Кралски работи и клюки - 6

• 51 556
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Не е лесно и да си папа,значи Mr. Green

# 676
Горките папи!  Joy

Ако си търсите работа , може да кандидатствате за камериерка в кралските покои с начална годишна заплата 12 - 14 хиляди фунта стерлини. Побързайте - обявата важи до 21 август 2013г.!

https://atsv7.wcn.co.uk/search_engine/jobs.cgi?SID=b3duZXI9NTA0M … 1YmE4MWY2NmM4NTg=

# 677
  • Rock & Roll feeling ...
Шегата на страна , но според вас какъв е процента на вероятността за подобни " кралски" длъжности да се наемат чужденци ?
/ иначе не ги мисля , все пак са 63 милиона + , все някак ще си намерят " подходящия човек " /  Laughing

# 678
  • Пловдив
Миналата година пак имаше подобна обява и я коментирахме тук. Имайки предвид филмите, които сме гледали (примерно "Абатство Даунтън") обслужващият персонал се подбира много внимателно, като се вземат предвид препоръките и връзките, да се наеме чужденец е мисия невъзможна. Мисията е много трудна дори  при наемането на англичани Wink

# 679
  • София
Статия за смъртта на принцеса Даяна
http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/smartta-na-prints … htasten-slutchay/

# 680
За разведряване на обстановката.....старичък е.....

Скрит текст:
1981 & 2005 – Две Интересни Години.
Интересна Година 1981
1. Принц Чарлз се оженва.
2. Ливърпул става клубен шампион на Европа.
3. Австралия загубва шампионата по крикет.
4. Папата умира.

Интересна Година 2005
3. Aвстралия загубва шампионата по крикет.
4. Папата умира.

Поука:
Следващият път, когато Чарлз се жени, някой трябва да предупреди Папата.

Joy Joy Joy
newsm78Или да залагаме вси4ки спестявания за Ливърпул  hahaha

# 681
  • На земята, която е всъщност звезда.
В медиите пишеше, че за бавачка на сина си, Кейт и Уилям са се спрели на някаква мома италианка. А в едно интервю актрисата Яна Титова разказваше, че родителите й работят в замък в Англия /тя нали замина в Лондон, близо до тях/. Това ме кара да мисля, че чужденци все пак се наемат, стига да отговарят на изискванията. 100% и службите им ги проучват.

Снощи по Нова незнам коя си тв даваха много интересен филм за Даяна. Страшно много снимки и недавани видеа от преди годежа, от сватбата, като майка и т.н.пр. За нея споделяха спомени хора от обкръжението й /гувернантката й, гримьорката й/. Да ви кажа, направо се изненадах каква е била на 20 год.: наивно дете, което изобщо не е осъзнавало какво се иска от него, не знаело как да се държи и какво да прави. Разликата с по- възрастната Даяна е просто колосална.
За съжаление бях много уморена и заспах по средата на филма.     

# 682
  • Русе, у дома
За разведряване на обстановката.....старичък е.....

Скрит текст:
1981 & 2005 – Две Интересни Години.
Интересна Година 1981
3. Австралия загубва шампионата по крикет.
4. Папата умира.

Интересна Година 2005
3. Aвстралия загубва шампионата по крикет.
4. Папата умира.

Поука:
Следващият път, когато Чарлз се жени, някой трябва да предупреди Папата.

Joy Joy Joy
newsm78Или да залагаме вси4ки спестявания за Ливърпул  hahaha
Папа Йоан Павел II обаче е Папа от 1978  - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%D0%BE%D0%B0%D0%BD_%D0%9F%D0% … B2%D0%B5%D0%BB_II
Нещо не ми се вързаха годините на Атентата срещу него и сватбата на Даяна и Чарлз...
Но нека да има смешка... hahaha

# 683
1981г. е атентатът срещу Папата, той не умира тогава - да.....но.....да, смешка да става....

Ето и физиономията на Чарлз, когато прочел вица тук -

Скрит текст:
шегувам се....тази снимка във фейса е придружена с текст, че Чарлз е против заведенията за бързо хранене от типа Макдоналдс - били нездравословни......

# 684
...
Ето и физиономията на Чарлз, когато прочел вица тук -

Ама как само си уцелила фотото!  Joy

Пуснали са едни викторини за кралското семейство на страницата им във ФБ. Аз минах тази за Чарлз и от 10т. събрах 7т.  Отивам да видя какво ще направя с останалите.

http://www.princeofwales.gov.uk/for-children/quizzes

# 685
аххах За Чарлз -0т. ,а за Кейт -7 т

# 686
  • София
За Чарлз имам 8 верни отговора, ама единия е направо потресаващ - кое е най-малкото му дете, аз отговорих погрешка Уилям  ooooh!
На Кейтката също 8, но на Уилям 10!  Laughing
Те понеже пък са едни трудни повечето въпроси - коя е бабата на принц Уилям?

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 15:52 от tzvety26

# 687
Те понеже пък са едни трудни повечето въпроси - коя е бабата на принц Уилям?

Франсис Шанд Кид?  Mr. Green  Или за оная другата говориш, с шарените костюмчета?  Laughing

Аууу да, "коя е майката на принц Чарлз?'' Яко!

Чарлз - 8т
Уилиям - 8т
Кейт - 7т
Камила 9т (брей как я познавам, но признавам, че налучквах на някои въпроси)
Хари - 2т Sad

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 16:34 от Ice Queen

# 688
Имам 8 от 9 на Хари, да ме взима! Simple Smile
Сега ще се позабавлявам с другите.

# 689
Оказа се , че налучках най-много верни отговора при Камила.
Какво беше това при храните - жаба в дупка? Писах някакви картофи, то било сладкиш...май!  Mr. Green

- На 12-ти септември, Кейт, заедно с Уилям, за първи път след раждането ще се появи на благотворотелно мероприятие на британска благотворителна организация, събираща средства за проекти в Африка.

- В момента се снима документален филм за Уилям - за живота му като млад баща. Ще бъде излъчен през септември по ITV.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт