Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 696
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
ще го видя довечера, че вече съм в офиса, а кутийката е у дома  Peace

Reiny  Peace до колкото разбирам нямаш предвид дехидратирана кожа, а бедна на липиди - категорично потърси и пробвай тестер на ISO-Structure на Филорга, подозирам, че това е твоят крем, изключително богат  Peace

на ROC - е двустъпков и първото е като крем, и второто - а хидратация, но не са мазни  Peace на мен ми харесват, но ISO-Structire мисля много повече ще ти допадне  Peace

# 46

А аз какво правя,ми като се замисля следвам съвета на козметичката,имам си три-четири познати марки и си взимам от тях.От време на време и експериментирам,но имайки предвид кожата си-рядко!
Бабълке,твоите мнения винаги са ми харесвали Hug И такова мнение съм чувала и да си призная най ми допада Grinning Flutter Като се замисля защо да се насища кожата ако ползваш един и същи крем с години, като тя не складира нищо.Всичко в кремовете е с временен ефект.Като престанеш да ги ползваш ефекта се губи.Все едно като пиеш хапче за главоболие всеки ден,след 1 месец да престане да ти действа Thinking

затова и не трябват да се пие едно и също лекарство всеки ден, защото след някоко години няма да ти влияе на организма, или в твоя пример на главоболието Grinning
Хе,хе,моето главоболие прекрасно се влияе от панадола,нямам оплаквания,радвам се че го има.Пък и при мен когато се появи главоболието е заради хроничното недоспиване което е благодарение на детето.Мда,и ти да се будиш по 10 пъти на вечер да го обслужваш,след почти 3 години такъв режим,ще те нападнат всякакви неразположения.Във връзка с твоите думи които съм маркирала,пак не си права.Мъжа ми пие 10 години едно и също лекарства за кръвно и е добре.Дай по твоята логика на 6 месеца да го сменя че може да спре да му действа.Извинявам се за спама,аз спирам дотук.нека всеки третира кожата си както намери за добре,стига и да изглежда добре.няма ползва от сляпо следване на съвети които биха на загрозили,нали?
Аленка,много хубава снимка!Прекрасна си както винаги Hug Hug Hug
bubka:) , как го правиш този номер с един крем да караш 7-8 месеца? На мен една стандартна кутийка от 50 мл. ми стига за три месеца, максимум за три и половина, въпреки че лицето ми е мъничко.  Laughing
И моето лице е малко.Аз топвам върха на пръста си в бурканчето и каквото полепне го намазвам на лицето.Винаги ми е точно количество.Стигат ми може би защото дневните ги мажа само веднъж на ден,нощните също само веднъж,преди лягане.Така 50мл ми стигат за дълго време...Ако един крем го мажа и сутрин и вечер тогава ще го изхабя за 3-4 месеца,но от години ползвам дневни и нощни.
cherry22,кожата ми е нормална към суха.Преди години беше нормална към комбинирана,но се промени.Зимата става една идея по-суха.Тогава ползвам по-богати кремове.
Пит ,пробвай,няма да съжаляваш Peace Аз в последно време съм върл фен на Биотерм!Всичко което съм ползвала ми допада Peace

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 10:29 от bubka:)

# 47
  • София

Reiny  Peace до колкото разбирам нямаш предвид дехидратирана кожа, а бедна на липиди - категорично потърси и пробвай тестер на ISO-Structure на Филорга, подозирам, че това е твоят крем, изключително богат  Peace

на ROC - е двустъпков и първото е като крем, и второто - а хидратация, но не са мазни  Peace на мен ми харесват, но ISO-Structire мисля много повече ще ти допадне  Peace

Hug
Да, бедна е на липиди, за хидратацията се грижа непрекъснато.
Благодаря за препоръката за ISO-Structire. Поръчала съм да ми го донесат от Франция, но това ще стане в края на септември. Миналата година си бях взела ISO-Age без да го пробвам предварително и изобщо не останах очарована - много лек и постен за моите нужди, кожата ми се чувстваше ужасно некомфортно през цялото време, докато го мажех. ISO-Structire обаче е по-богат /нали е и за по-зряла кожа/, та се надявам да ми хареса. Дори сега докато пиша, се сетих, че бих могла да си взема тестер от някъде и ако не го харесам, да откажа поръчката овреме.  Laughing

Иначе аз съм безкрайно доволна от кремовете на Канебо, но ми е ужасно трудно да се снабдявам с тях.

П.П: Щом Рок не са мазни, ще се наложи да помисля пак.  Grinning

П.П.П.: Страхотно лъчезарна си на снимката.   bouquet

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:15 от Reiny

# 48
  • София
И моето лице е малко.Аз топвам върха на пръста си в бурканчето и каквото полепне го намазвам на лицето.Винаги ми е точно количество.Стигат ми може би защото дневните ги мажа само веднъж на ден,нощните също само веднъж,преди лягане.Така 50мл ми стигат за дълго време...Ако един крем го мажа и сутрин и вечер тогава ще го изхабя за 3-4 месеца,но от години ползвам дневни и нощни.

