Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 855
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Това не съм го пробвала, но от Биотен не съм доволна по принцип, лепкаво ми е било всичко, което съм пробвала. А и този серум е от 45 г. нагоре. Като нищо пак да ти опъне кожата повече от необходимото  Peace

# 136
Мдаааам. Може и така да стане. Уверила съм се, че парите не са пропорционални на резултата. Най-важното е да се съобрази типа кожа, какво е състоянието й към момента и ест. възрастта. Ползвала съм това http://apteka.framar.bg/30061867/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD% … -30-%D0%BC%D0%BB- и бях супер недоволна, мазна и тежка, непопиваща текстура. Не съм пристрастна, но БГ марки не ползвам, освен Колагена и то преди 20г. Оставям отворена офертата за серуми Wink

# 137
  • София-Младост
Аз съм много доволна от ВВ крема на Гарниер !!
Аз го ползва зимата и бях доволна, в един хубав слънчев ден обаче като го нанесох така се изприщих, че доста време ходех като краставица в лицето, не знам каква реакция стана Sad(((
В момента тъкмо привърших един на Биодерма и се чудя пак ли от него да взема или да пробвам тези на Мixa.

# 138
В момента ползвам Кодали - Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet, много приятен крем.
Поръчах си Elemis Maximum Moisture Day Cream, но дали е подходящ за есенно-зимния сезон, имате ли впечатления, а и за каква възраст е Thinking? Благодаря  Simple Smile

# 139
Аз съм много доволна от ВВ крема на Гарниер !!
Аз го ползва зимата и бях доволна, в един хубав слънчев ден обаче като го нанесох така се изприщих, че доста време ходех като краставица в лицето, не знам каква реакция стана Sad(((
В момента тъкмо привърших един на Биодерма и се чудя пак ли от него да взема или да пробвам тези на Мixa.

понеже и аз се чудих за Мixa, в темата за продуктите, от които сме недоволни - много момичета се оплакват, че не са доволни. Но все пак ...............всичко е до кожа. 

# 140
Да се изкажа и аз Flutter На Микса си взех тонирания крем против зачервявания- напомня на най-обикновен нискокласов ББ крем, не се разнася добре, наслоява се тук-там. ooooh! Но... мицеларната вода е ок, детският шампоан е ок, а гел-душът за тяло и коса ми ухае божествено, съдържа бадемово масло и не изсушава кожата. Не е нещо уникално, но за парите си е добър продукт. Хубава реклама има правят, но според мен не е нещо, което да го няма на пазара. И то по много Laughing

# 141
кехлибаровка, в кой био магазин предлагат Grazzia bio-regen?  Hug

Скрит текст:
"Донита" - бул. Гоце Делчев 105

# 142
Момичета,някоя от вас да е ползвала този крем:
http://www.feelunique.com/p/Decleor-Hydra-Floral-Multi-Protectio … -Light-Cream-30ml
Явно е нов,преди имаше друг подобен(дето го подаряваха със списание грация миналата година).
Та поръчала съм това кремче,нямам търпение и бих искала да зная какво да очаквам Peace
И да похваля кремовете на марката!За чувствителна кожа са идеални.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 17:49 от bubka:)

# 143
Взех тестерче на крема на korres с кора от магнолия, че му се чудя отдавна, но при мен прави "кир" ефект. Sad Има лек приятен аромат.Утре ще пробвам пак.

# 144
Лошка, мерси за инфото Wink. Тъкмо се бях разтърсила за тия кремове, на Korres, де... Аз и друг път съм питала за мнение за добри кремове без кир ефект, просто да се посочат марки, от които сме доволни и не предизвикват подобни неприятности Flutter

# 145
  • Бургас
Някой пробвал ли е тониращия крем на Lumene ? newsm78

# 146
  • Sofia
Взех тестерче на крема на korres с кора от магнолия, че му се чудя отдавна, но при мен прави "кир" ефект. Sad Има лек приятен аромат.Утре ще пробвам пак.

При мен не прави Sunglasses Вземете тестерчета и пробвайте  Peace

# 147
elian, пробвай тестерче предварително. Peace
Аз ще доизхабя мостричката да видим.
Тестерчето от крема за нормална до смесена кожа с Кверцетин ми е много мазен.

# 148
Какво ще кажете за M.Asam
трябва ми дневен хидратиращ и околоочен крем - със нормална кожа съм 40+

# 149
  • София
Какво ще кажете за M.Asam
трябва ми дневен хидратиращ и околоочен крем - със нормална кожа съм 40+

Преди няколко години съм ползвала дневeн, нощен, маска и серум, но вече не помня от коя серия бяха - Виноголд или Винолифт. Сега разгледах в сайта им, за да е по-точна информацията ми, но са сменили опаковките. Изобщо не съм доволна. От нито един продукт. Кремовете не бяха нищо особено нито като текстура, нито като ефективност, серумът обаче беше ужасен - хем опъваше зверски кожата, хем беше изключително лепкав и не попиваше. А като нанесях отгоре крема, ставаше т.нар. кир ефект. Бяха ми пратили и мостри на крема за устни и Magic Finish-a им, който ми беше изключително тъмен, изобщо не се адаптираше към цвета на кожата ми, както обещаваха в описанието, и лицето ми стоеше като нацапано. Но пък в една съседна тема съфорумка го хвали много, така че явно като всяко козметично нещо за едни е незаменим продукт, за други - просто боклук. Най-добре е ако имаш възможност да си вземеш мострички за проба.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт