Още мъничко остана, скоро всяка ЮЛКА ще е горда мама! - тема 35

• 39 551
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Гифтче,скоро ще излизаме и дано тогава докато бебо спи да мога да обръщам внимание и на баткото ,да го водя на играе и т.н.Тя уж свекито дойде да помага за баткото ,но само виси около бебето и откачам  #Cussing out В тези горещини съм й забранила да го гушка без причина,не мисля  изобщо ,че бебето разбира ,че го гушка баба му,по-скоро му е топло и гадно.Тя от дума не разбира ,само готви някакви безмислени манджи,оплаква се ,че имала шипове и всичко я боли,хич и не е отворила дума да чисти...лошо ми става вече.Ще изкарам и другата седмица обаче ,за да не я обидя,гледайте каква съм овца ooooh! ooooh! ooooh!
Искам да напомня на всички кърмещи ,които страдат от безсъние ,да си вземат децата при тях на спалнята и да се наспят веднъж завинаги  Laughing Вече 4 нощи се наспивам чудесно и през деня съм кукуряк,докато се разшава бебето и му дам да суче ,то даже няма време и да се разплаче и веднага заспива Joy

# 181
Първо - честито на всички нови мамита! Да са им живи и здрави бебчетата и да ги радват много   bouquet  bouquet  bouquet
Второ - момичета, много ви благодаря, че бяхте до мен през цялата бременност! Това беше един прекрасен период от моят живот, през който преживях някои неща, но благодарение на вас всички мина и забравих  Hug
Трето - ТЯ е прекрасна! хихи, наистина усещането да имам бебче е невероятно и съм много щастлива - плача почти непрекъснато от щастие като я видя  Heart Eyes

Раждането мина повече от добре - точно 1 час от клизмата до появата на малката Емилия Simple Smile
Нямаше време за упойка. Имам само 1 вътрешен шев, който на всичкото отгре е козметичен Simple Smile))
След като родих доктора се обади на ММ и го пуснаха в залата, заедно с бебето - бяхме за един миг тримата - ММ, бебето и аз - невероятно усещане, наистина!

Сега се опитваме да се кърмим, доста ни е трудно, защото тя е много поспалива и заспива на гърдата ми.
Замислям се, едно раждане колко много променя жената - наистина я прави жена . Това е невероятно, как толкова малко човече може да обърне всичко! Миговете с нея в болницата бяха безценни, сега е по-различно, защото сме вкъщи и някак се чувствам по-резлично. Но първите срещи в болницата, бяха незабравими   Heart Eyes
Та така момичета, аз съм го ударила на носталгия и ми е толкова хубаво да си поплача от хубаво(крия се, защото ММ се сърди и твърди, че съм лигла...но вие го знаете:)
Като цяло засега нямам притеснения около бебка, освен дали се храни добре, но се успокойх, защото от вчера е започнала да качва грамчета, само от коластрата ми, което е прекрасно Simple Smile
Поздрави на всички - ще вляза да изчета, но просто днес ми е първи ден вкъщи и ми още странно

# 182
Ох, Жалина, колко прекрасно звучиш  Hug Браво, герой си ! Толкова се радвам, че раждането е минало леко ! Сега се наслаждавай на малката, дано да слушка и да е спокойна !

# 183
  • София
Жалина, щастлива си Hug Много, много се радвам!
Ама, защо всички, които родят, влизат да благодарят? Аз не съм благодарила, защото ми е някак, като финал, пък нямам намерение да се сбогувам с вас Naughty
Ох, Мисти залипсва и сега я мисля Praynig

# 184
Честити бебенца на Скреч и на Ради, да са много здрави и радост за мама и тати Simple Smile)

Жалинка
, добре дошла у дома. Наистина звучиш прекрасно. Да си майка е вълшебство, наслаждавай му се Simple Smile)) чакаме по-активно включване.

ООО Мисти или е ядосана и е решила да не пише или наистина е в болницата.

Данче аз днес я изкарах за пръв път за около 15-20 мин. Както седнах на люлката така откърти, че няма събуждане, а Марти си джиткаше и си играеше Simple Smile) трябва да издържим още няколко дни.

