Отговори
# 150
Благодаря ти... ще се ослушвам тогава Simple Smile
Всъщност, аз май искам стандартно, не стронг... нищо де ... ще следя Simple Smile

Стандартното на Нескафе ... или може и на Якобс - другата седмица ще имат топ марки на топ цени и ще има това 3в1

# 151
Забелязала съм, че на нормално кафе Нескафе 3 в1  често правят проомция в Триумфа, но го пускат само в определен ден на цена да речем 23 ст, обикновено това е вторник или сряда, просто трябва да следите брошурите.Там и на Донкафе веднъж мярнах промоция на 25 ст, ако не ме лъже паметта. Хубаво кафе от този вид е това на Лидлската марка- Монте Сантос.

Тоз Триумф май е само за Пловдив Simple Smile

Благодаря ти... ще се ослушвам тогава Simple Smile
Всъщност, аз май искам стандартно, не стронг... нищо де ... ще следя Simple Smile

Стандартното на Нескафе ... или може и на Якобс - другата седмица ще имат топ марки на топ цени и ще има това 3в1

Даже не ми мина през ум да взема аналог от Лидл... мерси, че ме подсети. Сега ще го тествам на свекървата Simple Smile
Няма да ѝ стигне наличното до другата седмица ... Ще взема сега нещо, другата седмица пак Simple Smile

# 152
От днес в Била има на промоция 3 в 1 Mac Coffee на 18 ст.  Peace
А аз преди няколко дни взех от Кауфланд на 22 ст. на Нескафе, обаче не помня дали не съм ходила в неделя и не е била промоцията миналата седмица  newsm78

# 153
Аз миналата седмица си взех 5 кафета от това Мак кафе, независимо дали става дума за стронг, крийми и колумбиън, ами не ми харесва изобщо на вкус, все едно във вода си разтворил л...на, аз от този вид нес кафета признавам само тези, които съм изброила и в много редки случай вземам друг вид /това Маккафе/.

# 154
Не съм го пила това кафе,просто от поста на Лазурит  разбрах,че  е склонна да купи и различно  от това на Нескафе и затова го споменах,че е на промоция  Peace

# 155
И от мен отрицателен коментар за това Мак кафе - въобще няма нищо общо с кафе, отвратително е  Sick

# 156
  • Mediterraneo
Аз пък го харесвам много във всичките му варианти. Дори повече от Нескафе напоследък, имам чувството, че то пък отдавна не е същото!

# 157
Да, определено от кафе до кафе има разлика, като пия доста време кафе от една марка и после като мина на Нескафе изобщо не мога да свикна с вкуса му.

Та така сме на тази тема за кафетата ,да попитам някой пробвал ли е новото кафе куул с мента, само че не помня на Якобс или на нескафе ли беше?

# 158
Намаление до-70% на дрехи, обувки и бельо в Карфур няма. Предупреждавам такива като мен, които се чудят на кой да си оставят децата, че да идат да купят нещо евтинко. Цените са с червени етикети, но са си същите като преди седмица, месец, три месеца....специално за детското . Нищо общо с прословутото намаление преди 2 г. И миналата година така подлъгаха хората. На въпросът ми към няколко служителки къде е намалението...жените се чудеха как да извърнат поглед да ме излъжат. Излагат се. Става въпрос за Карфур в гранд мол Варна. Имам въпрос към варненки, някъде да сте виждали топено сирене мероне? Преди го имаше в Карфур, стана месец го няма.

# 159
Тъкмо щях да питам за това намаление 70% в Карфур.

# 160
  • Варна
Намаление до-70% на дрехи, обувки и бельо в Карфур няма. Предупреждавам такива като мен, които се чудят на кой да си оставят децата, че да идат да купят нещо евтинко. Цените са с червени етикети, но са си същите като преди седмица, месец, три месеца....специално за детското . Нищо общо с прословутото намаление преди 2 г. И миналата година така подлъгаха хората. На въпросът ми към няколко служителки къде е намалението...жените се чудеха как да извърнат поглед да ме излъжат. Излагат се. Става въпрос за Карфур в гранд мол Варна. Имам въпрос към варненки, някъде да сте виждали топено сирене мероне? Преди го имаше в Карфур, стана месец го няма.
От Пикадили център съм купувала топено сирене "Мероне". То ми е любимото    Yum

# 161
Намалението в Карфур не е -70% на всички дрехи, бельо и обувки, а ДО -70%, което означава от 1% до 70% ще бъдат намалени дрехите и т.н., но кое с колко ще е намалено е отделен въпрос. Не отричам, че е много измамно и подлъгващо, но това е обща тенденция вече навсякъде, така че пишейки това "до" са в пълното си право да намалят ако искат всички неща с по 5-10% и 1-2 продукта наистина да са -70% - в случая мога да кажа, че имаше едни жилетки, доста приятни и симпатични, които бяха по 5,99лв ... а ми направи впечатление, че цяло лято държаха едни лачени обувки без пета на около 7-8лв цена и онзи ден бяха над 30-40лв - супер странно, правят си каквото искат ... винаги се оглеждайте за това подличко "до" - вече май няма витрина, на която да са посочени намаления и под минусчето или над него да няма написано точно това  Tired

# 162
Има ли намалена захар по тия вериги newsm78

А мероне тук има много, правят го в съседното село Peace

# 163
Днес взех от Била захар на "Захарни заводи" за 1,99лв - уж намалена ...

# 164
Е, тя в кварталния магазин е 1,95, а билла в Силистра ги затвориха и двете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт