Кралски работи и клюки - 6

• 52 373
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
и аз не схващам за гугъл....
някви мустаци със стрелка и мъж с перли... newsm78

# 181
Стават ли за сватове?

Скрит текст:

hahaha

# 182
Мъжът с перлите /адаша на принца/ е най-новият ни народен представител, миналата седмица зае мястото на избрания за кмет на Варна май .

# 183
Ма пък как ни ходи ... мъжът с кожите...

# 184

93 г. от рождението на Розалинд Франклин, работила по определянето на структурата на ДНК. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B … D0%BB%D0%B8%D0%BD

Няма нищо кралско в нея. Освен перлите. Simple Smile

# 185

Като цъкнете на картинката на гугъл и се отваря страница и се разбира за какво е.

# 186
  • Пловдив
21 век, не вярвах, че грамотен човек, ползващ интернет не може да познае двойноспиралната структура на ДНК.  Rolling Eyes Shocked Т. нар. "мустаци". А "нещото" вдясно е снимка на ДНК.

# 187
Джордж ми харесва, но по ми харесваше Филип, ама кой ли ме пита мен Crazy
Мъж с перли:) Wink

# 188
  • Бургас

Споко - второто дете може да е Филип. То и без това се въртят пет-шест имена през поколенията.
Мъж с перли........и с мустаци  Grinning

# 189
  • На земята, която е всъщност звезда.

Даже ще са си от полза. Нашите сватове ще ги научат как да пестят дворцовите сметки за ток. Laughing Това бащата на Кейт може ли го, а?

# 190
  • Бургас

Даже ще са си от полза. Нашите сватове ще ги научат как да пестят дворцовите сметки за ток. Laughing Това бащата на Кейт може ли го, а?

И как да прави пластични чупки в кръста  Mr. Green

П.П. Подигравайте му се вие на Бат Сали, а той е аристократ от класа..................от мургавата класа.

# 191
21 век, не вярвах, че грамотен човек, ползващ интернет не може да познае двойноспиралната структура на ДНК.  Rolling Eyes Shocked Т. нар. "мустаци". А "нещото" вдясно е снимка на ДНК.

Казва се въображение  Peace
А това, което притежаваш ти освен грамотността, е и липсата  му. Hug

# 192
Не се джанкайте де:)
niama me на всички ни стана смешно объркването ти, но според мен всеки може да се обърка, и наистина е до въображение Peace
Но и е смешно, не се сърди, моля те  bouquet

# 193
Не се джанкайте де:)
niama me на всички ни стана смешно объркването ти, но според мен всеки може да се обърка, и наистина е до въображение Peace
Но и е смешно, не се сърди, моля те  bouquet

Не се сърдя разбира се, аз и чувство за хумор притежавам.
Просто горното изказване беше..леко.....пресилено и с цел, която дори и оправдана, не би трябвало да радва авторката му но...
Тя и други липси ще покаже Wink

Продължавам обаче да го виждам по този начин..... Crossing Arms Като да трябва да се сглоби...в смисъл стрелката сочи към мустаците.....Добре де айде честно...тази жена на жена ли ви прилича ?

http://www.geekextreme.com/wp-content/uploads/2012/07/Gif-Queen- … Giving-Finger.gif

http://celebsview.info/wp-content/uploads/gunqeen.jpg

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 14:27 от Анонимен

# 194

Споко - второто дете може да е Филип. То и без това се въртят пет-шест имена през поколенията.
Мъж с перли........и с мустаци  Grinning

Едва ли ще бъде Филип. Преди 60 години, когато Елизабет II се приесъединява към престола с Филип / който вече е присвоил фамилията Маунбатън/ изниква въпроса за прибавянето на Маунтбатън към останалите имена, но бабата на Елизабет по бащина линия  - Кралица Мери, като чува това, информира тогавашния министър-председател Уинстън Чърчил, да издаде кралска обяви, царската къща да остане известна само като Уиндзор. Тогава Филип се оплаква, че той е единственият мъж в страната, който не може да даде името си на своите наследници. /"I am nothing but a bloody amoeba. I am the only man in the country not allowed to give his name to his own children."/. През 1960 година обаче, няколко години след смъртта на Кралица Мери и оставката на Чърчил, Елизабет II  издава заповед в Съвета  и обявява, че фамилното име на мъжките наследници ще бъде Маунтбатън-Уиндзор. И сега Уилям е Уилям Артър Филип Луис Маунтбатън-Уиндзор. Може дядото да се пребори и за име на внук, но все пак не вярвам - едно, че не е от „тяхната„ кръв, второ, че Чарлз също ще иска може би да има внук с неговото име....

Общи условия

Активация на акаунт