Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 106 044
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм с Бочко, защото съм с проблемна кожа и съм много доволна...

# 181
  • плевен
Здравейте.Аз използвам този крем и съм доволна:. Сега се двоумя какъв нощен да си взема,че имах някакви а Ейвън Peace

# 182
# 183
Имам няколко крема за лице в къщи, но в момента ползвам този
Скрит текст:
, първите няколко дни бях доволна, след това кремчето се превърна в абсолютно ненужна "вещ" в асортимента ми  Laughing. Най-вероятно съм с психични отклонения тъй като какво и да си купя в началото на употребата му ми харесва - мине се някакъв период от време и КРАЙ   Confused

# 184
Ето и моето страхотно кремче, което в момента използвам и съм супер доволна!
http://cosmeticforbeauty.blogspot.com/2013/10/bioderma-sebium-global.html

# 185
Привет момичетa,
Препоръчaйте ми от къде е нaй-изгодно дa си вземa крем нa Филоргa .

# 186
  • София
Кремът за лице, който ползвам вече половин година е:

http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D1%87% … ca-Cosmetics-m125

По принцип кожата ми е чувствителна, лесно се обривам. Пробвала съм всичко - и евтинки марки като Гарние, Нивеа и т.н., и среден клас като Виши, и по-скъпи като Нукс. Пробвала съм и няколко био варианта (Handmade Naturals, MuLondon, и още два-три) - нищо не ми действаше добре, нито конвенционалните химии, нито био-то. Единствено един крем на Лавера горе-долу ми беше паснал, та дълго време все него ползвах.

Пробвала съм и един бг крем, сега не се сещам как се казва - пак е био, беше ОК в началото, после лицето ми започна да се зачервява след нанасянето. А уж беше за розацея крема..

С Уника-та се родих - няма обриви, зачервявания, усещам кожата си мека и хидратирана, няма опъване, няма и лъщене. Консистенцията е богата, с мъничко се маже цялото лице. Абе кремът е разкош, и аз съм супер щастлива, че си го открих  Heart Eyes

Разбира се, това съвсем не означава автоматично, че на всички ще им пасне - всяка кожа си е различна  Peace

# 187
  • Велико Търново
Аз реших да пробвам био крем,поръчах си - Овлажняващ крем - бял шоколадов трюфел/от зоя.бг/
- Бял шоколадов трюфел - овлажняващ крем, който подхранва кожата и сетивата с органично масло от карите, жожоба и вкусен и наситен екстракт от какао и бърбън ванилия - за да ви поглези, угоди и развълнува.
С добавен био екстракт от розмарин, който съживява кожата.

Съдържание:
Vitellaria Paradoxa (Shea Butter)*, Cocos Nucifera (Coconut Butter)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil)*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Extract)*, Vanilla Planifolia (Vanilla Extract)*, Theobroma Cacao (Cocoa Extract), *Denotes Certified Organic Ingredients.

Употреба:
Като предпазващ дневен крем или супер овлажняващ нощен крем. Нанесете веднага след баня. Използвайте количество колкото грахово зърно.

Ако някой го е ползвал,ще се радвам да сподели Peace

# 188
*borondy* ,ето ти сайт,сравнително по-евтини са от Бг,но май доставката беше 15 Е
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/recherche?orderby=position& … rch_query=filorga

# 189
Кремът за лице, който ползвам вече половин година е:

http://www.zoya.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D1%87% … ca-Cosmetics-m125

По принцип кожата ми е чувствителна, лесно се обривам. Пробвала съм всичко - и евтинки марки като Гарние, Нивеа и т.н., и среден клас като Виши, и по-скъпи като Нукс. Пробвала съм и няколко био варианта (Handmade Naturals, MuLondon, и още два-три) - нищо не ми действаше добре, нито конвенционалните химии, нито био-то. Единствено един крем на Лавера горе-долу ми беше паснал, та дълго време все него ползвах.

Пробвала съм и един бг крем, сега не се сещам как се казва - пак е био, беше ОК в началото, после лицето ми започна да се зачервява след нанасянето. А уж беше за розацея крема..
С Уника-та се родих - няма обриви, зачервявания, усещам кожата си мека и хидратирана, няма опъване, няма и лъщене. Консистенцията е богата, с мъничко се маже цялото лице. Абе кремът е разкош, и аз съм супер щастлива, че си го открих  Heart Eyes

Разбира се, това съвсем не означава автоматично, че на всички ще им пасне - всяка кожа си е различна  Peace

Дали не е бил Ред аут на Фитокод?
  bouquet

# 190
  • София
Да, точно този беше. В началото 'тръгна' добре, но постепенно след всяко нанасяне започнах да усещам нещо като топлина, и кожата ми видимо се зачервяваше.
Изкарах си цялата опаковка, но втори не взех.
После попаднах на Уника-та, и засега - вече доста време - съм супер доволна. Пу-пу да не го урочасам  Wink

# 191
Влизам да споделя за една приятна изненада. Лятото си взех слънцезащитния крем на "Бочко", но заради жегите, които са тук реших да се намажа пак преди седмица. Чувствително ми намаля омазняването, ако преди след 3 часа минех с пръст челото си се виждаше мазнотия, то сега го няма този феномен.

# 192
Момичета, някоя да има мнение за кремовете за лице на Мixa и особено този за смесена кожа?

# 193
Да, точно този беше. В началото 'тръгна' добре, но постепенно след всяко нанасяне започнах да усещам нещо като топлина, и кожата ми видимо се зачервяваше.
Изкарах си цялата опаковка, но втори не взех.
После попаднах на Уника-та, и засега - вече доста време - съм супер доволна. Пу-пу да не го урочасам  Wink

Благодаря за отговора   bouquet Наблюдавам подобен ефект и аз от ред аута и се чудех е ли е възможно. А кое е "уника-та"?   bouquet

# 194
  • София
Cherry, Уника е марката от която съм страшно доволна - писала съм малко по-назад в темата. Ето пак линк към крема, който аз ползвам от близо половин година. Те имат и други кремове, но засега съм пробвала само този:

Общи условия

Активация на акаунт