Още мъничко остана, скоро всяка ЮЛКА ще е горда мама! - тема 35

• 39 561
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Джине,Ади също се обели така на люспички на 5-6 ден.Не съм й сменяла олиото,защото майка ми каза,че е нормално.Сега се е оправила и е толкова мека и гладк   Heart Eyes.
Мъхче радвам се че се отчете.Целувки на мъхлите!
Близначе не сменяй млякото на детето!Това,че са ти похвалили един продукт не значи че задължително трябва ъа прибегнеш към употребата му.Не се знае как ще подейства на твоето дете.Освен това колкото и да е добро това мляко,не забравяй,че ти даваш НАЙ-ДОБРОТО!Няма изкуствено създадено мляко,което  да съдържа всичките вещества,които има кърмата.Така,че колко да е добро това мляко?Ако все пак държиш да го смениш,косултирай се с лекар Peace

# 61
Бела ти пък за какво ще ходиш в болница, като даже имаш време до термин?
Луиза а защо не искаш да разкажеш, то така или иначе останахме 4 -5 неродили, хич да не ти пука, нас очевидно не ни чака нищо добро с това пренасяне, поне мен. Но винаги са ме коронували за кърък №1 у нас, така че си знаех, че ще има нещо непредвидено, не вярвах, че ще е глупавото предизвикано раждане, обаче вече се примирих, явно ми е писано да страдам повече от нормалните жени, дето до последно са си у тях. Не съм единствената, интересно ми беше на бихайнд разказа да чуя , че тя беше преносила, предизвикана, и накрая секцио, обаче тя пък не е разказвала подробности. Още тогава си мислех, че това нейното е възможно най-гадното, хем болки, хем секцио. Хайде ще ви оставям, че да се настройвам на вълна болница. Като се върна да сте родили и Хера, и Танчето и Катето, и останалите  Hug Praynig

# 62
  • Бургас
Добро утро от мен, все още 2в1, чакам и другите бремелинки да се отчeтат  Grinning Мисти, пиши след болницата. Между другото на тонове не ме викат всеки ден, а през ден незавиаимо че преносвам.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 08:10 от *Таничка*

# 63
Добро утро от мен, все още 2в1, чакам и другите бремелинко да се отчвтат  Grinning Мисти, пиши след болницата. Между другото на тонове не ме викат всеки ден, а през ден незавиаимо че преносвам.
То така, ама последно през ден е вчера, а идват събота и неделя, и при нас в провинцията, няма кой да работи през уикенда, освен ако не си в болница, и оттам идва проблема

# 64
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро-о-о  Hug

Сутринта викам на мъжа ми, че нямам търпение да се събудя някоя нощ превита от болки, толкова ми омръзна вече  Laughing

Глупи, във Втора ще раждам, да.  Peace Как се казва педиатърката ви?

Днес отново съм на тонове. Не мога да разбера как сутрин и през деня нямам грам контракция, а вечер са през половин час...наистина, безболезнени са, но ги има.  newsm78

# 65
  • Бургас
Ами мен ми казаха утре да отида в болницата за тонове, че нали вчера ходих ...просто мислех че ще кажат всеки ден, а те казаха през ден.

п.с. извинявам се за правописните грешки, но когато пиша от телефона гледам че почти винаги ги правя в бързината Simple Smile

Кате и аз съм така през деня са по-малко и по-слаби, вечер стават регулярни и по-силни, и после утихват по някое време и заспивам...снощи и през нощта почти не успях да спя....ама без резултат Simple Smile

# 66
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
В темата останаха само лентички с послания 'i should be here by now'  Laughing

Вени, капки Колийф, Лефакс, Еспумизан са също за колики. Опитай с някое от тях. Само Лефакса се поръчва от Германия.  Peace

Ох, Таничка, вижда му се края...

# 67
  • Бургас
айде Катенце, пожелавам си на мен и на вас днес да е денят Simple Smile

# 68
Нелва, то това направо е за телевизията и господарите - бива ли такъв тормоз  Shocked

В ОБ, където ще раждаш, и където раждах аз е нещо подобно, да не казвам същото. Аз разказвах в темата за ОБ Варна, има и други мнения, които потвърждават. Родилното е много добре, но Неонатология..., от там правят мизериите. Явно е масова практика в цялата страна.

# 69
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Привет от мен! Hug
Първо да честитя на всички мами за рожбие им да сте здрави и само положителни емоции!
Ние от вчера сме си вкъщи най сетне,че вече се побарках!За раждането ми няма да ви разказвам сега,но беше бързо ама адски болезнено за мен!Трябваше да ни изпишат в неделя,но в последния момент ми казаха че малкия има някаква инфекция и го сложиха на антибиотик.Когато ми о докараха с абокат направо щях да се побаркам!Толко много не съм плакала сигурно през целия си живот!Сега се гледаме с него и е кротичък тази нощ се буди само веднъж в 3 часа иначе си спи и си кротува Heart Eyes!

# 70
  • varna
Нелва, то това направо е за телевизията и господарите - бива ли такъв тормоз  Shocked

В ОБ, където ще раждаш, и където раждах аз е нещо подобно, да не казвам същото. Аз разказвах в темата за ОБ Варна, има и други мнения, които потвърждават. Родилното е много добре, но Неонатология..., от там правят мизериите. Явно е масова практика в цялата страна.

Oooo, ама те не знаят с кого си имат работа - ако смятат така да ми се отнасят, ще получат същото насреща. В моите си среди и сред компаниите ми съм доста известна с мрънкането и овикването на хората, които са си го заслужили  Twisted Evil
Тук сме още две в едно и днес  newsm78
Бела, стискам палци, ама има време, защо отсега в болница  newsm78

# 71
Понеже видях че сте обсъждали хемороидите - ето това помага доста за свиването им и съответно намаляване на болката, и поне може да се сяда спокойно. Аз лично го правех във втората половина на бременността и след раждането и се чуствам доста по-добре. Останалото предполагам го знаете - душ след всяко изхождане вместо т.х., клечаща поза за по-малко напрежение и така.
Успех!  Simple Smile

# 72
Здравейте,влязох набързо да проверя Мисти,Хера,Танчето и др.,но уви.Момичета стискам ви палци,и Мисти малко по-позитивно,какво е то това кърък,че и номер едно.
Аз глася тука памперси,млека,че ще излизаме пак,че ми предстои и ходене до училището на сина ми и ще си направи пак една голяма разходка.
Близначе и аз мисля да сменя млякото,сега съм на Аптамил,но мисля да мина на Блемил.Тука в Русе това мляко стана холям хит,всички са много доволни.Децата не се запичали,не повръщали много и не наддавали рязко,но го има само в магазините Доналд Дъг,незнам вие как сте там,ако искаш поразпитай.А за козметиката и на мен ми изписаха на Себа мед млякото,че малката беше с много силно изразена еритема,но аз докато я купя карах с на Хип млякото и пак се изчисти детето.Така,че мисля,че им е хубава серията.

# 73
Върнаха ме току що, нямам никакви признаци, ни контракции, нищо, само добрите тонове на бебето, което гониха с апарата, че то мърда много и не може да го хванат.
Хера хайде де и ти ли си още тук като мен, вече им писна на другите от нас 4-те  Joy
Освен да вземем да залагаме, коя ще е последна  Joy и дет се вика последните ще станат първи  Mr. Green
Ани честито ви изписване  Hug

# 74
  • Бургас
Я да ви питам, че сега говорих с една дружка и тя ме пита пия ли нещо за раждането и аз като гръмната викам "какво да пия"...вече направо се чудех дали не ми говори за едно малко уиски за отскок и за да не се притеснявам....ама тя друго имала предвид Simple Smile Тя била пиела Арника Монтана....та се сетих че бях чела още в началото на бременността за хомеопатии дето пиели хората за раждането и потърсих за тая Арника инфо....та си записах тук няква схема, въпреки че то няма много за кога да се пие...те хората препоръчват от началото на 9 мес. да се почне и при започнало раждане също, че и след това.... Инатересно ми е дали в предродилна ще ме пуснат с шишенцата с гранулки и после в реанимация също Wink за да мога да си взимам илачите Simple Smile

Някоя пила ли е и имало ли е ефект?

Общи условия

Активация на акаунт