Кралски работи и клюки - 6

• 51 543
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз не разбрах какво е бебето - рак или лъв. Бях заложила на принц - рак , та искам да знам дали да пускам тото  Laughing Laughing Laughing

# 16
  • Пловдив
За запис и аз да се изкажа Laughing
Много ми харесаха мамата и татито! Видяха ми се искрено щастливи, красиви и сияещи! Принципно симпатизирам на Кейт. Единственото нещо, което ме смущава е, че я "правят" да изглежда по-голяма от възрастта и  smile3506
А бебчо е прекрасен  smile3504
Последно разбрах, че е раче Wink

# 17
  • София
Раче. До 17:05 ч. са били раците.

# 18
Името е съгласувано още педи няколко седмици. Нали писаха, че Уилям ходил на аудиенция при баба Бети и бащтатко си да обсъждат името. Според мен вече се знае как се казва, но спазват традицията по обявяването. Иначе не си представям как едно бебе ще стои практически без име цял месец.

# 19
  • София
Само за около 30 минути? Едва ли... Laughing

Значи те едва ли са чакали да се роди бебето, че тепърва да го обсъждат този въпрос. Имали са си сто на сто варианти за име за момиче и за момче. И после това, че не обявиха предварително на всеослушание пола на детето преди да се роди, не значи, че те не са го знаели.

Името е съгласувано още педи няколко седмици. Нали писаха, че Уилям ходил на аудиенция при баба Бети и бащтатко си да обсъждат името. Според мен вече се знае как се казва, но спазват традицията по обявяването. Иначе не си представям как едно бебе ще стои практически без име цял месец.

Четох някъде, че в Англия бебетата се регистрират до 42 ден след раждането. Така, че ако това е истина, явно може да стои без име цял месец.

# 20
Кейтиту щяла да ходи при мама вкъщи да гледали малкия принц.

# 21
Тази тема сигурно по-бавно ще я изпишем, вчера беше много емоционално; )
Едва ли, докато успея да се запиша и темата свършила  Laughing

# 22
  • Бургас

В датския кралски двор има традиция да съобщават имената при кръщенето.  То е около 3 месеца след раждането.

# 23
Е то едно е да го регистрираш, друго е как го наричаш в това време. Смисъл, че у дома може би вече си го наричат по име.

# 24
  • София
Тъкмо това гледах по новините - казаха , че вече даже са заминали  Crazy

# 25
Те името сигурно са го избрали, съгласували и одобрили още преди да зачене.  hahaha Предполагам имат и варианти за второто!  Laughing

Не мога да публикувам!  Crazy

# 26
Тъкмо това гледах по новините - казаха , че вече даже са заминали  Crazy

Тя майка й както не е фукла, ще ходи само надрискана  hahaha (Апропо от цялата фамилия само тя не ми е симпатична  Crossing Arms).

# 27
Няма нищо по нормално и готино от това. Друго си е мама да ти го изкъпе.

# 28
Те тръгнаха отдавна за към баба Simple Smile сигурно вече са там дори Simple Smile

# 29

А свеки няма ли да се включи? Представям си Камила да къпе малкия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт