Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 842
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм много доволна от ВВ крема на Гарниер !!

Много по-добър от този на Виши.

# 121
  • Бургас
Какво мислите за крема за лице на Gutto с охлъови, интересува ме за мазна кожа, склонна към акне ?

# 122
Спряла съм се на козметиката на Биотерм. Не съм ползвала нищо на бранда, затова ще ви помоля за препоръки Simple Smile На 37г. съм, със смесена кожа, към чувствителна. Имам средно изразени назолабиални бръчки, по челото също. Ползвала съм всичко Laughing Доволна съм била не винаги от най-скъпото Peace
Забелязала съм, че от хидратиращи кремове винаги лъсвам, стоят ми тежко и мазно, предпочитам леки формули с анти-ейдж и фърминг ефект. Четох, четох и се спрях на Кларан и Биотерм, но като че ли клоня към второто, понеже на Кларан съм ползвала крем- Multi-active day, еми крем като крем Flutter

# 123
  • Sofia
Спряла съм се на козметиката на Биотерм. Не съм ползвала нищо на бранда, затова ще ви помоля за препоръки Simple Smile На 37г. съм, със смесена кожа, към чувствителна. Имам средно изразени назолабиални бръчки, по челото също. Ползвала съм всичко Laughing Доволна съм била не винаги от най-скъпото Peace
Забелязала съм, че от хидратиращи кремове винаги лъсвам, стоят ми тежко и мазно, предпочитам леки формули с анти-ейдж и фърминг ефект. Четох, четох и се спрях на Кларан и Биотерм, но като че ли клоня към второто, понеже на Кларан съм ползвала крем- Multi-active day, еми крем като крем Flutter

Все едно описваш мен, но съм на 36  Wink  На Биотерм съм ползвала само мостри, но около седмица и сякаш имам впечатления. Не съм във възторг, но кремът беше ок. Сега ползвам Корре(с) (май се изговаря без с-то накрая) и много ми харесват  Peace Хваля ги насам-натам във форума, защото първоначалния изглед лъже - изглеждат плътни и мазни, но попиват без остатък Peace Дават мостри и то щедро, вземи си няколко и ползвай няколко дни, ще придобиеш представа. Като за нашата възраст е с кварцетин и дъб.

# 124
Някой може ли да ми препоръча крем за лице и  за очи?

Кожата ми е нормална, чувствителна, 30+. Търся нещо леко, нямам кой знае какви проблеми и като цяло съм с хубава кожа.
Сега ползвам Биодерма - хидратиращ серум за нощен, и Юсерин анти ейдж, хеулорон филтър за дневен.

# 125
kaly*, с еднакъв тип кожа сме. Не е от най-леките, но ми се отразява чудно: Grazzia bio-regen  Peace

# 126
kaly*, с еднакъв тип кожа сме. Не е от най-леките, но ми се отразява чудно: Grazzia bio-regen  Peace

Благодаря  bouquet
Аз не търся нищо определено, по-скоро като превенция.
Пу-пу, имаме сравнително добра кожа.
Но аз и доста се грижа за нея - почистване, маски(много-домашни и купешки)

# 127
Имах предвид, че кремът не е от най-леките Wink
За превенция е супер, става и за нощен. И което високо ценя - търпи фдт отгоре, без да ми прави "кир ефект", както някои други био кремове.

# 128

това ли е?
Цената е супер, само дано го  намеря някъде. Ти от къде си го купуваш?

# 129
Да, обикновено е около 18 лв. Преди си го поръчвах от сайта им, но в момента той не работи... Имат фейсбук, може да пробваш там, аптека Фрамар виждам, че го предлагат. И един био магазин в София.

# 130
благодаря ти, ако успея да се снабдя с него ще пиша отзив.

# 131
Cutesmallcat, мерси за инфото Heart Eyes . За Кор също съм се интересувала, сега ще потърся още, но тук, в Пловдив не съм ги виждала или поне не съм мяркала цели серии, само тук-там  по някое кремче. Ако има някой от Пловдив, който знае къде ги има, да свирка Blush А какъв околочен ползваш? Аз нощен не ползвам, просто кожата ми вечер след почистване няма нужда от плескане с каквото и да било Grinning . Пробвала съм, но на сутринта ми е мазно и тежко, на кожата, де Laughing
Kaly, аз в момента съм с околоочен Sensibio на Bioderma, доволна съм, той се води гел-крем, но на практика е крем, много добре попива, за чувствителна кожа е цялата серия, дават го и против подпухване.
Да добавя, доволна съм била от кремчетата на Institut Arnaud http://-spam083-/arnaudparis-Francija-c-103_66.html . В Пловдив ги има само в Ivis, или поне аз само оттам съм ги взимала.

# 132
С тази grazzia много ме зарибихте.  Laughing

Аз тествах face крема с кверцетин и дъб - не, не е за мен. Мазно и някак опнато върху кожата, като нещо излишно ми седи.  Naughty
Аз съм с комбинирана кожа, с натрупана умора поради малко сън, особено напоследък.
На Korres пробвах с роза и другия с магнолия. Само последния не ми мазнее толкова, но не намирам нищо особено, освен хубав аромат и по-лесно попиване в сравнение с другите от марката.

В момента пак ползвам Веледа с дива роза, за пореден път. От него съм доволна, но не е много подходящ за много топло време.

кехлибаровка, в кой био магазин предлагат Grazzia bio-regen?  Hug

# 133
  • Sofia
Elian, за околоочен ползвам в момента Uriage Peptilys Contour Des Yeux и много го харесвам. Преди това и аз си бях взела Sensibio на Bioderma и е супер  Peace
Доскоро и аз не ползвах нощен, защото всичко ми мазнееше и ми беше тежичко. Но определено кожата се чувстваше и изглеждаше по-добре. Затова се изхитрих и вечер ползвам серум, без крем отгоре. Серумите попиват много бързо, няма мазно усещане и засега е моят вариант Simple Smile Ползвам два в момента - на Алверде с годжи берито и Eucerin Hyaluron Filler концентрат. Харесват ми и двата много!

Lawless, на мен пък Веледа ми мазнеят страшно много Grinning До кожа си е със сигурност, затова много обичам тестерите и травъл опаковките, иначе с тези цени.. Whistling "Проба-грешка" не е хич любим вариант  Mr. Green

# 134
Кюти,  Heart Eyes Мерси за идеята за серумчета. Ползвала съм преди време на разни марки, но нещо ми опъваха кожата, а и не ги ползвах нощем, а под дневния крем и доста некомфортно ми беше. Обичам да ползвам крем и фдт, без пудра, най-много хайлайтър да мацна Grinning . Но сега, като ме подсещаш, ще пробвам. Наскоро мярнах реклама на това http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/skin-repair/intensiv … irming-serum.aspx. Но ще прегледам отзивите за него първо. И като цяло за Биотен.

Общи условия

Активация на акаунт