Кралски работи и клюки - 6

• 52 318
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • София
....
А Кейт и Уилям имат ли венчални халки? Останала съм с впечатлението, че нямат и Кейт си носи само годежния пръстен със синия камък. Просто ми стана странно, че Кейт, отивайки да ражда, е с годежния си пръстен. Малко не ми се връзват такива скъпи бижута с болница.
Аз съм забелязала, че и в БГ много жени си носят годежния пръстен до венчалната халка.

Кейт има и халка и годежен пръстен. Уилям няма, защото при кралските особи, мисля, мъжът не носи халка.

Нали не смяташ, че Кей е отишла да ражда с пръстените? За всичко това се грижи стилистът й. Донесли са й дрехи, бижута и т.н. преди изписването  Peace Това си е цяла наука- как трябва да изглежда, как да позира и т.н. Учат ги даже, къде да си поставят ръцете, къде да гледат, какво да кажат и т.н.  Peace

# 316
Кой се отказва да бъде крал? Защо?! В полза на сина си? Че той така или иначе ще стане крал като му дойде времето.
Сигурна съм, че на Чарлз отдавна му е писнало да чака да стане крал, но ще дочака.
Историята познава отказали се от трона крале. Не е вярно, че мечта на всеки е да стане крал / кралица Stop
Защо Бетито на 25-27г да е била готова да стане кралица, а Уилям да не е готов?

# 317
Кой се отказва да бъде крал? Защо?! В полза на сина си? Че той така или иначе ще стане крал като му дойде времето.
Сигурна съм, че на Чарлз отдавна му е писнало да чака да стане крал, но ще дочака.
Историята познава отказали се от трона крале. Не е вярно, че мечта на всеки е да стане крал / кралица Stop
Защо Бетито на 25-27г да е била готова да стане кралица, а Уилям да не е готов?

При нея ситуацията е била различна.
В момента тя е жива и здрава, Чарлз също... няма причина да се отказват и прескачат.  Peace

# 318
  • Бургас
Елизабет беше принудена от обстоятелствата. А Уилям -не.
Халка има само Кейт. И аз нося годежния си пръстен с халката. Ама това е щото са ми едниствените бижута и държа да ги покажа.  Mr. Green

# 319
и въпросът е какво като стане  Rolling Eyes  ще ходи на някой и друг прием в повече
 Joy
Не ще се запише със златни букви в световната история като голям владетел и крал на Англия. Малко ли е?

# 320
Ако не се лъжа за тази снимка бяха писали, че Чарлз тръгнал да целува Даяна, но тя в последния момент се обърнала и за това така е излезнала.
Може и да е била за друга снимка, не съм сигурна, но ми си струва,че именно тази коментираха  Rolling Eyes newsm78

# 321
  • зад парка
Ей сега пак гледах снимките от изписването и отново първото, което забелязах и ме учуди е, че детето е без шапка. Можете ли д аси представите - новородено , без шапка! Такова нещо не би допуснала никоя баба на изток от Калотина!

# 322
Стори ми се на изписването на кейт, че видях два пръстена, както на тази снимка:

Скрит текст:

# 323
  • София
Стори ми се на изписването на кейт, че видях два пръстена, както на тази снимка:

Скрит текст:

Да, халката и годежен пръстен  Peace

# 324
Ей сега пак гледах снимките от изписването и отново първото, което забелязах и ме учуди е, че детето е без шапка. Можете ли д аси представите - новородено , без шапка! Такова нещо не би допуснала никоя баба на изток от Калотина!
Трябва да зададем на Кейт въпроса "Слагате ли шапчица в къщи"  Crazy

# 325
Трябва да зададем на Кейт въпроса "Слагате ли шапчица в къщи"  Crazy
  Joy

И аз се зачудих за липсата на шапчица. Личеше ли ,че подухва даже...

# 326
  • София
В Англия рядко слагат шапки, дори и да духа. Както и крачетата им са често без чорапи, въпреки че на мен ми и е изглеждало хладничко времето.

# 327
Според мен Елизабет отдавна да се е оттеглила, на 83 е вече,

На 87. Wink

# 328
  • Бургас
....
А Кейт и Уилям имат ли венчални халки? Останала съм с впечатлението, че нямат и Кейт си носи само годежния пръстен със синия камък. Просто ми стана странно, че Кейт, отивайки да ражда, е с годежния си пръстен. Малко не ми се връзват такива скъпи бижута с болница.
Аз съм забелязала, че и в БГ много жени си носят годежния пръстен до венчалната халка.

Кейт има и халка и годежен пръстен. Уилям няма, защото при кралските особи, мисля, мъжът не носи халка.

Нали не смяташ, че Кей е отишла да ражда с пръстените? За всичко това се грижи стилистът й. Донесли са й дрехи, бижута и т.н. преди изписването  Peace Това си е цяла наука- как трябва да изглежда, как да позира и т.н. Учат ги даже, къде да си поставят ръцете, къде да гледат, какво да кажат и т.н.  Peace

Мерси за разяснението. Сега ми просветна, че около сватбата им се коментираше, че само тя е с венчална халка. Иначе ми е ясно, че винаги пред хората трябва да е с това бижу, но не се ли притесняват от цялото разнасяне наляво и надясно на кралски бижута.

# 329

http://www.youtube.com/watch?v=RR00zvbz9hU

Това е интервюто, но зза съжаление няма субтитри.

Някой знае ли как да го открия с превод....

Общи условия

Активация на акаунт