Кралски работи и клюки - 6

• 52 216
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Моята майка доживя да види само първия си внук. Когато се родиха другите, нея вече я нямаше. Но аз съм го водил на гроба й, дори и когато бяха съвсем малки - първо, защото навсякъде ходя с тях, второ, защото не мисля, че смъртта е табу, и накрая - може би и за да й ги "покажа", да ги "заведа" при нея.... И на мен майка ми много ми липсва, без да го афиширам, но и без да го крия. Това, че те са публични личности и образът на Даяна е много идеализиран, не означава, че не могат да тъгуват за майка си, че не могат да я обичат и че не могат да ходят когато и с когото искат на гроба й, дори да заведат там невръстните си бебета. Лошото е, че журналистите го правят новина. Според мен, този момент е строго личен, пълен с много емоции и трябваше да им бъде оставен само на тях.  Peace

# 451
  • София
На мен лично не ми харесва идеята.Аз моето дете не съм го водила на гробището,но всеки да си гледа детето както си иска. Не ми харесват  тези препратки към Даяна или поне вече ми идват в повече. Да,лошо е,че не можа да види синовете си големи,внука си и тн. Но във всяко нещо,което Уилям прави винаги има сянката на Даяна. Даде нейният годежен пръстен на Кейт,Кейт я изписаха от болницата с рокля на точки ,също като Даяна.Бебето беше в одеалце,същото каквото и Даяна е избрала за своето бебе.
Ами може би това е начина на Уилям да не забравя майка си и да и показва, че все още тя е важна за него. Той още не е преодолял тази травма и никога няма да я преодолее но може би така му олеква, може би това е неговия начин да запознае семейството си с нея.  

# 452
  • Бургас
Това да не е измислица на пресата? Кога и къде Уилям е казвал такова нещо?
Аз лично смятам, че няма нищо лошо да заведе сина си на гроба на майка си, ако така го чувства.

# 453
До колкото виждам от снимките това не е "гробище". Това е едно отделено зелено кътче с една плоча...
а не хиляди кръстове, алеи и цветя като в градско гробище...така че сравненията с разходки по алеите не са много на място. И все пак аз не виждам нищо лошо да го зеведе при майка си. Аз също изпитвам емоционална потребност да ходя при моите родители....
По скоро е не нужно да казва че ще го прави...някак излишно е. Това е личен, интимен момент...

# 454
  • София
И аз от снимката видях, че е зеленина (като парк) и само надгробна плоча. Не е типичното гробище, така че може да отидат на разходка до гроба  Rolling Eyes

Раждането на принц Джордж отключи спорове за Шотландия

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 11:14 от missence

# 455
  • в сърцето на един мъж...
Моята свекърва почина преди да види второто ни дете, тя мечтаеше за момиче, защото в рода им има само момчета. Когато се прибрахме обратно в България, някак почувствах, че трябва да заведем децата там, просто да й кажем, че нейните мечти са се сбъднали, че имаме момиченце и да я помолим да я пази. Така го почуствахме, така и направихме. Нормално е и Уилям и Хари да го направят, навсякъде говорят колко много са се обичали тримата. На кого да го покаже... на Камила ли? Майката е нещо толкова специално и раждането на дете е нещо, което само тя може да усети. Затова и вероятно са решили да отидат. Не защото искат показно да правят нещо, а защото я обичат и им е мъчно.
Ето и една новина от Монакския кралски двор

http://www.hellomagazine.com/royalty/2013072813806/princess-char … royals-love-ball/

# 456
  • София
Няма ли вече и тя да ражда законен наследник  Wink

# 457
  • Бургас
Жената с червената рокля Наталия Водянова ли е?
Шарлийн прекрасна както винаги.

На снимките като я гледам с каква погнуса гледа Албърт, сигурно ще почакаме да забременее  Laughing

# 458
  • До морето

На снимките като я гледам с каква погнуса гледа Албърт, сигурно ще почакаме да забременее  Laughing

Е, къде пък видя погнуса, тя  даже не гледа него? А от къде тръгнаха тези слухове, че Шарлийн не харесва мъжа си? Само от онези сватбени снимки, където тя е насълзена ли? Защото много булки плачат на сватбата си, включително и аз и то не защото не понасям мъжа си  Rolling Eyes

# 459
Една любопитна подробност:

"Името на кралското бебе може да се приеме и като своеобразен "поклон" към баба му - принцеса Даяна има трима племенници, кръстени Джордж, Александър и Луи."

http://life.dir.bg/news.php?id=14578161&nt=5

# 460
  • Бургас

Няма ли вече и тя да ражда законен наследник  Wink

На снимките като я гледам с каква погнуса гледа Албърт, сигурно ще почакаме да забременее  Laughing

Е, къде пък видя погнуса, тя  даже не гледа него? А от къде тръгнаха тези слухове, че Шарлийн не харесва мъжа си? Само от онези сватбени снимки, където тя е насълзена ли? Защото много булки плачат на сватбата си, включително и аз и то не защото не понасям мъжа си  Rolling Eyes

Не говоря за тези снимки, а по принцип за разни снимки, на които съм ги виждала двамата.
Едно е да си развълнувана в сватбения си ден, ама тя направо си изглеждаше тъжна. Естествено въобще не претендирам да съм права и дано не съм. Просто така ми изглежда, а и пресата не веднъж е писала, че не са пример за влюбена двойка и има нещо гнило във връзката им.

# 461
Нормално е, тя му е майка в крайна сметка и очевидно много липсва и на него и на Хари.

И аз това си помислих, вероятно много им липсва  Rolling Eyes
Peace
Освен това каквато и да е била Лейди Ди (тук много момичета изказаха мнения, че образа, който й е създаден е едно, а каква в била тя всъщност няма как да знаем), не освен че усещат липсата й, пазят образа, наложен в обществото предполагам-едва ли не на светица. Аз много я харесвах!!!
Онзи ден изгледах интервюто и с онзи Башар какъв беше.....интуиция го наречете, не знам, но за мен тази жена, очите - не лъжат. Не знам защо беше от известните личности, на които 100% вярвам. Всяка втора дума в това интервю беше за децата и, само говорейки за тях засияваше Tired

# 462
  • София
Според мен няма начин да не се погрижи за наследник  Rolling Eyes

# 463
Интересни са ми кралските работи Wink връщам се да чета Peace

# 464
  • Бургас
За Албер и Шарлийн имаше един слух преди сватбата,че тя била избягала.Обаче,Албер я спрял на летището и и взел паспорта. Всичко това с помощта на полицията.Колко е вярно не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт