Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 709
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
 Simple Smile не знам, не ми се е случвало до сега. Винаги, когато купувам нещо знам, коя ще е следващата ми покупка и така. Но, ако трябва да искам тестер, не мисля, че ще го направя, срам ме е Embarassed Може би сега от тези момичета, които споменах бих поискала, но да влезна някъде и кажа искам тестер не мога Peace Изместихме темата, за което се извинявам Hug

# 61
Защо,не сме изместили темата,напротив!И това е важно.Голям процент от пишещите тук биха спестили куп пари ако можеха да пробват преди да купят някой крем.Аз също имам големи и скъпи разочарования които нямаше да ги имам ако бях пробвала продуктите на тестер Peace
Иначе може ли да ми препоръчате хубав крем на Декльор.Имам хидра флорал анти полюшън и ми харесва.Нещо подобно ако някой е ползвал,но от анти ейдж сериите Peace

# 62
  • Бургас
голямо стискане за тестери ooooh!,
Така е не само по аптеките,Бюти Зон са водещи по стиснатост.Дори зимата една продавачка нагло ме излъга че са свършили мострите на Биотерм,а се оказа че не е така...

Наистина, в Бюти Зон са уникални просто!  #Cussing out
Повече кракът ми няма да стъпи там.
За радост, Дъглас са много по-добре във всякакво отношение. Въпреки една неприятна случка напоследък.

# 63
Иначе може ли да ми препоръчате хубав крем на Декльор.Имам хидра флорал анти полюшън и ми харесва.Нещо подобно ако някой е ползвал,но от анти ейдж сериите Peace

bubka, може да пробваш серията 30+, за първи бръчки и по-специално този крем:
http://www.decleor.com/produit.php?id=140

Аз съм с комбинирана кожа и го ползвах есенно-зимния сезон - тогава ми беше O.K., сега лятото ще ми е мазен. Не е лош кремът, омекотява финните линии, но, като повечето кремове, ефектът е в рамките на периода на ползване Peace

# 64
  • София

В момента привършвам този дневен http://www.decleor.com/produit.php?id=920 и този нощен http://www.decleor.com/produit.php?id=904#
На мен страшно ми харесват и като апликация, и като усещане върху кожата, въпреки че от никой крем досега не са ми се заличили мимическите бръчици. Не смея да препоръчам обаче, защото както споменах в по-преден пост, кожата ми е изключително суха.

# 65
  • София

голямо стискане за тестери ooooh!,
Така е не само по аптеките,Бюти Зон са водещи по стиснатост.Дори зимата една продавачка нагло ме излъга че са свършили мострите на Биотерм,а се оказа че не е така...

Наистина, в Бюти Зон са уникални просто!  #Cussing out
Повече кракът ми няма да стъпи там.
За радост, Дъглас са много по-добре във всякакво отношение. Въпреки една неприятна случка напоследък.
  На мнение съм че тестерът продава,поне при мен е така,хванала се бях в началото като удавник за сламка за Кларинс и не ползвах нищо друго освен Енергизиращия и Хидра Куенч понеже знаех че ми понасят добре( и на Ла Рош и Авен си имах по един крем).Дори и сега като пробвам нещо ново,първоначално нанасям на съвсем малък участък и чакам реакция  Laughing
 И благодарение на тестерите,които са ми давали вече съм отворена и към още няколко марки в които инвестирам,а на БЗ и д.р подобни магазини им е добре дошло.
 Но за съжаление някои от продавачките наистина така се стискат,все едно от личния им крем искаш  Crossing Arms А за хората с чувствителна кожа е важно да пробват,преди да оставят 100 лева за крем,който има вероятност да им причини парене,пъпки или зачервяване,но на консултантките или не им пука,или не са стигнали до там в обучението си.

# 66
Когато наистина искам да пробвам някой продукт, отивам и си искам тестер. Някои наистина започват да се туткат и да се правят, че ровят, ама то нямало.... И може наистина да няма ако са си ги прибирали и поделили. Но има консултантки, които много щедро дават тестери.

# 67
  • София
Но има консултантки, които много щедро дават тестери.
Така е,аз неслучайно съм подчертала в по-горния си пост "някои".
Изключително доволна съм от обслужване в бутика на Есте Лаудер и Клиник в Сердика център,тези момичета ме накараха да дам втори шанс на superdifence и да премина към Клиник.

# 68
аз попринцип пазарувам от аптеките Subra - има едно много готино момиче, което всеки път я хващам и всеки път с нея избираме нещо подходящо за мен, те правят и дермоанализ с някаква машинка, но на мен не ми се занимава  Mr. Green Та, там ми дават тестери лично на мен, но само ако си поискам - аз съм така, няма ли тестер и не е ли пробвано не купувам!

# 69
  • в 1001-та нощ

В момента привършвам този дневен http://www.decleor.com/produit.php?id=920 и този нощен http://www.decleor.com/produit.php?id=904#
На мен страшно ми харесват и като апликация, и като усещане върху кожата, въпреки че от никой крем досега не са ми се заличили мимическите бръчици. Не смея да препоръчам обаче, защото както споменах в по-преден пост, кожата ми е изключително суха.

винаги много съм харесвала всички на деклеор, което съм имала  Peace

за бръчиците добави и deep fill на филорга  Peace

след малко ще снимам състава на ROC  Peace

# 70
Но има консултантки, които много щедро дават тестери.
Така е,аз неслучайно съм подчертала в по-горния си пост "някои".
Изключително доволна съм от обслужване в бутика на Есте Лаудер и Клиник в Сердика център,тези момичета ме накараха да дам втори шанс на superdifence и да премина към Клиник.

На същото мнение съм.

# 71
Откъде купувате козметиката на Mary cohr ?

Някъде цени, грамажи да са указани ?

Търсих в нета, но не намирам дори вносителя като име. Разни козметички дават устни цени и то всеки път различни и това ме спира да им поръчам.

# 72
  • в 1001-та нощ
Съставите на серията на ROC с цинк за лице (нощни) и за очи  Peace

# 73
Благодаря, a.l.e.n.a!Последните 2 реда от съставките хич не ми харесват.....Не могат ли само един да ползват....Това "каре" като го видя и лошо ми става.....

# 74
Успокояващото относно последните два реда е именно, че са последни, т.е. процентното им съдържание в крема е най-малко. Иначе и аз съм принципно за избягването им.

Общи условия

Активация на акаунт