Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 922
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
 Grinning Reiny, явно аз съм била. От Виноголда с ресвератрол съм доволна, но трябва много икономично да се нанася, примерно колкото грахово зърно за лицето плюс шията, понеже ако е повече наистина се получава кир ефекта. Не знам Рейни с какъв тен е, аз съм по-скоро матова, на мен Финиш-а ми е перфектен, уеднаквява ми тена, прави порите незабележими. След 2-3 часа мога да нанеса наново, ако забележа, че е попил, т.е. не е като фдт покривен, а се слива с тена на кожата. Това е моето мнение Flutter

# 151
  • София
elian, възможно е. В темата за ББ кремове, нали?  Grinning
Аз все си мисля, че моите кремове бяха от серията Винолифт, но наистина не помня и затова не мога да си позволя да съм категорична. А кожата ми е много светла, с жълт подтон и това не е единствения продукт, който не иска да се адаптира към тена ми. Защо - нямам представа.  Laughing Имам същия проблем и с ББ-тата.
Иначе Финиш-а наистина не прилича на ФДТ, по-скоро на тониран крем или ББ.  Peace

# 152
Рейни, да, прилича по-скоро на ББ крем или ако трябва да бъда по-точна, на нещо средно между ББ крем и мус. Позволява прецизно дозиране и нанасяне просто защото не се наслоява. Консултантката, която е и дистрибутор на бранда в БГ ми каза, че в продължение на деня го нанася няколко пъти. Споделих й на колко години съм, 37, като тя изглеждаше по-млада от мен. Бях ей така Shocked, когато ми каза, че е на 42. Естествено, спред нея това се дължи на използването само на продукти на фирмата Laughing, дали е така, не е ясно обаче. Беше мн любезна, даде ми мостри на всички налични продукти и след мацване вкъщи, си избрах Виноголда, всъщнот и най-продавания има продукт. Който се интересува, може да се информира за продуктите им в интернет. Не правя реклама, ползвам и други продукти на най-различни брандове. От ББ и аз не съм доволна, може би за по-млади момичета е по-подходящ. Наскоро пробвах СС кремовете на Макс фактор и Лореал. По-покривни са, но кардинална разлика с фдт на същите марки не виждам Flutter. Да споделя, че не съм доволна от прехваления Colorstay на Revlon, но грешката си е моя, просто не улучих цвета, осветлението, както и навсякъде в подобни магазини е луминисцентно и няма как да разбереш що за 'красавица' ще си на дневна светлина Laughing. Купих си Парюр на Герлен, харесва ми, верно много пари е, но така и така давам по 25-30лв за немалко подобни продукти, та се реших на тази стъпка. Само да добавя- винаги съм харесвала фдт на Лореал, от тези, които в момента са в мрежата, също. Да ме пита човек що се решавам да експериментирам  Mr. Green Отдавна им се каня на корейските фдт, но момичетата споделят проблеми с намирането на точния продукт за тях, а и нямам идея как да пазарувам онлайн  Blush, мисля, че без мостри не бих се решила. Ако някой от Пловдив има желание да ми пише на лични и да сподели опит/може и да се видим/, да направим обща поръчка, бих се навила. Надявам се да съм била полезна Flutter
Хубав и ползотворен ден от мен, и умната с покупките Hug
Само да добавя- класната ми имаше перфектна кожа на 60г. Попитахме я на какво се дължи това, тя отговори бадемово мляко и нишо друго Shocked Купих си същото на Розаимпекс, еми идеално е Laughing

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 21:06 от elian

# 153
Отварям нов пост, понеже предният ми се получи дълъг Grinning. Говорих за Виноголда, но ми е на привършване и понеже виждам вие какъв клас кремчета обсъждате и то компетентно и от опит, иска ми се да ми препоръчате крем. Спряла съм се на Clarins,  Guerlain или Estee Lauder. На 37г. съм, със смесена кожа,  нямам някакви особени проблеми като петна и дълбоки бръчки, просто искам да подобря изцяло състоянието й. Искам плътност, блясък, избистрен тен, незабележими пори. Тотално се оплетох от предложенията тук, а и не съм пробвала такива кремове с изключение на Idealist на EL. Добре беше, но само за момента, когато свърши всичко си се върна по старому. Наистина ще съм благодарна на всякакви отзиви  bouquet Hug

# 154
  • в 1001-та нощ
такъв избистрящ .... е Sleep & Peel на Филорга - ползва се, когато прецениш, че има нужда - вечер  Peace можеш да вземеш тестер  Peace

# 155
Аз съм доста алергична и ми и много трудно да си намирам крем за лице. Последния път си взех по препоръка на приятелка Eucerin. Вече няколко месеца го ползвам и съм доволна - нямам сърбеж и не се обривам.

# 156
Аз съм доста алергична и ми и много трудно да си намирам крем за лице. Последния път си взех по препоръка на приятелка Eucerin. Вече няколко месеца го ползвам и съм доволна - нямам сърбеж и не се обривам.
И този от средния клас е много добър за чувствителна кожа:
http://beautyshop.bg/product/700/lumene-hidratirasht-dneven-krem … itelna-kozha.html

# 157
Алена,   bouquet

# 158
  • в 1001-та нощ
може да надникнеш в темата за Филорга, ако се интересуваш от още отзиви за него  Peace

# 159
И този от средния клас е много добър за чувствителна кожа:
http://beautyshop.bg/product/700/lumene-hidratirasht-dneven-krem … itelna-kozha.html
Благодаря за препоръката... Ще го пробвам и ще пиша впечатленията си...

# 160
  • на последния етаж
Използвам темата да попитам имате ли впечатления от тези хидратиращи маски: 1 и 2?

# 161
Някой ползвал ли е това http://www.dermahelp.bg/index.php?route=product/product&manu … p;product_id=1083 ? Конкретно въпросът ми е дали е предимно хидратиращ или подхранващ. Аз търся нещо по-скоро подхранващо и изглаждащо.
И съм се зачудила каква точно е разликата между горния и този http://www.dermahelp.bg/index.php?route=product/product&manu … p;product_id=1090. Нещо мултикърекшън като изрекламират ми звучи фалшиво- с един продукт си решаваш всички проблеми Wink

# 162
В момента ползвам този http://www.amazon.co.uk/Velnea-Moisturizing-Extract-Macadamia-Al … oin/dp/B00BHKJSZU, не е скъп, за нормална млада кожа е, чудесно се слага върху него фон дьо тен.
Е, вече мога и да почна да се оглеждам за нещо предотвратяващо бръчките , де...Но ми е най-важно съчетанието на крема с ФДТ, писнало ми е да си купувам кремове, които да се ''белят''

# 163
  • Бургас
Взех си това кремче http://www.dermahelp.bg/Aqua-Precis-gel-creme_hydratante_Uriage_40ml търсих нещо леко, хидратиращо. Надявам се да съм доволна. Някой да го е пробвал ?

# 164
Взех си това кремче http://www.dermahelp.bg/Aqua-Precis-gel-creme_hydratante_Uriage_40ml търсих нещо леко, хидратиращо. Надявам се да съм доволна. Някой да го е пробвал ?

Използвам го повече от месец. Наистина е много лек и хидратира добре, без да оставя мазен филм.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт