Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 763
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Съставите на серията на ROC с цинк за лице (нощни) и за очи  Peace

Здравей! Би ли споделила какво ти харесва в тези продукти - действие, усещане, полезност, цена,....

# 76
  • в 1001-та нощ
преди време една съфорумка ме попита на лични за тази серия и дали има тема за крем за лице, да си призная - не бях попадала на темата, но ми хареса това, че има цинк  Peace

иначе предпочитам козметиката на филорга, добре ми се отразяват и ланком, та по повод на цинка и намалението - стрелях в тъмното

ето двата продукта и ще споделя впечатления:

http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0042832&cm_vc=productpage
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0044868&cm_vc=productpage

Комплектът е от два продукта, първото, което се нанася е като паста и оставя много приятно усещане на хлъзгавост - без мокро, както се плъзга бебешка пудра. Предполагам в първото са важните съставки.

Второто е като бял крем, нанася се над първото - води се за хидратация.

Попиват моментално, не усещам никакъв мазен филм, като се има предвид, че гримирам очите и поставям база, а на лицето бб крем  Peace в никакъв момент не ми идват тежки  Peace кожата ми е тънка, прозрачна, нормална, не лъсвам през деня, нито ми опъва  Peace Нямам пори .... от козметичните дефекти - имам звезда на носа, която упорито не махам, нека си имам и дефекти пък  Blush

От никой продукт не очаквам някакъв бомбастичен ефект, надявам се да дадат каквото имат на кожата и тя да го приеме и ползва  Peace

# 77
От днес покупките ми:

и след доста време използване само на медицински кремове за лице, реших да пробвам този след много хвалби от приятели:

# 78
  • София

винаги много съм харесвала всички на деклеор, което съм имала  Peace

за бръчиците добави и deep fill на филорга  Peace

Hug Благодаря за насоките за Филорга!

И мен Деклеор не са ме разочаровали досега.

# 79
  • на последния етаж
В момента ползвам Hydra Floral на Decleor - харесва ми. Кожата ми е суха.

# 80
  • София
Хубав крем и аз го харесвам.

# 81
  • в 1001-та нощ
и кремчето за очи от серията е супер  Peace

# 82
Хубав крем и аз го харесвам.
Наистина е супер крем!Аз в началото не го харесах защото мирише много силно на мъжки парфюм,но свикнах и сега не ме дразни.Привършвам 2ра опаковка,ще си взема и 3та Peace

# 83
  • София
Kerium DS на La Roche-Posay ...много съм доволна

# 84
  • София
Reini, пробвала съм много неща на Лиерак. От серията хидра хроно ми се раздразва някак кожата. Единствено от http://www.lierac.bg/visage/besoin/hydratation/hydra-chrono-1.html останах с добри впечатления.
Иначе за протокола по темата - ползвам Скин виво на Биотерм - дневен и нощен и за околоочен Cellular revitalising eye gel  на Ла прери. Хидратиращата ми маска е на Лиерак - Маск комфорт. Слънцезащитен - СВР.

# 85
  • София
За Биенфайт емулсията на Шисейдо някъде в темата прочетох, че на някой не му е харесала. Досега, колкото пъти съм пробвала емулсия срещу крем на Шисейдо, все стигам до извода, че кремът е драстично по-добър. Същото важи и за Канебо, но там имам много беден опит. Т.е. пробвайте някой път кремовете на Шисейдо , само околооюните не са им особено добри...

# 86
  • в 1001-та нощ
мен направо ме отврати  Sick

# 87
  • София
Ми ще те отврати. Емулсиите не попиват добре, в същото време имат някакви съставки, от които лепнат. Едни такива течно лигави са при нанасяне и после лепкаво плътни. Да не говорим, че миришат на старовремски парфюми. Много добре се чувства кожата ми от Шисейдо, обаче това лепнене и тези миризми ми изпилват нервите. Иначе , ако съм упорита, за няколко дни има видим ефект - по-спокойна, по-хидратирана и по-свежа кожа. Но има и други марки по света, които не лепнат така.
А пък колко имам да се оплаквам от слънцезащитните кремове за лице. Няма такъв, от който да съм доволна. Или ще ми се пресече за няколко седмици, или ще се остъргва като кир, когато се опитам по-хубаво да го разнеса по лицето, или ще лъщи и ще лепне, или ще белее, а най-често всичко това накуп. А има и някои, които ми дразнят очите или ми подпухва лицето от тях все едно задържам течности.

# 88
  • София
От няколко дни ползвам  крема на Микса за суха кожа и се чувствам добре с него.Определено добре ми се отрази на сухите бузи,в Т зоната също ми е добре от него и не ми раздразни кожата,попива ми бързо.
 Като го свърша обаче каквото и да си говоря пак ще си мина към трите стъпки на Клиник,кожата ми с тях си беше в най-добро състояние.Ще реша и с какви кремове на марката,според състоянието на кожата да ги комбинирам.Пролетта ползвах Turnaround серума,но сега смятам че няма да имам нужда от него,нещо по-хидратиращо ще е.

Ми ще те отврати. Емулсиите не попиват добре, в същото време имат някакви съставки, от които лепнат. Едни такива течно лигави са при нанасяне и после лепкаво плътни.
Извинявам се за глупавия въпрос,но има ли разлика между флуид и емулсия?Защото аз това усещане за не добро попиване го имам при Енергизиращия флуид на Кларинс,а уж си го бях взела като по-лека версия на Енергизиращия крем.А той се оказа по-тежък дори.

# 89
Може ли мнение за Avene Light Protective Hydrating Cream spf 20?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт