Кралски работи и клюки - 6

• 52 229
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Много е симпатична, а младежкият цвят на косата много ми харесва.

За децата й четох във форум за кралските семейства, там бяха изброени кои аристократи как са родени.
Май няма официална информация, и са само предположения. По-скоро е родила нормално.

Ето обаче какво прочетох, за да спрат подигравките към човека  Crazy: "When, on November 14th 1948, the then Princess Elizabeth gave birth to Prince Charles, he had to be dragged out by the ears."
Оттук http://www.anagrammy.com/misc/queen.html, номер 20

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 14:30 от Lana

# 436
  • Бургас

За децата й четох във форум за кралските семейства, там бяха изброени кои аристократи как са родени.
Май няма официална информация, и са само предположения. По-скоро е родила нормално.

Ето обаче какво прочетох, за да спрат подигравките към човека  Crazy: "When, on November 14th 1948, the then Princess Elizabeth gave birth to Prince Charles, he had to be dragged out by the ears."

Направо си представих гледката: Лекарят си подпрял единия крак в крака на леглото за повече тяга, хванал Чарлз за ушаците и дърпа ли, дърпа. Сигурно гледката е била  "дядо вади ряпа" Laughing

# 437
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ето обаче какво прочетох, за да спрат подигравките към човека  Crazy: "When, on November 14th 1948, the then Princess Elizabeth gave birth to Prince Charles, he had to be dragged out by the ears."

Направо си представих гледката: Лекарят си подпрял единия крак в крака на леглото за повече тяга, хванал Чарлз за ушаците и дърпа ли, дърпа. Сигурно гледката е била  "дядо вади ряпа" Laughing

Склонна съм да повярвам, че така се е случило, все пак има доста големи уши  Laughing:

# 438
Кейт и Уилям не искат подаръци за бебето
http://life.dir.bg/news.php?id=14568508&nt=5

# 439
Момичета връщам се да чета , проста ме сразихте с нови 30 страници Wink

# 440
# 441
# 442
  • sf
За мен пък са абсолютни глупости  ooooh!
Не ми е хрумвало дори да заведа новородените си бебета на гроба на майка си , и за какво всъщност?  Rolling Eyes

# 443
# 444
Различните хора имат различни емоционални потребности!

Аз бих завела децата си на гроба на близки. Да поставим цвете, да помълчим... ако е бебе ще го гушна и ще знам, какво е останало от близките ми, ако е голямо дете ще му обясня нещата...

Или проблемът е, че е новородено? Хората не страдат от нашите предразсъдъци! На 1 ден го показаха, на 1 ден го изписаха, на 1 ден го посетиха 100000 роднини...  Wink

# 445
  • sf
Не е проблем,че е новородено. Аз също ги извеждах веднага и не ги пазех от хора. То даже гробищните паркове са подходящи за разходка, зелелнина, няма викащи хора, няма цигари  Joy
но бих завела голямо дете, което вече разбира. воденето на бебе ми е малко лицемерно  Rolling Eyes

# 446
  • Бургас
На мен лично не ми харесва идеята.Аз моето дете не съм го водила на гробището,но всеки да си гледа детето както си иска. Не ми харесват  тези препратки към Даяна или поне вече ми идват в повече. Да,лошо е,че не можа да види синовете си големи,внука си и тн. Но във всяко нещо,което Уилям прави винаги има сянката на Даяна. Даде нейният годежен пръстен на Кейт,Кейт я изписаха от болницата с рокля на точки ,също като Даяна.Бебето беше в одеалце,същото каквото и Даяна е избрала за своето бебе.

# 447
  • София
Нормално е, тя му е майка в крайна сметка и очевидно много липсва и на него и на Хари.

# 448
  • София
Нормално е, тя му е майка в крайна сметка и очевидно много липсва и на него и на Хари.

И аз това си помислих, вероятно много им липсва  Rolling Eyes

# 449
  • София

И аз това си помислих, вероятно много им липсва  Rolling Eyes
Peace
Освен това каквато и да е била Лейди Ди (тук много момичета изказаха мнения, че образа, който й е създаден е едно, а каква в била тя всъщност няма как да знаем), не освен че усещат липсата й, пазят образа, наложен в обществото предполагам-едва ли не на светица. Аз много я харесвах!!!

Общи условия

Активация на акаунт