Пропуснала съм да напиша - и аз ги ползвам всеки по веднъж на ден. Откакто се помня ползвам задължително дневен и нощен крем.
Аз ги гребвам с шпатулка ... явно плескам по-щедро.  Laughing

# 49
Reiny,преди повече от 20 години когато моята майка,светла й памет,ме учеше да ползвам кремове(аз бях ината тийн която не слагаше нищо на лицето),тя ми казваше че крема се нанася щедро и после излишното се попива с кърпичка.Но тя 50мл ги изхабяваше за 2 седмици.Затова и ползваше само козметика среден клас.Понякога съм й давала някой от моите скъпи кремове да ги доизмазва и съм оставала така  Shocked като ги е свършвала за броени дни...Така че тук няма единно правило,все сам преценява колко,как и кога Peace Защото не си представям крем за 100 лева да го нанасям като маска,пък после да попивам че чак и ръцете си да намажа(както прави мъжа ми) Laughing Mr. Green

# 50
  • София
Аз щедро мажа само един на Авен,който ползвам в момента и ми е прекалено лек,не ми хидратира достатъчно,ако не е плътен слой.Другите ги мажа толкова,колкото чувствам за достатъчно,повече крем не осигурява по-добро действие на продукта.
 Майка ми също обича да "плува в крем" и един го хаби за две-три седмици  ooooh! Ползва козметиката на Нукс,харесва и Кларинс,но й излизат доста за темпото с което ги изразходва Laughing

# 51
  • в 1001-та нощ
Мерси Reiny  Hug  Hugако ще взимаш тестери - пробвай и тайм филър - ако решиш да вземеш и двата крема - единия може да ти е дневен другия нощен - отлично се допълват  Hug

# 52
  • София
bubka, разбира се, че всеки сам преценява. То и нуждите на различните кожи са различни.
Никога не си слагам крема като маска и никога не ми се е налагало да попивам излишъци - кожата ми поема без проблем количеството, което нанасям - т.е. това е точното количество за мен.

Аленка, благодаря, непременно ще му обърна внимание.  Hug
Вчера влязох в една аптека да търся Филорга и аптекарката започна много възторжено да ми рекламира този Lierac
Нямаха тестери, затова ще съм благодарна, ако някоя ползвала го сподели отзиви.

# 53
happypond, моля те да споделиш малко повече, особено за около очният крем  bouquet Подходящ ли е за сух контур, добре ли подхранва, на фините линии как се отразява, от къде го взимаш  Praynig

Написах ревю за околоочния на Карита тук. На който му е интересно може да го прочете.

# 54
http://www.lierac.bg/visage/categorie/soins-hydratants/hydra-chr … o-teinte-160.html

някой ползвал ли е този крем ?? Много съм си го харесала ,а никъде не мога да намеря отзиви,а като поискам тестер все нямат  Tired Tired Tired

# 55
  • sofiq
http://www.lierac.bg/visage/categorie/soins-hydratants/hydra-chr … o-teinte-160.html

някой ползвал ли е този крем ?? Много съм си го харесала ,а никъде не мога да намеря отзиви,а като поискам тестер все нямат  Tired Tired Tired

голямо стискане за тестери ooooh!,имам приятелка която работи за голяма козметична компания(много скъпа козметика) и наскоро ми се оплакваше,че не могат да се оправят с персонала по аптеките-обират тестерите и не дават на клиенти,затова съм им организирали специална програма-ако продадат незнам колко си продукта им подаряват продукт в пълен размер....само и само да дават тестери на клиентите....

# 56
  • Canada

Написах ревю за околоочния на Карита тук. На който му е интересно може да го прочете.

Благодаря, че сподели   bouquet Ще го тествам при първа възможност  Hug

# 57
голямо стискане за тестери ooooh!,
Така е не само по аптеките,Бюти Зон са водещи по стиснатост.Дори зимата една продавачка нагло ме излъга че са свършили мострите на Биотерм,а се оказа че не е така...

# 58
Нямам навика да искам тестери, без да съм купила нищо, но ако направя покупка на козметика винаги искам тестери. Отскоро обаче ходя в една аптека, където работят страхотни момичета. Сега сами ми предлагат и после искат отзиви  Grinning

# 59
Нямам навика да искам тестери, без да съм купила нищо, но ако направя покупка на козметика винаги искам тестери.
А ако искаш да пробваш нов продукт за да знаеш дали да го купиш или не,пак ли първо ще купиш нещо само за да искаш тестер?Представям си ако така процедирам в Бюти Зон където всичко е ужасно скъпо.Ще ми излязат златни тестерите Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт