Отговори
# 165
  • In transit
Аз масово съм го виждала по магазините на цени 5.60-5.90, много рядко да е било над 6 лева, та затова се почудих каква промоция е това, аз под промоция разбирам сирене, което струва 6 лева да речем да го пуснат на цена 3.50-3.90 /говорим за истинско краве сирене, а не за някаква имитация/

Мисля, че подобна промоция има в пикадили от днес, но марката сирене нищо не ми говори, цената е 3.94 лв/кг
при нас по пазара върви между 6.30 - 6.90 лв  Crossing Arms

# 166
  • Пловдив
Днес в Кауфланд олио на 1.99 лв.Прах за пране Савекс -8кг.-13.69 лв.

# 167
Някой пита днес за захар, идвам от Карфур има Захира за 1,85лв дават 2бр. Има и много хубаво свинско филе за 7,70лв/кг.

# 168
  • София
Традиция е за Карфур да подлъгва клиентите си със стоки на "промоция", а се оказва, че промоцията е минала или изобщо не е имало, но етикетите си стоят за шараните.

# 169
  • 1st floor

Та така сме на тази тема за кафетата ,да попитам някой пробвал ли е новото кафе куул с мента, само че не помня на Якобс или на нескафе ли беше?

Аз съм му фенка! Но си го правя у нас със студено прясно мляко, малко студена вода и лед. За следобед в жегите е супер!!!  Peace

# 170
Понеже трябва да купувам олио, а на връщане от работа обичайно минавам през т маркет, видях, че олиото от тяхната марка е намалено, хубаво ли е?Питам, защото някой марки направо си миришат на гранясало, особено при готвене.Аз по принцип съм леко резервирана към този вид стоки, като се изключат продуктите Клевър от Биллла.

# 171
  • 1st floor
Аз купувам от Фнатастико олио, на тяхната марка ФФ. И мисля, че в момента е намалено, ако не се бъркам...

# 172
  • In transit
Снощи минах да видя "промоциите" на дрехи и бельо в Карфура. Възмутих се, честно! Преди месец си купих потник с вграден сутиен за 9 лв, сега същия беше на "промоция" 18лв!  Crossing Arms
Не мога да разбера защо всички търговци си мислят, че пасем трева и могат да ни подлъжат с големите си табели "намаление"? Безобразие.

# 173
Относно тази марка "Мероне" - съвсем случайно онзи ден имаше на промоция (в Била) от тяхното масло в кутийка и да ви кажа, много съм доволна, понеже е много лесно за използване така като не е завито в хартии и въобще харесва ми - и е по-жълто на цвят от останалите масла, май това е правилния цвят нали  newsm78
Дори като не е на промоция 2,20-2,30 за 180г ми се струва не много висока цена ...

# 174
За Меронето мога да кажа, че имам преки наблщдения, прави се само то мляко и кашкавала се запича.
Ако сте от Варна или София тъсете и сирене Алфатар и за него мога да в игарантирам, че е 100% мляко, не влагат нищо друго, не купуват суровини и тем подобни, кравите ги гледат сами и ползват тяхното мляко Mr. Green

# 175
кашкавала се запича.

Тоест?

# 176
не се разтича като растителния, ами прави коричка както едновремешния истински кашкавал

# 177
не се разтича като растителния, ами прави коричка както едновремешния истински кашкавал
А ясно, и едни малки балончета.  Heart Eyes

# 178
Да, просто е истински , онзи ден купих и кашкавал на ситово и той е хубав, само че беше парчета от калъп, вакуума незнам сали е толкова хубав, но и той получава загар и стои на конци, което си е попадение, а и се реже много лесно.

# 179
Има ли намалена захар по тия вериги newsm78

В Метро има Захира на 1,69, но са 10 пакета.

Общи условия

Активация на акаунт