Отговори
# 15
Здравейте, чудесна темичка, ще ви следя с интерес! Гледам обсъждате Wenger, аз си взех две одеалца,  много са хубави и са с 3 год. гаранция всичките неща.. Peace

# 16
Аз пък сега се връщам от Била и си взех от този зехтин, за който в темата никой не сподели дали има впечатления - е, като го използвам днес ще ви кажа, не че много разбирам от зехтин, но ако нещо не му е наред определено ще си проличи ...

# 17
  • София
Аз не разбрах кой зехтин визираш и затова замълчах, но гледам да е в стъклена бутилка (по възможност - тъмна) и да е екстра върджин. Ако този е такъв и става, би ли споделила точната марка и мнение  Praynig

# 18
Ето това е зехтинът, не пише да е екстра върджин, но като го отворих си миришеше ... като последния, който бяхме взели от Лидл в пластмасова бутилка, а този е в стъклена и със сигурност е по-евтин - 6,59лв/1л ...

# 19
  • Бургас
Този не е екстра върджин. Sansa di oliva  е = pomace зехтин, т.е мазнината е извлечена от пастата, която остава след извличането на екстра върджин с помощта на разна реагенти. Източника ми е Гугъл...не че много знам  Mr. Green

# 20
Този не е екстра върджин. Sansa di oliva  е = pomace зехтин, т.е мазнината е извлечена от пастата, която остава след извличането на екстра върджин с помощта на разна реагенти. Източника ми е Гугъл...не че много знам  Mr. Green

Ами аз казах, че никъде не пише да е екстра върджин, а точно за pomace, гледах, че го пише и на зехтините от 12лв и затова реших, че няма какво толкова да му е лошото Simple Smile

# 21
  • Пловдив
да следя промоцийките...

# 22

Ами аз казах, че никъде не пише да е екстра върджин, а точно за pomace, гледах, че го пише и на зехтините от 12лв и затова реших, че няма какво толкова да му е лошото Simple Smile

Този е чудесен за готвене.

Но за салата си вземи екстра върджин, защото в него са запазени всички ценни съставки. Но с него не бива да се готви. Peace

# 23
Скарата се води готвене - когато ги мариновам нещата предварително, нали  Rolling Eyes  chef Иначе в доматено-краставичната салата мазнина не слагам  Wink

# 24
Имам керамичен съд за печене на Бергхоф от точки в Карфур.Взех си го преди време за около 30 и някой лев.Доволна съм,но пък чак толкова.. Скъпички са тиганите.
Не съм доволна от керамичните им съдове, по-голям боклук не бях купувала.

# 25
  • Бургас
Да следя.

# 26
  • Пловдив
И аз тук . Peace

# 27
  • София
... екстра върджин... Но с него не бива да се готви. Peace

Това е, меко казано, дезинформация. По-точно излиза малко скъпо да се готви с екстра върджин... Ето тук една хубава дискусия по въпроса  Peace

# 28
  • Sunshine state
Имам керамичен съд за печене на Бергхоф от точки в Карфур.Взех си го преди време за около 30 и някой лев.Доволна съм,но пък чак толкова.. Скъпички са тиганите.
Не съм доволна от керамичните им съдове, по-голям боклук не бях купувала.
Аз не го ползвам често и не съм особено впечатлена също. Голяма реклама,ама качеството..

# 29
Да питам да сте виждали в Пени, ЦБА или БИла намалени овесени ядки?

Общи условия

Активация на акаунт