След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 217
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Неси,айде сега и няма да допускат,че ние как ще гледаме снимки от сета.  newsm78  Crossing Arms
Когато имат външни снимки - тогава. Ама нали знаеш - като имаш връзки, кой може да те спре?! Все ще се намери някой(пуснат вътре) да снима и после да разпострани снимките из нета.

# 601
Съмнява ме да изтича такова огромно количество инфо и снимков материал от сета на Прилив Отлив както беше по времето на АФК.

# 602
А дано Неси.  Praynig

Щях да те питам дали знаеш каква е разликата между трейлър и тийзър,защото нали каза,че щели да ни пуснат тийзър.Аз си мисля,че няма кой знае каква разлика освен,че тийзъра е по-кратък като времетраене.  newsm78

# 603
А дано Неси.  Praynig

Щях да те питам дали знаеш каква е разликата между трейлър и тийзър,защото нали каза,че щели да ни пуснат тийзър.Аз си мисля,че няма кой знае каква разлика освен,че тийзъра е по-кратък като времетраене.  newsm78

Доколкото знам в трейлъра има сцени от епизоди, а в тийзъра - няма, може би ще покажат само къщата и лицата им. Ама не съм 100% сигурна. Ей сега ще проверя дали е така.

# 604
  • в очите на дъщеря си

П.П Пускам я сега , че по късно ще се вясна , а ако излезе пустият му трейлър ще се разпишете и няма да ви стигнат 10 страници. Mr. Green

Дано ви хареса. Peace

# 605
Неси,благодаря за отговора.  Hug

Аз се шегувах,че ще дадат малко от пясъка,малко от басейна и къщата и готово,а то може и да се окаже истина.  Joy

# 606
Преди малко Чаги последва официалната страница на ''Прилив и отлив'' в Туитър.

Официалната страница на сериала: https://twitter.com/medcezirstartv

Скрит текст:
Тийзър: тийзърът има за цел да промотира сериала или филма. Може да се излъчи месеци преди началото на сериала/филма. Той може да ни даде много кратки откъси и не разкивайки много от сюжета, успява да предизвика интереса на зрителите.
Трейлъра: трейлърът е вече по-задълбочен и ни дава много повече информация за сюжета.

# 607
Сиси, Hug радвам се ,че го одобряваш  Crazy  взехме са скришно от вас,ама да почерпя все пак нали сме семейство
Oпа, Миленче, намазах една почерпка, взимам си как Laughing Hug Мен не ми е за друго, ами се притеснявам за Иънчо защо така изостана в класацията, Thinking аз си живея със заблудата, че той мъжо ти, Joy ти сега ме шокирваш тука hahaha

Както си и мислех, няма още трейлър. Mr. Green

Неси,   bouquet

Наистина ще е супер пак да поизтича малко инфо и снимки, че мн ни гони любопитството иначе, но по-добре да не е чак като при афк, имаше период цели серии ни ставаха ясни предварително ooooh!

# 608
Хайде и аз да не остана назад от Чачи-то  Laughing

Неси,благодаря,дано днес излезе нещо,пък каквото и да е  Peace

# 609
# 610
От сета на ''Прилив и отлив'':

# 611
Сладурана.  Heart Eyes

# 612
Ех, това Хазалче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вани, Hug

# 613
  • Пловдив
Много готина Хазал на тази снимка!
Да ви кажа като  видя нейни снимки или клипове и все чакам и Ча да се появи някъде до нея! Не мога да спра да ги възприемам като двойка както в АФК, но Прилива идва......! Blush

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много готина Хазал на тази снимка!
Да ви кажа като  видя нейни снимки или клипове и все чакам и Ча да се появи някъде до нея! Не мога да спра да ги възприемам като двойка както в АФК, но Прилива идва......! Blush
Бе той идва,ама с  отлива си заминава,тъй че ФЕмир завинаги  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт