Отговори
# 60

В Билла до сряда има намалено натрошено сирене в нещо като кофа - на Маджаров - 900 гр. Предвид обичайната цена на тази марка, мисля, че си струва.

Според мен, не си струва... отдавна се отказах от тази марка - твърде непостоянно качество.

# 61
  • 1st floor
от магазин Пешеви взех меко краве сирене за 5.90 лв. Говоря за Люлин. Добро беше.
Къде се намира този магазин?

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42.716506&lon=23.26815 … how=/27435813/bg/  - мисля, че по тази карта ще можеш да се ориентираш. До магазин Аванти , до Рибката, до малката Европа, там е.  Simple Smile
Мерси. Ако минавам натам, ще го пробвам.  Peace

# 62

В Билла до сряда има намалено натрошено сирене в нещо като кофа - на Маджаров - 900 гр. Предвид обичайната цена на тази марка, мисля, че си струва.

Според мен, не си струва... отдавна се отказах от тази марка - твърде непостоянно качество.

аз също не мога да се престраша да взема отново такова.Преди малко го гледах и тц.
Обаче, не знам дали сте писали за свински бут без кост за 6.49 - месото изглежда доста читаво.

# 63
  • Пловдив
Пасатор от понеделник в кауфланд ще има на 11 лв Mr. Green
Благодаря   bouquet ! Аз отидох да видя промоционалния в Карфур и не ми хареса-много му хлопа отдолу перката и има нещо като луфт,където мисля че ще влиза храната и трудно ще се почиства.Но имаше един друг-оранжев,марка на Карфур с метален накрайник.Той беше по-силен, около 300w нямаше такъв луфт.Изглеждаше доста читав-за около 33 лв. newsm78.В понеделник ще отида да видя и кауфландския,макар че пише ,че е 170W. Аз пасирам основно плодове и може би затова им идва нанагорно.Та се чудя дали няма да е слабичък и бързо да изгори. newsm78

# 64
Не разбирам от пасатори имаме един от 10 години и въпреки, че е пласмасов и видя много зор от мене, че си пасирам разни работи още работи, въпрос на късмет ако питаш мен Peace

# 65
Аз преди 1-2 месеца си взех от Кауфланд пасатор на промоция за 9,99  Party Марката му е Ayco, някаква измислена е, но пасатора излезна страшно сполучлив . Ако сега пак има такъв, и да не е на промоция - взимайте го смело  Grinning
П.С. А пък е и с цели 3 години гаранция, дори и да му стане нещо след 3 год. няма да ме е яд  Peace

# 66
На същата измислена марка си купих някаква имитация на Стийм Моп и съм супер доволна от него  Peace

# 67
  • Пловдив
Да,същата марка е промоционалния пасатор за 12 лв-AYKO.Утре ще отида да го видя след добрите ви отзиви. Peace

# 68
Пасатор от понеделник в кауфланд ще има на 11 лв Mr. Green
Аз отидох да видя промоционалния в Карфур и не ми хареса-много му хлопа отдолу перката и има нещо като луфт,където мисля че ще влиза храната и трудно ще се почиства...
Точно този проблем имам аз и заради това трябва да си търся нов пасатор. Вони на мухъл, отврат... Sick Даже го киснах една вечер във Астониш за мухъл и нищо, пак си мирише и мисля да го хвърлям.Бляк.. Sick

# 69
  • Sunshine state
Ужас.  Shocked Звучи наистина гадно,да не говорим,че с него все пак се приготвя храна и си е направо опасно. Хвърляй го.  ooooh!

# 70
Преди дни ви писах,за свински бут за 6.79 от Била.
Правих го на кюфтаци, хубаво беше и се върнах за още 2 тарелки.
Отвън изглеждаше супер,а отдолу-зеленясало месо  Close . Хвърлих към 300 гр., и каква смрат...

# 71
  • Sunshine state
А миришеше ли? Питам,понеже зеленикавият цвят не е признак на скапано месо.  Peace

# 72
  • софия
Много полезна за мен тема  bouquet

# 73
А миришеше ли? Питам,понеже зеленикавият цвят не е признак на скапано месо.  Peace
да. още като го отворихме. После другото го отмирисвах с оцет и вода.

# 74
  • Sunshine state
Гадост. Аз веднъж така бях купила бутчета,ама не помня от кой магазин и като започнах да ги варя,леле една смрад се разнесе из цялата къща и айде в кофата.  Close

Общи условия

Активация на акаунт