Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 833
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
От две години ползвам само козметиката на Филорга,но реших малко да разнообразя и вчера си взех дневното кремче на Клиник/противостарееща грижа/.Засега нямам конкретни впечатления,ще пиша после....

# 106
Съгласявам се с момичетата по-горе за хидратиращия крем на Биотерм. Много е лек и наистина овлажнява добре.
Влизам в темата, за да ви поканя да прочетете поста ми за най-любимия ми до момента крем за лице на Карита. Очарована съм и ми се иска да го споделя и пропоръчам на всички, които търсят не само хидратация, но и превенция срещу първите бръчки.
Carita – Supreme wrinkle solution cream [PRO 3W]

Много хубаво ревю и много интересен блог  bouquet Изчетох внимателно, но не разбрах дали кремчето става за комбинирана към мазна кожа Rolling Eyes Попива бързо, но започва ли да омазнява известно време след апликация? Ти с каква кожа си?

Зариби ме по околоочното Embarassed - в голяма чуденка съм какво да си взема, че Филорга- та свърши.

# 107
Моята кожа е суха през зимата и смесена през лятото. Но дори и да ти по-мазна, можеш да го ползваш като вечерен. Най-добре да искаш тестери и да прецениш сама дали няма да ти идва мазен. На мен лично никога не ми е лъщяло лицето от него.
И аз съм тотално зарибена по Карита вече. Само дето са ужасно скъпи...

# 108
  • Бургас
Загледах се по серията Aroma Purete на Decleor? Има ли отзиви за продуктите?

# 109
  • sofiq
Последния крем който ползвах и съм много доволна Peace

http://tediata.blogspot.com/2013/08/isis-pharma-teen-derm-k.html

# 110
Имате ли впечатления от някое кремче на Mixa, за комбинирана кожа примерно. Въобще тази козметика добра ли е като цяло? Аз нещо съм резервирана...

Аз иначе съм доволна от матиращия Planter's дето нямало да ги внасят вече и от Weleda дива роза емулсия.

# 111
  • София
Имате ли впечатления от някое кремче на Mixa, за комбинирана кожа примерно. Въобще тази козметика добра ли е като цяло? Аз нещо съм резервирана...
В момента ползвам кремчето за суха кожа и съм доволна,най-важното за мен е че не ми дразни кожата,не ми образува пъпки и не се зачервявам.Който иска само хидратация ще си я получи Simple Smile За цената си е супер!
 Бих го сравнила с Хидрафазето на Ла Рош,или Hydrance на Авен.Но е далеч от действието на енергизиращия на Кларинс например,който аз много харесвам.

# 112
здравейте,

аз пък съм много доволна от Bioderma, и серията за хидратация и за чувствителна кожа съм ползвала и като се има предвид, че кремчетата са на съвсем достъпни цени, мисля, че за доста голям кръг дами биха били достъпни и наистина са много добри. откакто ги ползвам, лицето ми се изчисти и  дори преди цикъл, много малко пъпки ми се появяват. дано съм ви била ползена  Flutter

# 113
Много благодаря, нямам възножност за проба. Оформям онлайн поръчка. Ще заложа на Биотерм, имала съм няколко техни продукта  надявам се и сега да не остана разочарована. Благодаря още веднъж  Grinning

Дано останеш доволна Hug и дано не съм на пангара Embarassed Whistling
  bouquet Hug Гелът на Ботерм се оказа точно това, което търсех. Много съм щастлива и доволна от тази покупка, определено ще бъде повторена.  Grinning

# 114

Аз иначе съм доволна от матиращия Planter's дето нямало да ги внасят вече и от Weleda дива роза емулсия.
Аз също съм резервирана към кремчетата на Лореал, но взех това на Микса което е 6% за чувствителна кожа, ще дам отзив след няколко дни.На първо четене ми допада за смесената ми кожа, аромата е приятен избирах между него и 8 %, но втория ми се стори че мазнее. За цената си -8 лв в ДМ в момента си струва пробата.Пише че е без парабени пък и продуктите имат тестери на всички модели което е важно.

# 115
  • София
Reini, пробвала съм много неща на Лиерак. От серията хидра хроно ми се раздразва някак кожата. Единствено от http://www.lierac.bg/visage/besoin/hydratation/hydra-chrono-1.html останах с добри впечатления.
Иначе за протокола по темата - ползвам Скин виво на Биотерм - дневен и нощен и за околоочен Cellular revitalising eye gel  на Ла прери. Хидратиращата ми маска е на Лиерак - Маск комфорт. Слънцезащитен - СВР.

Ох, бях на море и чак сега виждам мнението ти.  Embarassed Благодаря ти!   :гbouquet:
Крема го взех още тогава и много се надявам да не ми дразни, че кожата ми по принцип е много чувствителна и капризна.

# 116
С изключително бързо омазняваща се кожа съм през лятото,склонна към пигментация.Половин час след миене лицето лъщи,та се не трае.
Ползвала съм Биодерма,Исис Фарма и разни други кремчета за мазна кожа.
Онзи ден си взех Пюр Актив с 24 ч. хидратация- не мога да повярвам на огледалото - свити пори ,приятен аромат и минимум лъщене след часове.Петънцата са изсушени и почна излющване.
Веднага ще тествам и ББ им за мазна кожа.

# 117
Аз съм много доволна от ВВ крема на Гарниер !!

# 118
С изключително бързо омазняваща се кожа съм през лятото,склонна към пигментация.Половин час след миене лицето лъщи,та се не трае.
Ползвала съм Биодерма,Исис Фарма и разни други кремчета за мазна кожа.
Онзи ден си взех Пюр Актив с 24 ч. хидратация- не мога да повярвам на огледалото - свити пори ,приятен аромат и минимум лъщене след часове.Петънцата са изсушени и почна излющване.
Веднага ще тествам и ББ им за мазна кожа.
Заинтригува ме с това кремче на Гарние.Моята кожа е смесена ,с черни точки. Имам и запушени пори, от двете страни на лицето, които нямат видим връх и стоят като неравности на кожата.В резултат на тях, а и от слънцето се сдобих с петънца.Мисля да пробвам това кремче, заради излющващия ефект най-вече.Но мисля, да изчакам да намалее слънцето, тъй като предполагам, че вина за петната имат и козметичните продукти с излющващо действие, които съм ползвала в комбинация със силното слънце.

# 119
  • София
В последно време ползвам козметиката на Лирак, най-вече хидратиращото кремче за суха кожа - HIDRA-HRONO. Кожата ми е много суха и този крем ми понася много добре. На 36 години съм и от известно време забелязвам появата на доста бръчки. Много се колебаех, но се реших да си купя Лирак Премиум. Притеснявах се дали няма да е много силен за моята кожа. Ползвам го от 3 дни и мога да кажа , че е със страхотна консистенция, не е тежко-мазен, много добре попива и за мое щастие кожата м е хидратирана и не е опъната. Посъветваха ме да правя 2-3 курса с него през годината, а през другото време да карам с хидратиращия крем. Не знам до колко е меродавно това мнение на аптекарката, но може би има смисъл. Сега чакам да видя ефекта върху бръчките .......

Общи условия

Активация на акаунт