Флай
, не ти давам да пишеш че ти е трудно. Моля те ти си ми олицетворението за спокоен и оправен човек. Ако ти не можеш, ние какво да кажем Simple Smile)

Сандалке, липсваше ни Simple Smile) Марти е пич ама и той изперква от време на време.

Качих и малко снимки Simple Smile)

# 185
  • София
Глупи, да са ти живи и здрави и двамата! А, Марти е прекрасен Heart Eyes
Аз днес се чух с моето свеки, държахме се, сякаш нищо не се е случило. То нашето е малко циганска работа Grinning

# 186
Джине, как ти се види олиото ХИП?  Whistling

Аз от днес задължителнпо вече дохранвам Бобо с АМ. Просто ми се струва, че за възрастта му 50-60 мл кърма са малко. И като взех да го дохранвам се успокои и спи непробудно по 4 чАса.
Еми това е то, видяло се е че аз в тоя живот няма да кърмя. Отивам да се самобичувам  Simple Smile

Днес майка ми го разхожда много из НСА. Аз използвах да обезкосмя ММ с кола маска, така врещя че си умрях от кеф  Imp

# 187
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисти нали каза, че ще я приемат днес в болница  Simple Smile Сега остава тези дни да чакаме хубавите новини  Hug

Утре и аз съм към болницата и ще видим какво ще решат драгите лекари. Дано по-бързо се приключва с тая сага - моята бременност.

# 188
  • varna
Жалина, добре си се прибрала у дома  Hug Много добре звучиш, дано и занапред така.
Катенце, ние май както групово седяхме, така и групово ще родим, като гледам как сме се засилили всички за болниците  Laughing
Близначе, представих си картинката с колата маска и умрях от кеф и аз  Twisted Evil

# 189
Привет и честити бебчета  - здрави и щастливи, а за мамите бързо възстановяване и мноооого бебешки усмивки Simple Smile

За нас какво да кажа - започнахме да влизаме в ритъм и да свикваме тримата. ММ напоследък само мрънка колко нагоре му идва (пазарува, помага в къпането, разтоварва миялната машина и  понякога прави салатка) и май се оказвам с две бебета  Laughing

Аз вече мога да си сядам на дупето - паднаха ми няколко конеца, да пишкам нормално - животът е хубав  Crazy Тази седмица нещо ни налазиха много гости и ходя недоспала, но ще наваксам. За утре ако не ми мине котка път съм запланувала да направя пазар както аз си знам, основно чистене, спане и кърмене  Sunglasses

За ОБ София по петобалната система оценявам  3,5   Peace радвам се, че ражданията и престоят на други мами е бил по-приятен  Peace

Леко раждане на последните мохикани и нека силата да бъде с вас!

# 190
Повръщането е възможно да се дължи на ...........

Атракция Simple Smile много благодаря   bouquet
Приемам, че е щастливо повръщащо бебе. Малко се стъписвам като я слушам как диша и мрънка като котарак след хранене, но се надявам, че е временно.

# 191
Честити бебчета на всички момичета   bouquet

Имам проблем с голямата кака, която не дава да ставам и иска да заспивам с нея. Това ме изморява ужасно. Иначе време успявам да намеря за себе си. Дори бях на работа 2 пъти с бебето.

Леко раждане на останалите неродили (май не останаха много).

# 192
  • varna
Оф, нервна съм, не можах да спя, още по-лошо - гладна съм  Twisted Evil От вчера така ме боли отдолу, че едвам спах, пък днес как смята да ме преглежда не знам. Ако не умра на стола, значи ще родя  Mr. Green Целувки и гушки на всички и скоро се надявам да ви пиша обебена Hug Heart Eyes

# 193
Добро утро  Hug

Хера, стискам палци, както и на всички очакващи все още ...

Ние днес ще правим погачата на Василена, ще се съберем най-близките жени 5-6 и ще й пожелаем всичко най-хубаво в живота Simple Smile

Поздрав за който си пада по релаксиращите звуци http://www.youtube.com/watch?v=kZN-6urkI8M

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 194
  • Бургас
Аз все още съм тук, все още 2в1 Simple Smile

Мисти може и наистина да е в болница, като гледам и Хера и Катето и те към болницата са се ореантирали, ами аз какво ще правя накрая сама ли да закрия нашата тема?

Общи условия

Активация на акаунт