Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 424
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Дейзи newsm51 smile3525

Скрит текст:
Честито и те поздравявам за постижението! Бъди щастлива във Франция. Ница е красив град и се надявам, че 9 месеца са достатъчни да го опознаеш и заобичаш, но не забравяй за учението! Joy Joy Joy Ще се радвам да се появаваш във форума и оттам.

Димана
мерси.   bouquet

Скрит текст:
Още нищо не съм си уредила, тепърва ще се занимавам с тезьи неща. Просто получих потвърждение, че са ме одобрили.

Аз съм човек, който трудно може да седи на едно място, а Франция предлага много възможности да се разглежда, има много заведения и много хубав нощен живот.

И аз се надявам да не забравя за учението и работата.  Joy Joy Joy Joy

Ще се включвам в темата, но ще е по-ограничено.

# 571

Валя Hug мерси за информацията за рождения ден на Енгин Алтан. Heart Eyes

Да е жив и здрав, да има късмет и успехи! Simple Smile

# 572
  • Пловдив

"Ти си моята молитва" - това пише под снимката. Ама много луди тия фенове....и то по целия свят.

# 573
# 574

Честит рожден ден на Енгин Алтан  - този талантлив чаровник!  smile3525 Нека музата и творческият успех никога не го напускат. Да е жив и здрав! newsm10

Скрит текст:

През следващата седмица започват снимките на новия му игрален филм "Това е самотата" под режисурата на Туна Керемидчи. Щe му партнира Йозгю Намал.

Дейзи,
Скрит текст:

да ти е честито, мила!  newsm51 Ти го заслужаваш!

# 575

Тези  сълзи винаги ми въздействат

# 576
# 577
# 578
Страхотни клипове с Енгин поствате момичета.   bouquet

Маричке, нямам никакво намерение да се занимавам в бъдеще с теб, защото си имам принципи, обичам честните и искрени хора.

Но не мога да приема, че можеш да вменяваш вина на момичетата тук за нещо, което дори не е истина.

Както сама каза, в момента си банната за говорене не по темата , за лични нападки и квалификации и тн. Това е факт. Така, че е смешно да изкарваш нас грешни, при положение, че ти боравиш със същите средства, дори още по-безкомпромисно.  Peace

Гони, също говореше много, казваше кой бил издънка, кой бил невъзпитан и тн, а нейните постове бяха изпълнени с невъзпитани думи и изрази, които явно не са останали незабелязани от Тати.

Въобще, ако бяхте мислили повече, сега нямаше да сте в това положение.  Peace Peace

Скрит текст:
И тъй като ние обичаме нещата да са проверени, направихме справка в и чичко гугъл ни помогна много.  Mr. Green И лъснаха много неща и за „новите” съфорумки, и за Ирина, чийто стил на писане поразително прилича на твоя( хубаво е , когато и децата имат профил в бг мама  Mr. Green ) и за инвитрото, което вече е отминало и ти се радваш на две хубави внучета- близначета . Въобще живи и здрави да са ти и дъшерята, и внуците. Само ти си знаеш защо написа тези безумни постове през изминалите дни.

Но хората са казали –когато фактите говорят и боговете мълчат. Peace Peace

Остани си със здраве.  Peace

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:05 от daizy_g

# 579
Тануша, специално за теб - един от малкото колажи на марица, които харесвам. Не се измъчвай напразно! Simple Smile

# 580

Любима песен, толкова са красиви Берен и Енгин, толкова усмихнати и освободени. Радост за очите и душата.  Simple Smile Simple Smile

# 581
  • Пловдив
Страхотни клипове с Енгин поствате момичета.   bouquet

Маричке, нямам никакво намерение да се занимавам в бъдеще с теб, защото си имам принципи, обичам честните и искрени хора.

Но не мога да приема, че можеш да вменяваш вина на момичетата тук за нещо, което дори не е истина.

Както сама каза, в момента си банната за говорене не по темата , за лични нападки и квалификации и тн. Това е факт. Така, че е смешно да изкарваш нас грешни, при положение, че ти боравиш със същите средства, дори още по-безкомпромисно.  Peace

Гони, също говореше много, казваше кой бил издънка, кой бил невъзпитан и тн, а нейните постове бяха изпълнени с невъзпитани думи и изрази, които явно не са останали незабелязани от Тати.

Въобще, ако бяхте мислили повече, сега нямаше да сте в това положение.  Peace Peace

Скрит текст:
И тъй като ние обичаме нещата да са проверени, направихме справка в и чичко гугъл ни помогна много.  Mr. Green И лъснаха много неща и за „новите” съфорумки, и за Ирина, чийто стил на писане поразително прилича на твоя( хубаво е , когато и децата имат профил в бг мама  Mr. Green ) и за инвитрото, което вече е отминало и ти се радваш на две хубави внучета- близначета . Въобще живи и здрави да са ти и дъшерята, и внуците. Само ти си знаеш защо написа тези безумни постове през изминалите дни.

Но хората са казали –когато фактите говорят и боговете мълчат. Peace Peace

Остани си със здраве.  Peace

Би ли дала линк за да ти повярвам. Особено за написаното в спойлера. Познавам Марица, в екип сме, виждали сме се - нищо от спойлера не отговаря на истината.

# 582

ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА ПОВЯРВАШ

...Ще те накарам да повярваш-
в трепета на своята душа,
неведоми пътеки да изминеш,
за да си с мен-до староста!

Ще те накарам да забравиш-
болката,тревогите,страха,
този свят да преоткриеш-
в полет с мен над вечноста!

Недялка Сергеева

От BG Fans

# 583
Марияна, това което казва Дейзи, и аз го знам. Мога и аз да ти дам линкове. Информацията е напълно достъпна. Учудвам се, че не знаеш.

Скрит текст:

Скрит текст:

Валя, и аз го знам това, но много е странно, че близките и приятелки
не знаят, че нашата съфорумка има внучки.

Дори сега си спомням, че във времето, когато с Марица бяхме близки и бях"цветенце", редовно си пишехме на лични и ми е споделяла, че дъщеря й има деца.

А Ирина е писала през 2009 за здравен проблем, който слава Богу е бил разрешен и се радва на дечица. Но да лъжеш за дъщеря си, че няма деца и да използваш някогашен проблем, за да си аргументираш присъствието чрез друг профил,   е безумно  Crazy Crazy

# 584
  • Пловдив
Момичета, това са кръщелниците на Иринка. От снимките в линка личи, че тя е кръстница. Майка и баща не могат да кръщават децата си. Я се стегнете.

Общи условия

Активация на акаунт