Кралски работи и клюки - 6

• 52 311
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Трябва да зададем на Кейт въпроса "Слагате ли шапчица в къщи"  Crazy
  Joy

И аз се зачудих за липсата на шапчица. Личеше ли ,че подухва даже...

Само на мен ли ми се е видяло нормално?
Слагала съм им шапки само през зимата. Бахти и шантавата майка съм!  Twisted Evil

Пък на мен много ми харесва пръстенът. Обожавам сините камъни.
  Heart Eyes

# 331
Към принц Чарлс няма много добри настроения сякаш... Едно заради Даяна, друго - минавал за много глупав човек или поне такива са слуховете, скандалчета има покрай подкрепянето му на алтернативна медицина, считана за опасна например.

Може и затова Елизабет да се държи толкова, а не му е отстъпила място.

# 332
  • София
Към принц Чарлс няма много добри настроения сякаш... Едно заради Даяна, друго - минавал за много глупав човек или поне такива са слуховете, скандалчета има покрай подкрепянето му на алтернативна медицина, считана за опасна например.

Аз пък бях потресена от думите му по тел. към Камила (ако ги е казал де), заради което стана и лек скандал май  Simple Smile

# 333
Не знам дали е вярна простотията с тампона, но не сипредставям какво им е било на цялото кралско семейство и най - вече Уилям и Хари.

# 334
  • София
Аз пък бях потресена от думите му по тел. към Камила (ако ги е казал де)
Съвсем истински са му думите, беше излязъл наяве един запис на телефонен разговор между него и Камирла. В него доста образно казваше какво иска да бъде и къде да е поставен.  Mr. Green

# 335
  • Бургас

Аз пък бях потресена от думите му по тел. към Камила (ако ги е казал де), заради което стана и лек скандал май  Simple Smile

Човекът го е казал в личен телефонен разговор. Какво да направи, че са го подслушвали.
Уилям и Хари сигурно са били засегнати, но затова е виновен не Чарлз, а огласилия въпросния разговор.

Вие не сте ли правили/казвали нещо, за което не искате детето ви да знае.

# 336
Нещо интересно, на което попаднах случайно.

http://www.youtube.com/watch?v=6tJzsTXHMts

# 337
Моят мъж ми е казвал, къде къде по-ужасни сексуални реплики и намеци. Имали са връзка и са си говорили.
Виновен е този, който е подслушвал един личен разговр, че го е и разгласил после. Много грозна постъпка, при условие, че знаеш, че този човек има деца.

Пръстенът на Кейт е страхотен. Донесли са и го, а и като са отцепило цяло крило за нея, как ще и гп откраднат. Божутата със сигурност се носят от специален човек. То отговорникът за семейните бижута на кралското семейство,сигурно е един от най-високопоставените. Вероятно си имат цяла система от постове, подчинени, с различни задачи за поддържане, съхраняване, пренасяне. Някои от бижутата са с многовековна история. 

Аз четох назад линк за скандалите около кралицага. Най-много ме стресна онова с непознатия мъж в стаята на Кралицата. Не мога да си представя какво е преживяла.

# 338
  • София
Чарлс знае кой е, знае, че го гледат под лупа и знае, че има огромна вероятност да го подслушват и не само него, така че подобен изказ не е много удачен Peace

# 339
  • Бургас
Чарлс знае кой е, знае, че го гледат под лупа и знае, че има огромна вероятност да го подслушват и не само него, така че подобен изказ не е много удачен Peace

Е, щото баща му малко се е цепил и то на публични места, че и пред държавни глави /визирам случая с нигерийския държавен глава, в който го питал дали се кани да си ляга, като го видял облечен в традиционното им облекло/. Като четох за лафовете на баща му много се смях - голямо лице е този Филип.

# 340
Всъщност, се предполага, че той като кралска особа ще има добра охрана и е невъзможно да го подслушват.
А пък и не виждам какво толкова ужасно е казал на Камила. Хората като правят секс, често си говорят мръсотии и си подхвърлят реплики.
Няма никакво значение потеклото. Даже кралските им особи са били доста по-гнусни и разюздани през вековете. Няма какво толкова да де впряга.
Попресилили са го, защото все пак е бил женен за Даяна.
Сексът между Чарлз и Даяна нещо не си го предатавям мръснишки, асоциациите ми нещо не са добри.

# 341
  • София
И принцесите раждат нормално !

Апропо някой наясно ли е как стоят нещата с японския императорски двор. Там дали се е родил втория престолонаследник.

# 342
Относно тази статия и въпроса с преносването и следродилния корем на Кейт - представете си ситуация, в която от болницата просто са йм дали едно бебе колкото да се успокои кралицата и целия цвят, а тя все още да си стои с бременното коремче.  Mr. Green hahaha

# 343
Относно тази статия и въпроса с преносването и следродилния корем на Кейт - представете си ситуация, в която от болницата просто са йм дали едно бебе колкото да се успокои кралицата и целия цвят, а тя все още да си стои с бременното коремче.  Mr. Green hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 344
И принцесите раждат нормално !

Апропо някой наясно ли е как стоят нещата с японския императорски двор. Там дали се е родил втория престолонаследник.
хахха, дядо каква ти е професията, криминалист?, ако не  е, време е да започнеш да пишеш романи Peace, хареса ми въображението ти Wink

Общи условия

Активация на акаунт