Кралски работи и клюки - 6

• 51 666
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
и аз познах  - за Гого newsm44 и за зодията, само датата ми се размина малко Crossing Arms

# 91
Харесва ми името. По принцип Джеймс ми харесва повече от Джордж, но пред Александър по-добре седи второто.
Иначе като отделни имена не ги харесвам, особено Александър. Но като съчетание е хубаво.

Може да не му казват Джо или Джордж, а да изберат второто-Алекс, например.

# 92
  • София
  Толкова нежно бебе с толкова грубо име, не ми харесва първото!Толкова ли не могат да бъдат оригинални и различни.

# 93

Може да не му казват Джо или Джордж, а да изберат второто-Алекс, например.

Или Сашко Mr. Green

Толкова нежно бебе с толкова грубо име, не ми харесва първото!Толкова ли не могат да бъдат оригинални и различни.

Joy
Нежното бебе не се предполага да бъде цял живот такова, все пак  Laughing

# 94
 Луис май е в чест на Луис Маунтбатън

# 95
Няма да бъде цял живот нежно бебе. Grinning

# 96
  • срещу двата комина :)))
ей, наистина не мога да ви смогна  Joy на мен Джордж ми харесва  Peace

# 97
Толкова ли не могат да бъдат оригинални и различни.
При вековни традиции е трудно да си оригинален
Ти какво име предлагаш?
Тя Кейт чете тук, може да те уважи и да смени името Mr. Green
.........................
4 часа бях навън и... нова тема и име си има Жорко /или Гошко/?

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 22:04 от Gianna

# 98
  • София
Ако четеше да предложа, но не чете!

# 99
Чак нежно...те всички бебета са нежни. 
Нормално е да изберат име от рода, толкова векове са се редували определени имена, сега изведнъж дай да избацат един Деймиън  Joy 
Аз харесвам такива традиции, в един род да се редуват определени имена.Създава чувство за принадлежност, за нещо специално. В рода на майка ми така се редуват две имена, при евентуално второ момче вече се избира друго. Всеки нов член след време е много горд от името си, много назад в поколенията го имаме това и все още никой(за щастие) не е развалил традицията. А и по някакви неведоми пътища, винаги има поне едно момче.

Та Джордж си е напълно на място, а някой ден ще си има хубаво мъжко име.

# 100
Хич не ме вълнува тази сага, но се зарадвах на името Джордж. Заради прадядото на бебето. По-точно заради филма "Речта на краля", чиито див фен съм.  Mr. Green Той всъщност е с първо име Албърт, но карай.

# 101
Хич не ме вълнува тази сага, но се зарадвах на името Джордж. Заради прадядото на бебето. По-точно заради филма "Речта на краля", чиито див фен съм.  Mr. Green Той всъщност е с първо име Албърт, но карай.

това е филма, дето краля заекваше, нали  Thinking

# 102
  • До морето
Това е един от най-най- любимите ми филми!

*Belle-Etoile*, две мои приятелки попаднаха в такива фамилии с традиции при имената. Едната обаче не ги спази и кръсти детето си с тъпо американско име  Whistling

# 103
Значи Жорко .... Ами така де, нещо традиционно ...

# 104
  • в сърцето на един мъж...
На мен ми се стори, че си го обявиха третото като Луис, та вероятно е на Луис Маунтбатън. Много е хубаво, Джордж е с много твърди букви вътре, дано пък да е добър крал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт