След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 270
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • В света на мечтите... ❤
Аз внасям само 500лв за курса,че ше са разоря повече  Mr. Green  Hug

Скрит текст:

Ммммм то хубо,ама някой ги свил вече  Mr. Green
А оправих ги вече,то така лесно ли се дават 500лв  Mr. Green

# 451
Жана, добре дошла, но множко станахте на клона за Ча. Joy
Наде,бабинко мен не бройте на клона за Чаги,20 процента съм тука за него и 80 за Серенай  Laughing
И 100 за двамата щото ми изпълниха мечтата :d

Теб си те знам. Laughing
Радвам се, че ти се изпълни мечтата.

Така е от мъжка страна само долу и на ава тоя го признавам  Mr. Green
Дето вика Релакс тя с мъжа и
Аз с годеника  Joy

# 452
ади да дам и аз парата Hugда ни кажете че съм скръндза
Скрит текст:

ади малко и тюркиш лири
стига толкоз чИ много сЪ охарчих

# 453
Айде почнахте и да рошите косата на Чагитко.  Blush  Mr. Green

Неси,тя достатъчно си е разрошена,недей повече,че...  Joy Зори,къде си?  newsm78  Laughing

Диди,не вярвам да е 100 на 100 с оригинала.Ама явно поне отначало искат да ги докарат горе-долу същите откъм визия като американските.  Peace

# 454
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:

ади малко и тюркиш лири
Жани  Hug ти направо за 2 години напред му плащаш с тез пари  Shocked  Laughing

# 455
Zhana Georgieva, добре дошла!

Къв тоз прилив на Чаатайки, брее?! Shocked Joy

на т'ва му се вика чълън кадън(çılgın kadın)демек-луди жени  Party Party Party

# 456
Скрит текст:

ади малко и тюркиш лири
Жани  Hug ти направо за 2 години напред му плащаш с тез пари  Shocked  Laughing

ами по чабук да са научи Blushкато го види #Crazy #Crazy #Crazyда сЪ вземи в ръце

# 457
# 458
Serenay Sarıkaya Medcezir için eve kapandı

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaşacağı Medcezir dizisi için tatil yapmadığı ortaya çıktı. Sarıkaya haziran ayının ilk günlerinde Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi için Kıbrıs'ta çekimlere katılınca neredeyse hiç tatil yapmadı. Çekimler bittikten sonra 1 hafta Marmaris'e gidenrek tatil yapan oyuncu, yeni projesi için tatilini kısa kesti.

Evine kapanan ve oynayacağı karakter üzerinde bir aydır çalışan Sarıkaya, arada sırada evinin bulunduğu Cihangir'deki kafelere giderek kafa dağıtıyor. Çekimlerine ağustos ayının ilk günlerinde başlanacak dizi eylül ayının ortasında Star TV'de ekrana gelecek. Dizi için fotoğraf çekimlerini tamamlayan oyuncular, geçen günlerde Ay Yapım'ın ofisine giderek okuma provalarına başladı. Dizinin ilk tanıtım fragmanın bu hafta yayınlanması bekleniyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=151527358381518

Серенай Саръкая се затвори вкъщи заради ''Прилив и отлив''.

Излезе наяве, че Серенай Саръкая не си е почивала заради сериала ''Прилив и отлив'', в който ще сподели главната роля с Чаатай Улусой. Когато Саръкая се присъедини в първите дни на месец юни към снимките в Кипър на филма ''Бехзат Ч. Анкара гори'', почти не си почина. Актрисата, която след приключването на снимките отиде на почивка за една седмица в Мармарис, съкрати почивката си заради новия си проект.

Саръкая, която се затваря вкъщи и работи върху героинята, която ще играе, от време на време отива в кафенетата в квартал Джихангир(където се намира и къщата й), за да разпусне. Сериалът, чиито снимки ще започнат в първите дни на месец август, ще се излъчи по средата на септември. Актьорите/актрисите, които са приключили фотосесиите за сериала, през изминалите дни, отивайки в офиса на Ай Япъм, започнаха и пробно четене. Очаква се първите фрагмани на сериала да излязат тази седмица.

# 459
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде,тоя симпатяга ми се види на дрешките ти,не съм го виждала къде се подвизава,да му хвърля аз така едно естетично око  Mr. Green

# 460
Айде почнахте и да рошите косата на Чагитко.  Blush  Mr. Green

Неси,тя достатъчно си е разрошена,недей повече,че...  Joy Зори,къде си?  newsm78  Laughing

хаха Laughing ама а аз малко ще му я поразроша, малкичкооо Joy

чИ и вИднага търсиш Зори...ахх тии Laughing

# 461
Диде,тоя симпатяга ми се види на дрешките ти,не съм го виждала къде се подвизава,да му хвърля аз така едно естетично око  Mr. Green
Нали страшен е сусс че накрая нащте ще ме изгонят от къщи имах пари и си качих снимки на един диск само негови и една на него и Ханденцето и скоро трябва да ги пребирам от фотото  Joy
Моя да не ме види какви ги върша ще скъсаме на мига  hahaha
Сериала се казва Gunesi Beklerken в превод В очакване на слънцето имам темичка ако искаш заповядай  Laughing скоро ще има и превод  Hug

# 462
# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт