Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 721
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
На мен също много продукти на Виши не ми се отразяват добре, или са ми сухи, или омазняват мнооого. Пробвай с А-Дерма, те са много хубави. Hug
И аз мисля да почна с A-DERMA.

# 676
  • Belgium
Ще провам със сребърната вода,пък да видим.Да и на мен ми се появиха такива лишейчета,всъщност цялото ми лице се превърна в нещо като минно поле,само че след употреба на Виши  Grinning Мерси отново,утре ще я купя и да се надяваме на най-доброто.

Козметиката на Виши е изключително агресивна и не е подходяща за чувствителна кожа склонна към зачервявания. Моята също е такава, за това от личен опит бих ти препоръчала серията против розацея на Биодерма (всички техни продуки, които има AR в названието), този крем е много добър:

# 677
Първо на Виши си купих следните неща :Normaderm,термална вода,Idealia(за нормална и комбинирана кожа),Vichy 3in1.Мазах се няколко дни и изведнъж лицето ми започна да ме боли много,стана червено и на следващия ден започна да става на огромни ,червени петна,съответно дерматологът каза,че имам някаква ужасна реакция и трябваше да се мажа 5 дни ,за да ми се изчисти до ниво да започне да се излющва.  Rolling Eyes Иначе , благодаря за съветите,ще пробвам и с тях едно по едно и ще видим.Благодаря,много  Hug

# 678
Първо на Виши си купих следните неща :Normaderm,термална вода,Idealia(за нормална и комбинирана кожа),Vichy 3in1.Мазах се няколко дни и изведнъж лицето ми започна да ме боли много,стана червено и на следващия ден започна да става на огромни ,червени петна,съответно дерматологът каза,че имам някаква ужасна реакция и трябваше да се мажа 5 дни ,за да ми се изчисти до ниво да започне да се излющва.  Rolling Eyes Иначе , благодаря за съветите,ще пробвам и с тях едно по едно и ще видим.Благодаря,много  Hug
вероятно от Нормадерм ти се е получил проблема, - той съдържа доста киселини и тежки съставки. Дерматолога е трябвало да прегледа съставките на кремчето и да види коя съставка вероятно те дразни...
Друго нещо, което може да се е случило ако си използвала много и различни продукти в тези дни. Но дано всичко е наред. Успех и дано откриеш твоят крем! Simple Smile

# 679
  • в 1001-та нощ
don domat, отн. Филорга - като всяко нещо - на едни много им харесва, на други по-малко - трябва да се пробва  Peace

В ценовия си клас - за мен са най-доброто, ключът е комплекс с хиалуронова киселина и богат коктейл полезности, които наистина работт, ако се сработят с кожата ти  Peace

В темата за Филорга има доста отзиви и много момичета споделят опита си  Peace

Бих те насочила да огледаш 1.) за серум с лифтинг ефект - за под крема и  2.) за нощен крем - с пилинг ефект и хидрокси киселини - да избистри тена и освежи излъчването  Peace

Вземи си и добавки за кожа  Peace

Алена, какви по-точно добавки имаш предвид?? За този продукт какво ти е мнението http://apteka.framar.bg/30020762/%D0%B4-%D1%80-%D0%BD%D0%B8%D0%B … 1-60-forest-herbs ?
И ако е възможно може ли някакъв примерен крем с  пилинг ефект и хидрокси киселини да препоръчаш, защото аз лично не съм срещала такъв от марките медицинска козметика например, а другите не са ми много познати.  Praynig Hug

Редактирам се Simple Smile Препоръчаха ми този в аптеката, какво ви е мнението за него http://www.marvi.bg/isispharma-glyco-a-12-krem-piling-s-glikolov … kt-30-ml-316.html

Като крем с пилинг ефект и хидрокси киселини - Sleep & Peel на  Filorga - съдържа комплекс от 6 хикрокси киселини - 3 алфа и 3 бета и много други "полезности"  Blush

Добавки:

омега 3 от риба с повече EPA
омега 6 - масло от пореч
омега 7
коластра
астаксантин
витамин Д
аминокиселини
колаген 1 и 3 тип

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 00:00 от a.l.e.n.a

# 680
Coral_2013 Да и аз се замислих дали да не го занеса,само че като излизах ми изхвръкна от ума,защото трябваше някакси да измисля с какво да скрия нещото , подобно на лице.  Laughing (малко самоирония )  Grinning Иначе аз се мазах главно с Нормадерм , от другите си сложих 2 3 пъти макс . Мерси много  Peace

# 681
Здравейте!
Пробвах мострите от каталога на Ла Рош и си харесах Hydraphase intense legere. Реших да си го взема във вариант с UV защита, но се чудя дали е подходящ за смесена към мазна кожа. Някой пробвал ли го?  Blush

# 682
Здравейте!
Пробвах мострите от каталога на Ла Рош и си харесах Hydraphase intense legere. Реших да си го взема във вариант с UV защита, но се чудя дали е подходящ за смесена към мазна кожа. Някой пробвал ли го?  Blush
Legere  ( Light ) версиите са предназначени за нормална към смесена кожа. Би трябвало да ти пасне, освен ако кожата ти не е прекалено мазна

# 683
  • Бургас/Пз
Алена, много ти благодаря, страхотна си! Част от добавките вече ги пия - коластра и омега3, заедно с маслото от вечерна иглика за ПСМ, ще се опитам да си набавя и другите. За съжаление този крем на Филорга не ми е по финансовите възможности, но се надявам да успея да намеря нещо друго подходящо Simple Smile

# 684
 Coral_2013, а имат ли фактор? Кожата ми в последните 2 месеца доста се измени- стана суха на бузките и все така мазна в Т-зоната, но лятото задължително трябва да нося крем с поне 15-ти фактор ,тъй като ми се появяват много лунички от слънцето ooooh!

# 685
  • Belgium
La Roche Posay Hydraphase Intense Legere няма фактор.

Освен това при мазна Т-зона може да дойде една идея, прекалено хидратиращ  Peace

Ето как изглежда голямата разфасовка:
http://4.bp.blogspot.com/-PhCSkGsaVJ8/T3s0AepE8GI/AAAAAAAAAS0/9x … 1600/IMG_2301.JPG

# 686
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще се вклиня малко не на място сред скъпите кремове, но идвам да похваля този

Взех си го само за проба, пък и защото беше супер евтин, да видя дали ще ми понесе противобръчков крем на мазната кожа и да редувам с обичайния ми. Пък той взе, че се оказа много приятен. При първото нанасяне ми се стори непоносимо тежък, но попи за три минути без следа и сега си го ползвам вечер. За ефект нищо не мога да кажа, кожата ми е и опъната, и без бръчки.

# 687
  • Варна
Някой с отзиви за този крем на Биодерма?! С висок фактор е и за чувствителна кожа.
Хвърлила съм му око... дано да има мостри, че да го пробвам и да преценя.

# 688
 Лу,   bouquet Май съвсем се отказах, след като видях, че третата му съставка е Dimethicone.

# 689
Момичета, помогнете ми с избора на крем с висока хидратация и антиейдж ефект  Hug

В момента ползвам Бенфианс на Шисейдо, но не съм особено впечатлена. Идва ми плътен и с недостатъчно хидратация за моята кожа. Бръчки пък въобще не повлиява/прикрива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт