Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 697
  • 729
  •   1
Отговори
# 30

А аз какво правя,ми като се замисля следвам съвета на козметичката,имам си три-четири познати марки и си взимам от тях.От време на време и експериментирам,но имайки предвид кожата си-рядко!
Бабълке,твоите мнения винаги са ми харесвали Hug И такова мнение съм чувала и да си призная най ми допада Grinning Flutter Като се замисля защо да се насища кожата ако ползваш един и същи крем с години, като тя не складира нищо.Всичко в кремовете е с временен ефект.Като престанеш да ги ползваш ефекта се губи.Все едно като пиеш хапче за главоболие всеки ден,след 1 месец да престане да ти действа Thinking

затова и не трябват да се пие едно и също лекарство всеки ден, защото след някоко години няма да ти влияе на организма, или в твоя пример на главоболието Grinning

# 31
XipoTripo,канех се да отговоря веднага,но забравих и чак сега се сещам Blush Интересно.Явно мненията по всеки въпрос са коренно различни.И аз си мислех като теб преди години,постоянно сменях козметиката по причините които ти си изредила,но след като попаднах на няколко статии с обратното мнение,реших да ползвам всеки крем поне по 1 година.Засега кожата ми е супер.Никой не ми дава годинките Laughing Mr. Green
Ихааа! Ще ни похвалиш ли някои от твоите попадения?

# 32
XipoTripo,канех се да отговоря веднага,но забравих и чак сега се сещам Blush Интересно.Явно мненията по всеки въпрос са коренно различни.И аз си мислех като теб преди години,постоянно сменях козметиката по причините които ти си изредила,но след като попаднах на няколко статии с обратното мнение,реших да ползвам всеки крем поне по 1 година.Засега кожата ми е супер.Никой не ми дава годинките Laughing Mr. Green
Ихааа! Ще ни похвалиш ли някои от твоите попадения?
Предполагам гена също има значение,нали?Преди час се върнах от детската площадка с малката,там с едни майки се заговорихме за възраст и те така Shocked Едната с 10 години по-малка,помислила че сме наборки Laughing Както и да е.Кремовете които съм ползвала последните 20 години няма как да ти ги изредя,ще спомена само тези от последните 4-5.
2 бурканчета от този:
http://www.clarins.co.uk/Multi-Active-Day-Early-Wrinkle-Correcti … B,pd.html?start=2
1 бурканче от нощния:
http://www.clarins.co.uk/Multi-Active-Night-Youth-Recovery-Cream … B,pd.html?start=1
1 бурканче от този понеже не ми допадна,не повторих.Гледам сега е в тубичка:
http://www.clarins.co.uk/Daily-Energizer-Cream/C010405007,en_GB,pd.html?start=1
Нощния  и  дневния(че ми зарежда бавно нета,а нямам време за ровене.:
http://www.clarins.co.uk/Extra-Firming-Night-Rejuvenating-Cream- … B,pd.html?start=2
И на Биотерм 1 нощен,3 дневни.Всеки крем от 1 бурканче го ползвам към 7-8 месеца(за дневния и нощния,ако са 50мл,тези от 30 мл  по-бързо ги изхабявам)...Извинявам се че нямам време за линкове,детето ми е нервно че отказваме бибата и се деере от 2 часа,
Успокоих малкото зверче,сега да продължа.Много бях доволна от серума на Есте Лаудер идеалист,от него изхабих 2 опаковки от 30мл и 50мл(полавах ги за нощни),един крем за чувствителна кожа Verite и серума към него от серията.Е,това в общи линии през последните години.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 15:50 от bubka:)

# 33
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Аз нямам засега любим крем Confused, сменям след като свърша настоящият,явно не съм попадала досега на продукт,който да повторя или потретя.След прочетените отзиви,задължително ще пробвам нещо на Кларанс Wink,предполагам,че имат подходящи за възраст 35+ Wink
Днес получих кремче на Филорга - Тайм филър,и след време ще дам отзиви как понася на кожата ми - смесена,с разширени пори и бледи петна от акне Confused
Препоръчайте ми и някакъв серум за порите-много ми "бодат" очите ooooh! Ползвах преди време на Биодерма,но като че ли особен ефект не видях Confused

# 34
Благодаря за новата тема  bouquet
Аз нямам засега любим крем Confused, сменям след като свърша настоящият,явно не съм попадала досега на продукт,който да повторя или потретя.След прочетените отзиви,задължително ще пробвам нещо на Кларанс Wink,предполагам,че имат подходящи за възраст 35+ Wink
Днес получих кремче на Филорга - Тайм филър,и след време ще дам отзиви как понася на кожата ми - смесена,с разширени пори и бледи петна от акне Confused
Препоръчайте ми и някакъв серум за порите-много ми "бодат" очите ooooh! Ползвах преди време на Биодерма,но като че ли особен ефект не видях Confused
аз преди време имах такъв проблем с порите и ми помогна това - http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/idealist-pore- … refinisher/69428/

# 35
  • София

аз преди време имах такъв проблем с порите и ми помогна това - http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/idealist-pore- … refinisher/69428/

И аз съм доволна от този серум.Има ефект,но само докато се ползва,не е някакъв лечебен или нещо подобно с дълготраен ефект.Не знам и да има нещо,което да заличава широките пори за постоянно.

# 36
  • Велико Търново
Благодаря ви,момичета  bouquet Аз съм наясно,че дълготраен ефект няма никакъв продукт,за съжаление Confused при мен е ген Crossing Arms Но ми се иска да прикривам дефекта,пък било и то постоянно и непрекъснато Confused
Ще пробвам задължително Идеалист-а Peace

# 37
Идеалист-ът е много приятен серум, който прави кожата кадифена и гладка, но това е временен ефект, който изчезва след като се отмие. Няма крем или серум, който да свие вече разширените пори за съжаление.
Иначе, влизам в темата, за да изкажа възхитата си и да препоръчам кремовете за лице и околоочен контур на Carita. Ползвам този за лице и този за околоочен контур Определено ще ги повторя пак.

# 38
Бубка, мерси.
Права си, че и гена си оказва думата  Grinning
На първа страница също имаше добри отзиви за продикти на Кларинс.
Определено ще се оиентирам към него за сега.

# 39
  • в 1001-та нощ
В момента ползвам 2 крема на Clarins - и се оказах много доволна, дневен и нощен

приятно попиващи леки текстури  Peace

Имам един неуспешен опит с емулсията benefiance на шисейдо и трудно бих пробвала друг продукт на марката  Blush

Аленка, отложи ли го ROC-а?  Grinning

П.П.: Аз също имам кофти опит с емулсия Вenefiance /твърде възможно е дори да е същата/, което ме кара да страня от марката въпреки многото положителни мнения. А може би е грешка, защото примерно от Ланком има продукти, в които съм влюбена и такива, които не харесвам въобще.  Laughing

вече мога да дам мнение и за очния и за нощния за лице на ROC-а - страхотни са  Peace изключително приятно усещане, попиват веднага, оставят копринено-хлъзгав ефект, ще ги ползвам с удоволствие  Peace

# 40
bubka:), какъв тип ти е кожата, за ориентация  Hug Извинявам се ако съм пропуснала   bouquet

# 41
  • София
вече мога да дам мнение и за очния и за нощния за лице на ROC-а - страхотни са  Peace изключително приятно усещане, попиват веднага, оставят копринено-хлъзгав ефект, ще ги ползвам с удоволствие  Peace

Много благодаря!   bouquet  Heart Eyes
А смяташ ли, че биха били добро решение за много суха кожа? Обичам кремовете ми да са с богата и по-мазничка текстура.
Бях ги загледала преди време и ми хареса това, че са в 2 стъпки /предпочитам да ползвам серум преди крема/. Но търсейки мнения попаднах на някакъв руски форум, в който всички дружно плюеха анти-ейдж качествата им и се поразколебах. Laughing Освен това винаги съм слагала марката на едно стъпало с т.нар. медицинска козметика /може би защото и те се продават в аптеките/, а пък не ползвам такива.

bubka:) , как го правиш този номер с един крем да караш 7-8 месеца? На мен една стандартна кутийка от 50 мл. ми стига за три месеца, максимум за три и половина, въпреки че лицето ми е мъничко.  Laughing

# 42
  • Canada
Записвам се да ви следя и аз Flutter
Като нощна грижа в момента редувам Sleep&Peel на Filorga и три-ензимният реструктуриращ крем на Elemis. Доволна съм и от двата Peace
На Clarins ползвах от мостра този: http://www.sephora.com/extra-firming-day-cream-all-skin-types-P3 … mp;site=ca_search.
Спомените ми са за изключително мека и подхранена кожа, еластична и без оставащ филм. Дори си пазя опаковката, за да не забравя кой е кремът Mr. Green Най-вероятно ще го взема зимата, през топлия сезон, заради жегата и влагата тук, кожата ми не понася почти нищо през деня Tired

Иначе, влизам в темата, за да изкажа възхитата си и да препоръчам кремовете за лице и околоочен контур на Carita. Ползвам този за лице и този за околоочен контур Определено ще ги повторя пак.

happypond, моля те да споделиш малко повече, особено за около очният крем  bouquet Подходящ ли е за сух контур, добре ли подхранва, на фините линии как се отразява, от къде го взимаш  Praynig

# 43
Много съм доволна и от двата крема на Карита. Колебаех се между него и един на Ланком, и тъкмо се бях запътила към касата с този на Ланком и се заговорих с друга консултантка, която на дълго и широко ми обясни как този на Карита е много по-подхранващ и богат и в крайна сметка ме убеди. Бяха почнали да ми се появяват 1-2 фини линии под очите и почнах редовно сутрин и вече "масажи" с апликатора и крема. Усещането е леко прохладно и един вид правиш дренаж на лимфата и подобряваш кръвообръщението. Съответно, линийките започнаха да се заличават. Знам, че срещу възрастта няма как да се борим и тя винаги ще ни надвие, но поне на този етап мисля, че аз водя. Аз имам проблем с тъмните кръгове, за тях не ми е помогнал, но явно проблемът не е просто козметичен.
Заедно с околоочния получих тестери на крема за лице, на серума и разни други. В крема за лице се влюбих моментално - текструра, благоухание и ефекта върху лицето ми! По-късно се реших и го купих и него, макари и толкова скъп...

# 44
a.l.e.n.a,може ли да погледнеш състава на крема на RоC?Май е пълен с парабени.....и това ме възпира да го купя....... Tired

Общи условия

Активация на акаунт