бургас
Добър ден  wavey
През лятото никога не ми стига времето Wink
Скрит текст:
Като гледам да го прекарам така ,как да стига?
Марта , fightза този дето пипа техниката!

# 667
ооо днес е по-тихо в тевата

# 668
Мартичка,какво виждат очите ми.Друго си  е човек да смени техниката.Честито и да си го ползваш със здраве.Слагам ти едно хубаво момче за настроение

малко е тъжно,но това е защото те нямаше.Наложи се малка корекция изяла съм една важна буква
Забелязах, но не се намесих, защото щеше да излезе, че е заядливост! Simple Smile

# 669

Всичко у него ми се вижда прекрасно

newsm10 , освен спора за него

# 670
# 671
  • София
Боже, Боже, гледам и не вярвам на очите си!  Shocked Shocked ShockedДокъде са стигнали нещата в тази тема! И колко низко са паднали някои хора, пишещи в нея, за да коментират личните профили на потребители във фейсбук, без дори да са си направили труда да прочетат по-внимателно това, което коментират.
Дейзи, имах друго мнение за теб - след снощните ти постове ми падна в очите. Как стигна до извода, че Ирина Илиева има близначета,че не ми стана ясно? Дори в една от снимките във фейсбук самата Ирина казва, че това са кръщелниците й, а не нейните деца? Що за заключения? Винаги ми е харесвал твоя умерен тон и изказ. Жалко, че се поддаде на влиянието на някои други потребителки и промени начина си на писане и стила си. Вярвам, че си интелигентно момиче, защо пишеш абсолютно непроверени данни?

Просто не мога да повярвам - някои хора от темата просто вече се "Оляха".  
Да, Марица не е права, че влиза с други никове, не ми харесва и това, че залива темата с много еднакви снимки и безполезни възклицания, но това не е повод да излеете цялата си злоба срещу нея, която да стигне чак дотам, че да размятате в публичното пространство лична информация относно дъщеря й и отгоре на всичкото доколкото виждам абсолютно неверни данни. Много жалко, много! Смятах повечето от вас за умни и интелигентни жени! Отвратена съм!
Отгоре на всичко нито веднъж в тази тема не видях, някой който е сгрешил да се извини - защо е толкова трудно да кажете едно "Извинявай"? Всеки греши понякога, прави прибързани заключения, но важното е да има доблестта да си признае, че е сгрешил, да поиска прошка от човека, който е наранил.

След всичко, което прочетох снощи, май е най-добре да спра да влизам в темата изобщо - дори като четяща от балкона! Ясно е, че тук освен злоба и лични нападки, няма вече какво друго да се види и научи! Жалко - за темата и за талантливия актьор Енгин, който заслужава много повече.

Желая  на всички лек   и спокоен ден!  Hug

# 672
е, и така като е по тихо в темата искам да си задам въпроса който ми играе от послдените няколко дни ....
тук говорехте за фхлуд ... и тъй като обикалям разни теми- навсякйде тихо-тук поне се пише
не знам дали ще се полчи, но копирах една страница от една друга тема ---- и там ми се стори, че има флуд- така ли е- това е въпросът ми...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721786.555

и нищо лично... така виждам че пишете

# 673
Добър ден с пожелание за прохлада!

Искам да споделя как се разбира истината в нашата тема чрез виц.

Скрит текст:
Действието се развива в началото на миналия век. Сватбите се правят по сватлък, младоженците почти не се познават. Думата имат родителите. Познати традиции, особено за нас, които гледаме турските сериали. Зъдължитерно условие е булката да е честна, тоест девствена. Девствеността се удостоверява с пиене на блага ракия на сутринта и изкарване на чаршафите, на които задължително трябва да има кръв. До тук ясно. Има обаче едно неписано условие. Ако родителите на булката имат и малко съмнения в нейната честност, то за да уверят останалите и себе си в честността на дъщеря си, поръчват глашатаят на селото сутринта след сватбата да мине през цялото село с биене на тъпан и да оповести честния факт.
Върви глашатаят из селото и крещи:
-Булката е честна, булката е честна и бие силно тъпана всички да го чуят.

Глашатаят минава покрай кръчмата със същата сила на тъпана и със същото оповестяване, че булката е честна.
В кръчмата е пълно с мъже, които си пият сутрешното кафе. Единият, чувайки глашатая да крещи, казва на мъжете от неговата маса:
- Да, бе да! Аз на тъпана ли да вярвам или на пениса си?

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 14:01 от dimana-nova

# 674

Общи условия

Активация на акаунт