Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 769
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Може ли мнение за Avene Light Protective Hydrating Cream spf 20?  Hug
Преди няколко дни приключих с него,много хубаво кремче,но за смесена кожа,моята е склонна към засушаване и ми беше лек,слагах по повечко и всичко беше ок.Попива бързо,няма така наречения кир ефект

# 91
  • София
НЕ съм 100% сигурна, но май флуидът и емулсията са едно и също нещо - масло във вода. Кремът се прави вода в масло.

# 92
Флуид и емулсия е едно и също-това означава, че текстурата е по-лека от тази на крема и са подходящи за смесен тип кожа.
Масло във вода са така наречените емолиенти-за много суха, склонна към атопия или атопична кожа.

# 93
  • Бургас
Нещо, на което моята козметичка ми пробутва мостри няколко пъти и накрая ме зариби, много добре се представи в жегите:

# 94
Колебая се между тези два хидратиращи крема. Ако имате някакви впечатления за тях, моля да ги споделите. Благодаря Simple Smile

# 95
Колебая се между тези два хидратиращи крема. Ако имате някакви впечатления за тях, моля да ги споделите. Благодаря Simple Smile

Крмечето на Shiseido е по-скоро за мазна кожа, докато зеленото гелче на Biotherm е хидратиращ крем за нормална към смесена кожа. Ти с каква кожа си и какво очакваш от крема?  bouquet

# 96
  bouquet С нормална към смесена кожа съм. Четейки описанията останах с впечатление, че и двата крема са за този тип кожа.Очаквам добра хидратация, бързо попиване и да нямат мазен филм.

# 97
  bouquet С нормална към смесена кожа съм. Четейки описанията останах с впечатление, че и двата крема са за този тип кожа.Очаквам добра хидратация, бързо попиване и да нямат мазен филм.

Тогава гелчето на Biotherm  bouquet Кремовете на Shiseido (от моя опит) оставят леко лепкаво усещане върху кожата. Освен това, мисля, че Pureness серията ще ти е слабичка откъм хидратация.
Ако имаш възможност, пробвай мостра Peace Ако нямат или ти нямаш време да избираш, накарай в магазина да ти махнат грима и да ти нанесат от двете страни на лицето различните кремчета, за да прецениш сама. Аз, последния път, така направих и за щастие Wink, изборът ми беше успешен.

# 98
Много благодаря, нямам възножност за проба. Оформям онлайн поръчка. Ще заложа на Биотерм, имала съм няколко техни продукта  надявам се и сега да не остана разочарована. Благодаря още веднъж  Grinning

# 99
Много благодаря, нямам възножност за проба. Оформям онлайн поръчка. Ще заложа на Биотерм, имала съм няколко техни продукта  надявам се и сега да не остана разочарована. Благодаря още веднъж  Grinning

Дано останеш доволна Hug и дано не съм на пангара Embarassed Whistling

# 100
 Grinning до две седмици ще споделя отзиви  Hug

# 101
  • София
Не мисля, че ще сбъркаш с Биотерм.  Peace Ползвам в момента флуида на Aquasource и кожата ми е чудесно хидратирана за жегите. Диор, Филорга и Ести не се справиха така добре. А аз съм над 35 и кожата вече лесно "ожаднява" . Предполагам, че и гелчето ще е добро.  Peace

# 102
Не мисля, че ще сбъркаш с Биотерм.  Peace Ползвам в момента флуида на Aquasource и кожата ми е чудесно хидратирана за жегите. Диор, Филорга и Ести не се справиха така добре. А аз съм над 35 и кожата вече лесно "ожаднява" . Предполагам, че и гелчето ще е добро.  Peace
За биотерм и аз мога да кажа добри неща, а от Филогра съм супер недоволна!
Два варианта от, които съм много доволна :
http://kozmetikabg.eu/vazstanovyavasht-krem-lice-p-2391.html - тоя препоръчвам горещо за жени над 30години, по-силничък е
http://kozmetika.bg/show/ELEMIS/70711_Elemis-Pro---Collagen-Skin … 0%B5%D0%BA%D1%82/ - този една приятелка го харесва

# 103
  • София
Мацки, моля за съвет. Над 35г. със суха кожа. Не ползвам почти нищо досега- отвреме навреме някое кремче слънцезащитно и това е. За щастие наследствено още изглежда добре кожата ми откъм бръчки, пъпки не съм имала никога. След две бременности се сдобих с доста пигметни петна. Купих си един турски крем, препоръчан от момичетата от темата за петната и сега търпеливо чакам да стане септември/ октомври месец за да ги започвам. Но твърдо реших, че ще започна да се грижа вече за кожата си. Та ето и въпросите, които са на напълно неук човек в тази област Simple Smile
Смятам през месец септември да започна да се мажа с турсия крем против петна през нощта. През деня ще имам нужда от защита. Освен това и от хидратация. Иска ми се, да ползвам нещо слънцезащитно, нещо хидратиращо и най- отгоре напр. пудра пак със слънцезащитен фактор. Сега дали ще можете да ме насочите? Искам и противобръчково нещо, но ме е страх, че кожата ще се изнежи от крема за петна и се чудя дали да не изчакам, след " противопетнистата" процедура, като я свърша, тогава и анти ейдж Simple Smile
Моля, за съвет и ако е възможно да ме насочите към определени продукти, защото си признавам съм пълен лаик Simple Smile

# 104
Съгласявам се с момичетата по-горе за хидратиращия крем на Биотерм. Много е лек и наистина овлажнява добре.
Влизам в темата, за да ви поканя да прочетете поста ми за най-любимия ми до момента крем за лице на Карита. Очарована съм и ми се иска да го споделя и пропоръчам на всички, които търсят не само хидратация, но и превенция срещу първите бръчки.
Carita – Supreme wrinkle solution cream [PRO 3W]

Общи условия

Активация на акаунт