Отговори
# 30
  • София
Имам керамичен съд за печене на Бергхоф от точки в Карфур.Взех си го преди време за около 30 и някой лев.Доволна съм,но пък чак толкова.. Скъпички са тиганите.
Не съм доволна от керамичните им съдове, по-голям боклук не бях купувала.
Аз не го ползвам често и не съм особено впечатлена също. Голяма реклама,ама качеството..
Отказахте ме и мен...

# 31
  • Пловдив
Момичета,да сте виждали някъде по веригите пасатор на промоция? От тези,който са само с едно дълго пластмасово с перка вътре.Трябва ми за пасиране на плодове и детски супички.

# 32
Момичета,да сте виждали някъде по веригите пасатор на промоция? От тези,който са само с едно дълго пластмасово с перка вътре.Трябва ми за пасиране на плодове и детски супички.

То и да не е на промоция за 12-15лв можеш да намеиш из всички техно магазини, иначе ми се струва ако ходиш към Била, имат един щанд с отделени неща, които са на разпродажба до изчерпване на количествата (поне във Варна има такъв) ... със сигурност ще намериш много лесно - аз имам на Neo, беше ей такъв доста евтин, а си работи перфектно  Peace

# 33
Аз имам индукционен котлон, но ако нямаш съдове за него или не местиш мястото на готвене няма смисъл от него, иначе новите ми тенджъри и тигани му пасват идеално, загрява много бързо и върши работа Peace

# 34
Вчера в Кауфланд в Сливен имаше достатъчно количество Омо, ако някой се интересува  Grinning

# 35
  • София
Момичета, вчера влизах в магазин Европа в Надежда 1, ми той е почти празен. От всеки продукт има не повече от 2-3 бройки.  newsm78
Пикадили, който преди беше Темпо, също е като музей, разминахме се с още един заблуден клиент, работи една каса, естествено. Преди прясна риба пазарувахме оттам, но откак ѝ вдигнаха цената, а и вече не е толкова видимо прясна, и оттам няма да се пазарува. Tired
Приятно впечатление ми прави Фантастико и започвам по- често да влизам в него, а не в Кауфланд. Как се променят нещата...  ooooh!

# 36
Мисля,че в момента в Карфур има на промоция  Peace

# 37
  • София
... екстра върджин... Но с него не бива да се готви. Peace

Това е, меко казано, дезинформация. По-точно излиза малко скъпо да се готви с екстра върджин... Ето тук една хубава дискусия по въпроса  Peace
Благодаря за споделеното-статията е много подробна и полезна!  Hug

# 38
Напомням на почитателите на таблетите, че на 26 и 27 юли в Карфура има едно ню-ню за 89 лева, подобно на Кауфланското отпреди 2-3 седмици.
В кpая на миналата тема  питах за таблетчето. Pози ми отговоpи, че не е много сполучлив.

# 39
  • София

Това е, меко казано, дезинформация. По-точно излиза малко скъпо да се готви с екстра върджин... Ето тук една хубава дискусия по въпроса  Peace
Благодаря за споделеното-статията е много подробна и полезна!  Hug

Статията е хубава, но истината е в коментарите в групата  Peace

# 40
  • о`майна лунна нощ е
Напомням на почитателите на таблетите, че на 26 и 27 юли в Карфура има едно ню-ню за 89 лева, подобно на Кауфланското отпреди 2-3 седмици.
В кpая на миналата тема  питах за таблетчето. Pози ми отговоpи, че не е много сполучлив.

Да, разкостихме го и него, и повечето до 200 лв. Знам това. Но има хора, за които важното е цената и обстоятелството, че ще се ползва основно от деца, а не за работа.

# 41

Да, разкостихме го и него, и повечето до 200 лв. Знам това. Но има хора, за които важното е цената и обстоятелството, че ще се ползва основно от деца, а не за работа.

Извините, че не е тук мястото, но щом сте разкостили темата за таблетите, значи ще сте наясно...Нормално ли е да зарежда интернет-страничка по 5 минути, а в бг-мама направо блокира. Цена 140 лв. на таблета.

И за пасаторите- като са по-евтини, задължително ли е да има една такава гадна миризма при ползване от има-няма 1 минута?Моя е 20 лв на НЕО.

# 42
И аз имам на Нео от 15-20лв, не съм усещала гадна миризма, каква по-точно имаш предвид - ако е нещо на изгоряло не е на добре ...

# 43
Да, като на изгоряло е . Казаха ми, че ще е нормално първите 1-2 пъти  Simple Smile . Обаче то и сега си продължава, и смятам , че е заради ниските волтове, обаче не съм сигурна. Моя е 175-250 W, 2 скорости.

# 44

Това е, меко казано, дезинформация.

Shocked

мразя да се чете дребнаво, затова ще уточня какво исках да кажа.

първо - за предпочитане е помачето за готвене поради следното- по-висока точка на кипене- издържа повече на термична обработка. Второ - ценните съставки на екстра върджъна се губят, ако се готви с него, което обезсмисля употребата му в този случай, имайки  предвид по-високата му цена.
Говорила съм с диетолози и технолози, които си изкарват хляба с това.

Това имах предвид, когато писах, че с екстра върджън не се готви. Peace

Пък който иска, може и да го прави.
Съжалявам за разводняването на темата, но не се сдържах. Wink

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 15:22 от paleto

Общи условия

Активация на акаунт