След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 272
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • в очите на дъщеря си
Serenay Sarıkaya Medcezir için eve kapandı

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaşacağı Medcezir dizisi için tatil yapmadığı ortaya çıktı. Sarıkaya haziran ayının ilk günlerinde Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi için Kıbrıs'ta çekimlere katılınca neredeyse hiç tatil yapmadı. Çekimler bittikten sonra 1 hafta Marmaris'e gidenrek tatil yapan oyuncu, yeni projesi için tatilini kısa kesti.

Evine kapanan ve oynayacağı karakter üzerinde bir aydır çalışan Sarıkaya, arada sırada evinin bulunduğu Cihangir'deki kafelere giderek kafa dağıtıyor. Çekimlerine ağustos ayının ilk günlerinde başlanacak dizi eylül ayının ortasında Star TV'de ekrana gelecek. Dizi için fotoğraf çekimlerini tamamlayan oyuncular, geçen günlerde Ay Yapım'ın ofisine giderek okuma provalarına başladı. Dizinin ilk tanıtım fragmanın bu hafta yayınlanması bekleniyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=151527358381518

# 436
Жана, добре дошла, но множко станахте на клона за Ча. Joy

# 437

ади дур бе Winkти пък сега нема ми трошиш хатъра джанъм Hug

# 438
Жана,вади кисията  Peace

# 439

кач пара искаш къз Winkконуш

# 440
# 441
# 442

ми да мойм да пратим Чичи на два три курса по турски  newsm78 давай хиледарка  Mr. Green

# 443
Наде,бабинко мен не бройте на клона за Чаги,20 процента съм тука за него и 80 за Серенай  Laughing
И 100 за двамата щото ми изпълниха мечтата Heart Eyes

# 444
Жана,вади кисията  Peace

ми да мойм да пратим Ча на два три курса по турски  newsm78 давай хиледарка  Mr. Green

той турския си го знай Winkпрати го при мен да го науча на БГ Blushда мой да си конушваме с него

оооооооооо ти за Гугича ли говориш бе къз Winkаз разбрах за Чачи Hugвиждаш ли кЪк съм изперкала тотално Shockedвсе Чачи ми е на акъла Heart Eyesвсичко де започва с Ч все на Ча го правя Peaceа за Гуги  той шЪ сЪ научи бе все яваш яваш

# 445
Наде,бабинко мен не бройте на клона за Чаги,20 процента съм тука за него и 80 за Серенай  Laughing
И 100 за двамата щото ми изпълниха мечтата :d

Теб си те знам. Laughing
Радвам се, че ти се изпълни мечтата.

# 446
  • В света на мечтите... ❤
Аз внасям само 500лв за курса,че ше са разоря с повече  Mr. Green  Hug

Скрит текст:

# 447
Zhana Georgieva, добре дошла!

Къв тоз прилив на Чаатайки, брее?! Shocked Joy

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жана,вади кисията  Peace

ми да мойм да пратим Ча на два три курса по турски  newsm78 давай хиледарка  Mr. Green

той турския си го знай Winkпрати го при мен да го науча на БГ Blushда мой да си конушваме с него

оооооооооо ти за Гугича ли говориш бе къз Winkаз разбрах за Чачи Hugвиждаш ли кЪк съм изперкала тотално Shockedвсе Чачи ми е на акъла Heart Eyesвсичко де започва с Ч все на Ча го правя Peaceа за Гуги  той шЪ сЪ научи бе все яваш яваш
Шшшшшш алоууу,аз го уча в момента ,ама тъкмо да ти казвам кой ще учат и ти си хванала нишката  Mr. Green

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз внасям само 500лв за курса,че ше са разоря повече  Mr. Green  Hug

Скрит текст:

Ммммм то хубо,ама някой ги свил вече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт