След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 303
  • 728
  •   2
Отговори
# 495
Вай, вай, вай чок гюзел тези двамцата. Heart Eyes

Нали Тинче страхотни са обаче си личи че и Серенайчето си по ниска от него 1.73 е,но се надявам да няма нужда от трупче  Joy
нашия кат напрай лек разкрач и ще са тамън  Mr. Green
Юх,какъв разкрач бе рано е още за разкрача леле те още тесто не са приготвили тя за разкрач говори  Joy

# 496

Нали Тинче страхотни са обаче си личи че и Серенайчето си по ниска от него 1.73 е,но се надявам да няма нужда от трупче  Joy
Юх,какъв разкрач бе рано е още за разкрача леле те още тесто не са приготвили тя за разкрач говори  Joy
ти пък тесто да няма си правят мекици  Mr. Green

# 497
Мнооого са ми шекерести и двамата на снимките, Ча с коса без коса, беден богат, пиян трезвен, всееееее си е готииииин , пащк ще има оливане и течове от сякъде  Embarassed
Жане сестро по яваш джанъм  Stop

# 498

ти пък тесто да няма си правят мекици  Mr. Green
Ба,мекици цял кекс ще омесят ама да видим колко ще чакаме и колко трябва да се разкрачат с Чаги  Joy

# 499
Аз съм 1.70 и май ще трябва да опъвам подпората и аз. newsm78

Бабе, и ти ли си в нашия часови пояс ? hahaha

# 500
Да ви кажа много се радвам че Серенай и Чаатай ще си партнират заедно
Защото като се сетя за КГ и недоразумението което избраха за Къванч и се страхувах наистина че всичко може да е слух до последно докато Едже не потвърди и не почна лека полека да излиза информация.
Дано успеят аз вярвам в тях  Heart Eyes

# 501
Аз съм 1.70 и май ще трябва да опъвам подпората и аз. newsm78

Бабе, и ти ли си в нашия часови пояс ? hahaha
Бабе ама аз по висока от тебе ли съм миналата година бях 1.72 дано не съм пораснала още  Joy
Какъв пояс я разясни на баба си  hahaha

# 502
ще се разхождаме с моя  по мини  хавлийки   Joy

# 503
Бабе ама аз по висока от тебе ли съм миналата година бях 1.72 дано не съм пораснала още  Joy

Аз съм се застопорила вече и на ръст и на килограми. Mr. Green Само годинките ми се изменят. Mr. Green

За пояс - имам предвид с твоя Керем по кое време можем да ви гледаме как палувате по сюжетните линии? Mr. Green

# 504
# 505

Аз съм се застопорила вече и на ръст и на килограми. Mr. Green Само годинките ми се изменят. Mr. Green

За пояс - имам предвид с твоя Керем по кое време можем да ви гледаме как палувате по сюжетните линии? Mr. Green
Нощно  Mr. Greenче снима по цял ден зает е да се прави на лош  Heart Eyes

# 506
# 507

Неси , моля ти се изпрати ми имената на актьорите които знаеш , че ще участват за да  мога да сложа по нещичко и за тях. Praynig

Неси, също така сценарист , режисьор, и ако се знае деня и часа на излъчване.
Извинявам се за забавения отговор. Ей сега ти пращам съобщение с инфото.

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт