Кралски работи и клюки - 6

• 52 289
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Любопитно ми е, кралицата може ли да предаде трона директно на Уилям, прескачайки Чарлз?

# 286
  • София
Доста сте елементарни  newsm78
Ти обиждаш наред, пък после другите били елементарни.  Whistling

# 287
Доста сте елементарни  newsm78
Ти обиждаш наред, пък после другите били елементарни.  Whistling

Това е първото обидно нещо, което казах и то защото някои се мислят за много проницателни. Честно казано ми става скучен този разговор. Мислех, че тук се обсъждат някакви интересни неща около кралското семейство, но явно е по-интересно на коя марка е одеалцето на бебето, баба ти каква шапка ще си сложи на кръщенето и някакви такива неща. Така че чао от мен, приятен ден на всички. Аз отивам да си пия кафето в кралския двор.  Heart Eyes

# 288
  • София
За мен е важно, кралският двор да се е поучил от случката с Даяна и да се избягват подобни вмешателства в живота на хората   Peace

# 289
Мисля, че е въпрос на кратко време Елизабет да се оттегли от трона. Мислите ли, че принц Чарлз ще застане на престола? Реабилитира ли се достатъчно? Преди време бях чела проучвания, че хората все повече ги одобряват като двойка с Камила и все пак, и все пак.
Чарлз целува Даяна http://i2.mirror.co.uk/incoming/article1289462.ece/ALTERNATES/s6 … 00238-1289462.jpg

# 290
  • София
Мисля, че е въпрос на кратко време Елизабет да се оттегли от трона. Мислите ли, че принц Чарлз ще застане на престола? Реабилитира ли се достатъчно? Преди време бях чела проучвания, че хората все повече ги одобряват като двойка с Камила и все пак, и все пак.
Чарлз целува Даяна http://i2.mirror.co.uk/incoming/article1289462.ece/ALTERNATES/s6 … 00238-1289462.jpg

Според мен ще застане на трона  Peace

# 291
Елизабет,според мен няма да се оттегли.След нея крал ще бъде Чарлз.Не смятам,че това може да се промени по някакъв начин.

# 292
Според мен Елизабет няма да се откаже от престола, Чарлз също. Да, Уилям е млад, красив, модерното лице на монархията, но не мисля, че е готов все още да бъде крал.

толкова е хубаво, че шума около бебето поотмина и вече не се налага да чакам 5 минути, за да публикувам.

# 293
  • Бургас
Според мен,ако абдикира,то ще е в полза на Чарлз. Уилям и Кейт все още са младо семейство с малко дете,трудно ще им е да се справят с короната( към този момент)

# 294
Елизабет,според мен няма да се оттегли.След нея крал ще бъде Чарлз.Не смятам,че това може да се промени по някакъв начин.
Не съм напълно запозната с кралския ред и протокол, но доколкото знам Чарлз може просто да се откаже. Това е начинът.

# 295
  • София
Не съм напълно запозната с кралския ред и протокол, но доколкото знам Чарлз може просто да се откаже. Това е начинът.

Нито Елизабет, нито Чарлс ще се откажат, а и наистина Уилям не е готов още за крал.

# 296
  • sf
Аз пък се замислих, кралят отдавна не е това,което е бил едно време.
Какво всъщност прави, взима ли сам решения, командва ли наистина държавата или е само "лице"?

# 297
Не вярвам да се откаже,все пак не го виждам като ЕдуардVІІІ.Пък и защо да нарушава вековната традиция newsm78

# 298
  • София
Какво всъщност прави, взима ли сам решения, командва ли наистина държавата или е само "лице"?

Нищо. Той е повече с представителни функции и си живее живота  Laughing

# 299
  • София
Не знам доколко е само лице, при положение, че целият ден на Елизабет е запълнен с кралски ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт