Кралски работи и клюки - 6

• 51 729
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И на кого е кръстено бебето?  newsm78

п.с. редактирам се: прочетох на кого.

Хубаво име. Аз бях сигурна, че няма да е Майкъл. Кралицата нямаше да позволи, все пак бащата на Кейт е Майкъл  Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 09:20 от missence

# 151
  • на брега на реката
Относно произхода на другите две имена:

Alexander
This is popular in Scotland, where Alexander III was regarded as one of the country's greatest rulers.

Louis
This name has deep significance in the Windsor family in honour of the Prince of Wales's favourite uncle Lord Louis Mountbatten, who was killed by the IRA in 1979.
Louis is the last of William’s three middle names

Даяна и Чарлз са обявили името на Уилям след седем дни, а Кралицата е обявила името на Чарлз след месец.
Джордж е бащата на кралицата.

# 152
Джорд е супер кралското име, не си представям крал Джофри (звучи ми като джофра), крал Майкъл (има един крал с това име, ама той беше в шоу-бизнеса), добър избор са направили, то почти всичко подсказваше, че именно така ще го кръстят, ама не съм изказвала предположения и не мога да се цитирам Simple Smile. Там другите му млаки имена и презимена не ги разбирам много, нито Александър харесвам, нито Луи, но то и кой ли ги използва, принцовете обикновено са известни с първото си име, все едно знаем на Уилям или на Хари целите имена, то даже Хари не е и цялото му име.
И като казах Хари... много ме кефи, жалко че няма как да се домогна до него Simple Smile, пък ей на, наборчета сме, точно като батко му и Кейт, можеше да ни се получи. Simple Smile

# 153
  • Бургас
Джорд е супер кралското име, не си представям крал Джофри (звучи ми като джофра), крал Майкъл (има един крал с това име, ама той беше в шоу-бизнеса), добър избор са направили, то почти всичко подсказваше, че именно така ще го кръстят, ама не съм изказвала предположения и не мога да се цитирам Simple Smile. Там другите му млаки имена и презимена не ги разбирам много, нито Александър харесвам, нито Луи, но то и кой ли ги използва, принцовете обикновено са известни с първото си име, все едно знаем на Уилям или на Хари целите имена, то даже Хари не е и цялото му име.
И като казах Хари... много ме кефи, жалко че няма как да се домогна до него Simple Smile, пък ей на, наборчета сме, точно като батко му и Кейт, можеше да ни се получи. Simple Smile

Ние сме прости българки. Нямаме произход, нямаме аристократични фамилии, нямаме пари.

# 154
  • София
....

Кралицата ще се гътне  Laughing

# 155
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ние сме прости българки. Нямаме произход, нямаме аристократични фамилии, нямаме пари.

Уилям доведе момиче без произход, остава Хари да вземе емигрантка от Източна Европа... Laughing

# 156
  • софия
И на мен ми харесва името. Като гледах клипа за изписването, Кейт ми се стори доста нервна, подрусваше бебето някак странно, разбираемо е разбира се. Таткото доста професионално сложи бебето в колата сякаш го е правил много пъти. Simple Smile

# 157
Уилям доведе момиче без произход, остава Хари да вземе емигрантка от Източна Европа... Laughing
И то от България  Shocked Не стига, че 20 млн. българи  Whistling се готвят да наводнят острова, а сега и в кралския двор да се намърдат.

# 158
И то от България  Shocked Не стига, че 20 млн. българи  Whistling се готвят да наводнят острова, а сега и в кралския двор да се намърдат.

Ако е и ромка ще имаме пълна интеграция. С един куршум няколко червени точки за кралския двор. Това е и моят съвет към Хари: да разкара Кресида и да търси ромка от Сливен или Лом. 

# 159
  • София
И то от България  Shocked Не стига, че 20 млн. българи  Whistling се готвят да наводнят острова, а сега и в кралския двор да се намърдат.

Най-много да сложим край на кралската фамилия  Joy

# 160
На сватбата редом до Бети

# 161
  • София
....

Кралицата ще се гътне  Laughing

Напротив трябва им свежа кръв и генно разнообразяване на кралското семейство.

# 162
Ама Джордж, разбира се, ще е водещото "заглавие"!
Познала съм го преди 7 г.. и 2 месеца аз!  Crossing Arms

# 163
 Joy
Много искам да видя физиономиите на отговорниците по протокола, когато видят сватанака от нашенско  Joy
И още- схемата на наследниците на трона ще стигне до четирицифрени числа- всяко чаве като има по 10-12 чавенца, де ще му излезе края не знам.
Бъкингамският дворец скоро ще заприлича на "хотел Рай"  Mr. Green

# 164
На сватбата редом до Бети

А, леле майко!

Общи условия

Активация на акаунт