Отговори
# 45
  • Sunshine state
И аз усещам миризмата на изгоряло,ако го ползвам повечко пасатора. Моят е на Супериор от евтините. Не ме тревожи миризмата,върши ми екстра работа.  Peace

# 46
И аз усещам миризмата на изгоряло,ако го ползвам повечко пасатора. Моят е на Супериор от евтините. Не ме тревожи миризмата,върши ми екстра работа.  Peace

Благодаря, и аз няма да се притеснявам.

# 47
  • 1st floor
Подариха ми преди време евтин миксер. Нео май беше... newsm78 ...В началото така миришеше на обгорени кабели...Сега вече нищо му няма , надживя гаранцията си от две години и още си работи , пу-пу... Laughing Даже ползвам бъркалките за тесто, издържа и него... Mr. Green

# 48
  • Пловдив
Найстина има такъв пасатор вза 15 лв брошурата на Карфур.Благодарности на  zuzka@ bouquet ,както и на всички момичета,които се включиха.

# 49
  • Sunshine state
Мисля,че и в Кауфланд мернах евтин пасатор. Не беше на промоция,просто цената си му беше ниска.  Peace

# 50
И аз тук с благодарност към автора на темата   bouquet

# 51
  • София
Да сте попадали тази седмица на хубаво сирене в промоция? newsm78

# 52
  • София
В момента има сирене "Елена" в Кауфланд на 6.90лв.
На мен много ми хареса.

# 53
  • София
В момента има сирене "Елена" в Кауфланд на 6.90лв.
На мен много ми хареса.
Попадах на много различни "Елена", но ще опитам това, щом има добри отзиви. Grinning  Благодаря! Grinning

# 54
от магазин Пешеви взех меко краве сирене за 5.90 лв. Говоря за Люлин. Добро беше.

# 55
  • 1st floor
от магазин Пешеви взех меко краве сирене за 5.90 лв. Говоря за Люлин. Добро беше.
Къде се намира този магазин?

# 56
Пасатор от понеделник в кауфланд ще има на 11 лв Mr. Green

# 57
Къде се намира този магазин?

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42.716506&lon=23.26815 … how=/27435813/bg/  - мисля, че по тази карта ще можеш да се ориентираш. До магазин Аванти , до Рибката, до малката Европа, там е.  Simple Smile

# 58
  • София
мразя да се чете дребнаво

Ето точно затова и аз отговорих с линк, където в дискусия е развенчан този мит  Peace

В Билла до сряда има намалено натрошено сирене в нещо като кофа - на Маджаров - 900 гр. Предвид обичайната цена на тази марка, мисля, че си струва.

# 59
  • Sunshine state
Колко е сиренето?

Общи условия

Активация на акаунт