Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Мажи зърната с кремче и гледай да са на сухо... По принцип със секцио кърмата слиза по късно, към 5 ден. Бъди спокойна, както каза Джина Л., малката няма да остане гладна

А колко затлъстели деца има сред нас? Аз не повтарям на майките им като ги видя! малии къв е дебел Гошо!
Какви гастро бля,бля....това наддаване за 21 дни е чудесно ,нека да се изкажат и другите мами ,но мисля ,че за кърмено бебе е нормално.Недохранена била,слабичка била.....Не се оставяй да те объркват,ако няма друга причина ,освен наддаването ,няма за какво да се тревожиш според мен! Синът ми наддаваше по кило и половина ,това също не е нормално,беше си кюфтенце,израстна го и сега даже е слаб.Всичко е много относително при децата,кърми си смело .Може пък по-честото сукане да се дължи на скок в растежа ,колики,да иска да се успокои ,както каза Агнес.Стискам палци Юлия да натрие носа на докторката !
Щото видиш ли аз като не успявам да кърмя, значи не давам най-доброто на детето си, значи съм лоша майка. За това реших да не чета вече постовете в червенко и зеленко (извинявайте, нищо лично към никой момичета 
Добра и симпатична женица, която много добре се грижи за дъщеря ми когато е при баща си.