Кралски работи и клюки - 6

• 51 692
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Цоци, добре е каката, а също и тъщата.   Laughing
(Аз пък къде се бутам с моята дърта дъщеря.  Mr. Green)
Много хубаво семейство сте, пу-пу!  Heart Eyes

Е дърта,дърта,колко да е дърта? Шведската кралица е по-голяма от краля три години, що пък британската да не е по-голяма с пет  Laughing

Принц Кирил ако разкара посивялата си монашеска брада, ще се подмлади с 10 г. сигурно.

Абсолютно

# 526
Маме, добре си се завърнала  bouquet
Сам не ми хареса, че пишеш за тъщИ, а аз първа съм се кандидатирала/ виж в архива/.
Дъщеря ми е някакви си 2-3 год по-голяма, но както стана ясно...какво са те за любовта Laughing Laughing
П.С.
Не ми хареса имението, което Бети е подарила, защото мнооого пари ще глътне ремонтът

# 527
  • На земята, която е всъщност звезда.
С толкова много кандидат снахи ще трябва да организираме кастинг.  Grinning

# 528
  • Бургас
Веднага ще спретна едно реалити предаване за вашите щерки - "Принц си търси жена".

# 529
  • До морето
Или по- скоро "Жени си търсят принц"  Laughing

# 530
Или по-добре: "Жени си търсят принц". Laughing

# 531
  • София
С толкова много кандидат снахи ще трябва да организираме кастинг.  Grinning
Моята щерка е къдрокоса чернушка - крайно време е да се влее малко цвят в бозавата им фамилия.  Joy (Въпреки че подозирам, че Джорджи също ще е хубавец - няма да си дам дъщерята на някой с физиономията на принц Чарлс!)

# 532
  • Бургас
Или по-добре: "Жени си търсят принц". Laughing

Какви жени бе хора. Аз смятам още сега да пласирам някоя невръстна българска девойка в кралския двор докато е малка, защото ако ги чакам да пораснат - я камилата, я камиларя. Малко действам като в арабските държави, но поне от сега родителите на победителката няма да се притесняват за старините си  Money Рискът е само, че принцът като порасне може да има темето на баща си и ушаците на дядо си, ама то пълно щастие няма.

# 533
  • София
Или да е купонджия и женкар като чичо си.  Joy

# 534
  • Бургас
Испанската кралица с готина чанта Simple Smile

http://www.hellomagazine.com/royalty/2013073013855/queen-sofia-s … children-handbag/

# 535
  • Варна
Още едно съвпадение с Даяна , покрай подареното имение - оказва се ,че е родена в Парк Хаус, Сандрингам / графство Норфолк, Англия /. Уилям трябва да има доста роднини от майчина страна в района  newsm78

# 536
  • UK
семейството и е близко на кралското от много години  и са имали къща в Сандрингам, когато се е родила.
Сандрингам е доста голямо имение, на територията му има доста сгради (около 150) и те се дават под наем или без наем на служители, приближени и т.н.

# 537
  • София
Попаднах на стара снимка (от Златния юбилей на Бети) - много кралици на едно място
и много цветя

# 538
Рискът е само, че принцът като порасне може да има темето на баща си и ушаците на дядо си, ама то пълно щастие няма.
Някои черти се предават през поколение  154uu  154uu  154uu  154uu

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:27 от Gianna

# 539
Току виж вземе чертите на другия си дядо. Пожелавам му го от сърце.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт